Hur man bär rutig västtopp

Jag vet att det finns så många fans av de rutiga pojkväntröjorna och jag förstår helt charmen med de pojkaktiga och snygga föremålen. Men för vissa som vill tona ner den baggy och pojkaktiga känslan lite, finns det ett alternativ som liknar men får dig att se lite mer formell och snygg ut. Det föremålet jag ska prata om idag är den rutiga västen. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för rutiga västar åt dig. Låt oss dyka in.

Röd och svart rutig väst över grå långärmad t-shirt


källa

För pojkvänskjortan är den röda och svarta rutan förmodligen den mest ikoniska av alla dessa olika färger. Den populariteten verkar ha spridit sig till den rutiga västen. För en snygg och avslappnad look kan du bära en röd och svart rutig väst över en grå randig långärmad t-shirt. Använd marina skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder för en särskilt snygg touch.

Röd och svart rutig väst med full dragkedja över en svartvitt randig mock neck top

röd och svart rutig väst med full blixtlås, svart och vit randig mock neck top
källa

Eftersom den röda och svarta rutiga västen ser så snygg och iögonfallande ut, låt oss titta på en annan outfit som är byggd på den. Du kan bära den över en svartvit randig långärmad t-shirt med en mock-hals. Bär den med vita skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart och vit rutig väst med vit linneskjorta och jeans

svart och vit rutig väst med vita linneskiftjeans
källa

Låt oss nu titta på hur man utformar en svart och vit rutig väst. För att avsluta den här avslappnade klädseln kan du bära den över en vit linneskjorta över en ljusgrå långärmad t-shirt. Bär mörkblå skinny jeans för skinkorna och ett par rosa loafers för en avslappnad look.

Rutig väst i grå och marinblå med randig tröja i vitt och marinblått

grå och mörkblå rutig väst vit och mörkblå randig tröja
källa

En stor fördel med att ha på sig en väst är att du kan ha en tjockare väst även i kallare väder och fortfarande inte ser skrymmande ut. Här är en tjock grå och marinblå rutig väst som läggs över en vit och marinblå randig bodycon-tröja för ett snyggt utseende. Koppla ihop dem med mörka skinny jeans och vita sneakers för att se snygga och avslappnade ut.

Grå, svartvitt rutig väst med rippade skinny jeans

grå svartvita rutiga väst rippade skinny jeans
källa

För en elegant look kan du bära en grå, svart och vit rutig flanellväst. Kombinera den med en tre-fjärdedels-t-shirt och gråblå skinny jeans. Bär bara ett par ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Bär den med en svartvitt rutig skjorta med knappar och jeans

svarta och vita rutiga skiftjeans med knappstängning
källa

Det är intressant att se hur en rutig väst med en rutig pojkvänskjorta ser ut. Den här bilden ovan har svaret för dig. Den röda och svarta rutiga västen ligger över en svart och vit rutig pojkvänskjorta. De kombineras med mörkblå skinny jeans och svarta knähöga läderstövlar. Resultatet är en förvånansvärt naturlig look.

Lång röd och svart flanellväst med svart topp och läderbyxor

lång röd och svart rutig väst av flanell med svarta läderbyxor
källa

Detta är en mycket unik och snygg outfit. Först och främst är själva den röda och svarta rutiga västen en lång flanellväst med en halsdukliknande snitt. Koppla ihop den med en svart långärmad t-shirt och leggings i svart läder för att se cool och mörk ut. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att slutföra denna fantastiska outfit.

Använd med Chambray-skjorta & svart pennkjol

Chambray skjorta svart penna kjol
källa

Detta är ett intressant och framgångsrikt försök att bygga en affärsavslappnad outfit runt en rutig väst. I detalj placeras en röd och svart rutig väst över en skjorta med chambray-knappar. Bär dessa bitar med en svart penna kjol och klackar med leopardtryck för en feminin touch.

Marinblå och grön rutig väst med randig tee

randig t-shirt med mörkblå och grön rutig väst
källa

För en charmig vinterlook kan du bära en mörkblå och vit randig t-shirt med en tjock mörkblå och grön rutig väst. Koppla ihop dem med mörkblå, smala jeans och svarta läderknäskor för att se snyggare ut. Slutligen bär en vit stickad mössa för att lägga till en fin touch.

Röd rutig väst med grå nalletröja

röd rutig väst grå nalle tröja
källa

En rutig väst ser också väldigt bra ut med en tröja. I det här fallet är dock tröjan en mycket unik tröja med en grå nallebesättning. Koppla ihop den med en röd och svart rutig väst och vita skinny jeans för att se skarp och uppfriskande ut. För skorna kan du bära nakna sandaler för att lägga till en feminin touch.

Röd, svartvitt rutig chiffongväst med vit långärmad t-shirt

röd svart vit rutig chiffongväst vit långärmad t-shirt
källa

Vid första anblicken ser denna väst ut som en annan röd rutad väst. Men om du tittar noga är det faktiskt en rutig chiffongväst som kan ge en elegant touch till din avslappnade outfit. Den är ihopkopplad med en vit, långtärmad T-shirt med långa ärmar, mycket rippade jeans och knähöga stövlar i brunt läder.

Röd och svart lång väst med tvättad chambray-skjorta

röd och svart lång väst med en tvättad chambray-skjorta
källa

Här är en intressant demonstration om hur man stylar en rutig väst med en redan snygg outfit. Outfiten består av en ljusblå tvättad chambray-skjorta, rippade pojkvänjeans och svarta snörade ankelstövlar. Det hade sett riktigt bra ut om du stannade där. Men för att ta kläderna till nästa nivå kan du bära en lång röd och svart rutig väst.

Bär den med en grå mock-tröja från Heather och svarta skinny jeans

ljunggrå kamtröja, svarta skinny jeans
källa

För en vacker och flickaktig look kan du bära en röd och svart rutig väst över en grå tröja med en uppstående krage. Bär svarta skinny jeans och ett par bruna läderstridsstövlar för att lägga till lite seghet i detta söta och vackra utseende.

Crepe och grön rutig väst över skjortklänning

Crepe och grön rutig väst över skjortklänning
källa

Detta är en avslappnad och snygg outfit byggd kring en crepe långärmad t-shirtklänning. Koppla ihop den med en rutig crepeväst och svarta leggings. För skorna, använd ett par bruna läderstövlar för att komplettera detta unika och eleganta utseende.

Svart och vit rutig väst över en grå lång tröja & leggings

svart och vit rutig väst över grå långa tröja damaskar
källa

För en platt men vacker look kan du bära en svart och vit rutig väst över en grå tröja. Koppla ihop dessa bitar med svarta leggings och bruna läderstövlar så att de ser vardagliga och vackra ut.

Här är några avslappnade och vackra rutiga västar outfit idéer som jag just delade med dig. De är mycket lätta att dra av. Bara ge det ett försök och bara ha kul att göra det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*