Hur man bär rutig tunika

För dig som älskar att följa trenden kanske du har märkt att pojkvänstylingstrenden inte bara är en trend utan har varit så populär i många år att det har blivit en stil för stilen som kommer att stanna här. Förutom pojkvänströjor och pojkvänjeans kan du också ha den rutiga tunikan som också ger dig den snygga och luftiga pojkvänstilen du letar efter. En rutig tunika har vanligtvis formen av en lång rutig pojkvänskjorta. Tack vare det vanligtvis stora snittet är det väldigt enkelt att forma och skala av. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista som har några riktigt fina idéer för rutiga tunika-kläder. Låt oss komma in direkt.

Rutig tunika i marinblå, röd och vit med leggings och stövlar


källa

Jag börjar den här spännande listan med en mysig och snygg lagerlagring. För att forma det här utseendet kan du bära en marinblå, röd och vit rutig tunika med bälte över en svart tubtopp. Kombinera dem med svarta leggings så att dina ben ser smalare ut. Bär knähöga läderstövlar för skorna för att ge extra stil till utseendet.

Röd och svart rutig tunika med rippade skinny jeans och knähöga stövlar

röd-svart rutig tunika med trasiga smala jeans och knähöga stövlar
källa

Den röda och svarta rutiga pojkvänskjortan är ett av de mest ikoniska elementen i vardagliga outfits. Denna rutiga tunika är i grunden en längre version av det. För styling kan du helt enkelt bära mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder för att se pojkiga och snygga ut.

Svartvitt rutig tunika med kamel överknee stövlar

svartvit rutig tunika med kamel över knästövlarna
källa

För att få en affärsavslappnad outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan, här är en outfit att prova så länge din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod. För att uppnå detta utseende, använd bara en svartvit rutig tunika och para ihop den med kamelmocka över knästövlarna. Du kan bära en kamel axelväska som passar perfekt med dina stövlar.

Mörkblå och röd långärmad tunika med bälte och höga strumpor

Mörkblå och röd långärmad rutig tunika med bälte och lårhöga strumpor
källa

Detta är en mycket iögonfallande outfit tack vare användningen av den ljusröda färgen. Detta är en outfit som du kan ha på dig för husfester, särskilt julfest. För att slutföra denna outfit, använd bara en rutig tunikaklänning med ett rött och marinblått bälte, svarta strumpor och svarta oxfordskor.

Tunika med ett mörkblått och grönt rutigt bälte och en stråhatt

Mörkblå och grön rutig tunika med bälte och stråhatt
källa

Tack vare den vackra och unika färgkombinationen marin och grön är detta en outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att slutföra denna outfit, bär en marinblå och grön rutig tunika och para ihop den med bruna remmar. Använd en stråhatt för att ge utseendet en särskilt feminin och uppfriskande touch.

Röd och svart lång midja tunika med smala jeans

röd och svart midja tunika med smala jeans
källa

Denna outfit skiljer sig mycket från de redan nämnda kläderna, främst på grund av den längre tunika som sträcker sig strax under knäna. Det är en röd och svart midiklänning med slipsband. Du kan bära den med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snygg och avslappnad ut.

Marinblå rutig skjortklänning med svarta leggings och läderstövlar

Marinblå rutig skjortklänning med svarta leggings och läderstövlar
källa

Detta är en mycket mysig outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende, använd en mörkblå tunika med ett rutigt bälte som gör att midjan framträder mer framträdande och högre, vilket resulterar i ett snyggt utseende. Kombinera tunikan med svarta leggings och bruna läderstövlar i läder för att komplettera utseendet.

Gul och svart rutig topp med leggings och knähöga stövlar

gul-svart rutig topp med leggings och knähöga stövlar
källa

Om du vill se glad och unik ut, här är en outfit för dig så länge du bär gult bekvämt. Bär en svart och gul rutig tunika med en svart västtopp på toppen. Kombinera dem med svarta leggings och knähöga stövlar i svart läder för att ge den glada tunikan en snygg touch.

Midikontrollerad tunikskjortklänning med rippade pojkvänjeans

Midikontrollerad tunikskjortklänning med rippade pojkvänjeans
källa

Detta är en lång medellång längd röd och blå rutig tunika skjortklänning. Du kan skapa en sexig och snygg outfit med låg nyckel genom att bära klänningen med endast de övre knapparna för att avslöja lite hud i midjan. Kombinera tunikan med rippade pojkvänjeans och vita träningsskor för att slutföra den här fantastiska outfit.

Grå tunika med ankelstövlar i kamelmocka

grå tunika med ankelstövlar av kamelmocka
källa

Detta är en ganska grå rutig tunika som du normalt ska ha på dig leggings eller skinny jeans. Men den här gången bärs den som en superminiklänning som gör att dina ben blir långa och får dig att se återhållsam sexig ut. Du kan para ihop klänningen med ankelstövlar i kamelmocka för att komplettera denna damliknande look.

Vinröd och vit tunika med rosa läderhandväska

Bourgogne och vit rutig tunika med rosa läderhandväska
källa

Om din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod, här är en snygg och elegant business casual outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, bära en burgundy och vit rutig tunika med ett silverhalsband. Koppla ihop dem med en blushrosa läderhandväska och ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera det här superchika utseendet.

Grå och vit rutig flanellskjortklänning med svart floppy hatt

grå och vit rutig flanellskjortklänning med svart floppy hatt
källa

Detta är en mycket snygg och lite konstnärlig outfit som du kanske vill prova när du är på semester. Använd en grå och vit rutig tunika med denna outfit. Kombinera den med en mörkgrön skinnväska och svarta läderstövlar. Slutligen bära en svart floppy hatt för att lägga till en konstnärlig touch till kläderna.

Rutig tunika i rött och marinblått med en djupblå kofta

Rutig tunika i rött och marinblått med en djupblå kofta
källa

Om du vill se lite mer mysig ut med din rutiga tunika, här är en trevlig outfitidé. Du kan bära en mörkblå och röd rutig tunika. Bär en mörkblå kofta över tunikan för att se mer ladylike och ömtålig ut. Bär dessa bitar med svarta leggings och knästövlar i brunt läder för att ge din outfit en snygg kant.

Röd och svart rutig tunika med höga läderstövlar

röd och svart rutig tunika med lårhöga läderstövlar
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur valet av tillbehör kan ta din outfit till en annan nivå. För att uppnå detta utseende, använd en svart och röd rutig tunika med en stor silver-kedja. Koppla ihop dem med svarta läderhöga stövlar för att göra din outfit stilfull.

Här är de rutiga tunika-outfitidéerna som jag vill dela med dig. För dig som älskar pojkvänens modetrend bör listan ovan vara ett bra ställe att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*