Hur man bär rutig poncho

Hur man bär rutig poncho

Om du letar efter ett sätt att göra din outfit mer elegant och unik, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar den rutiga ponchon för att ge en snygg touch till ditt utseende. Vissa människor kan lägga den rutiga ponchon i samma kategori som halsduken eller västen, saker att lägga över din outfit för att få den att se lite trevligare och mer unik ut. För mig täcker den rutiga ponchon vanligtvis en stor del av din kropp och är också mycket märkbar. Jag skulle lägga den i samma kategori som en kappa och jacka istället. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa pläd poncho outfit idéerna. Låt oss hoppa direkt in.

Grå och vit rutig poncho med rippade flare jeans

grå och vit rippad rutig poncho jeans
källa

Du kan bära en rutig poncho med nästan vilken avslappnad streetoutfit som helst. Du kan till exempel ha på dig en grå t-shirt med rippade blå jeans. Skinny jeans skulle fungera lika bra eller ännu bättre i det här fallet. Bär nu en grå och vit rutig poncho på din grå t-shirt för att omedelbart förvandla den typiska outfit till en snygg och unik. För skorna kan du bara bära svarta och vita sneakers med låg topp.

Crepe och svart plädponcho med tröja

Crepe och svart rutig poncho-turtleneck med en figur-kramande passform
källa

För en mer elegant och djupare look kan du bära en poncho med en helt svart outfit. Använd till exempel en svart, tätt passande turtleneck med svarta skinny jeans. Bär en crepe och svart rutig poncho över din tröja. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar för att ge en snygg touch till kläderna.

Röd och svart rutig poncho med en tröja med mock-hals

röd och svart pläd poncho mock neck tröja
källa

Detta är en mycket liknande outfit till den just nämnda. Idén att para ihop en helt svart outfit med en rutig poncho används också. En svart tröja med stand-up krage kombineras med svarta jeans med vida ben för denna outfit. Du kan sedan bära en röd och svart rutig poncho och ett par svarta ballerinor.

Röda och svarta rutiga V-ringade poncho och läderjackor

röda och svarta gamacher med poncholäder med rutig V-ringning och fransar
källa

Slutligen kan vi se det klassiska och ikoniska röda och svarta rutmönstret som ofta syns i pojkvänströjor. För att bära denna fransade V-ringade poncho i stil, koppla ihop den med svarta läderjackor och svarta läderstövlar. Bär en svart choker för att krydda saker ytterligare.

Använd den med en vit snörningblus och ljusblå beskurna jeans

vit snörningblus ljusblå korta jeans
källa

För att se lång och smal ut kan du välja en stor rutig poncho och bära den som en lång kofta. Du kan till exempel lägga en flerfärgad lång poncho över en vit snörningblus och korta skinny jeans. Komplettera denna snygga och uppfriskande outfit med rosa canvasskor.

Röd och svart rutig poncho med leggings och stövlar

röda och svarta rutiga poncho leggings stövlar
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den klassiska röda och svarta rutiga ponchon. Du kan bara bära den med en svart västtopp och svarta leggings. För skorna kan du bära ett par knälånga bruna läderklänningar för att ge extra stil och uthållighet i denna outfit.

Grå och svart turtleneckponcho

grå och svart turtleneck poncho
källa

Rutiga poncho-burkar finns i många olika former. Detta är en unik och feminin grå och svart poncho som kommer med turtleneck cut. Du kan helt enkelt bära ponchon som en tjock tröja. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se vackra och unika ut.

Broderad brun och mörkblå rutig poncho

broderad poncho av brun och mörkblå rut
källa

För ett snyggt och flickaktigt utseende kan du leta efter en poncho som har några fina söta detaljer. Till exempel är här en bedårande brun och marinblå rutig poncho som har några glada blommiga broderade detaljer. Bara para ihop den med svarta leggings och ljusgrå mockaskor.

Turtleneck-poncho med kamel och svart pläd och rippade jeans

Kamel och svarta rutiga poncho-jeans med turtleneck
källa

Denna poncho här är en annan som kommer med turtleneck cut. Den här gången är ponchon en kamel och svart rutig poncho. Ponchoen kombineras mycket kreativt och snyggt med seriöst rippade pojkvänjeans. Håll klädseln för skorna snygg och avslappnad genom att bära vita sneakers.

Grå och vit rutig poncho med en helt svart outfit

grå och vit pläd poncho helt svart outfit
källa

Ibland kan du använda rutig poncho för att tona ner mörkret i en helt svart outfit. Många tycker om att bara ha svart eftersom denna typ av förband ofta leder till ett smalare utseende. Men outfit kan också se för mörkt och seriöst ut. För att åtgärda detta kan du helt enkelt bära en rutig poncho. Du kan till exempel para ihop en grå och vit rutig poncho med en svart turtleneck, svarta skinny jeans och svarta klackar.

Använd den med en svart västtopp och rippade grå jeans

svart väst topp rippade grå jeans
källa

En rutig poncho ger en elegant fritidsdräkt en feminin touch. Till exempel kan du bära en svart västtopp med rippade grå skinny jeans och svarta spetsiga klackar. Det hade varit en mycket snygg outfit. Du kan dock förbättra det genom att bära en svartvitt rutig poncho för att lägga till en feminin touch.

Knappad grå och orange rutig poncho med vit tröja med rund hals

knäppt grå och orange rutig poncho vit tröja med rund hals
källa

Ibland följer en rutig poncho med knappar och du kan bära den nästan som en jacka, en väldigt unik. Till exempel är här en mycket fin grå och orange rutig poncho som kommer med knappar. Du kan bära den över en vit tröja med rund hals. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och nakna sandaler för att se uppfriskande ut.

Använd elfenben och svart rutig poncho som miniklänning

Använd elfenben och svart rutig poncho som miniklänning
källa

Denna elfenben och svart rutig poncho kommer med en sköldpaddshals. Det är också väldigt stort att du kan bära den som en miniklänning. Av säkerhetsskäl kan du definitivt bära en svart tubklänning. För skorna skulle det vara mer elegant och elegant att bära ett par knähöga svarta läderstövlar.

Crepe poncho med beskurna jeans och en platt keps

Crepe poncho beskuren jeans platt hatt
källa

Detta är ett så lekfullt och konstnärligt utseende. För att uppnå detta kan du bära en crepe, svart och vit poncho över en vit topp och blåklippta skinny jeans. Använd svarta balettlägenheter och en svart platt mössa för att lägga till den vackra och konstnärliga touchen.

Röd och svart rutig poncho med en floppy hatt

röd och svart rutig poncho floppy hatt
källa

Här är en annan kreativ och iögonfallande casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en röd och svart rutig poncho med grå skinny jeans och svarta stövletter i läder. Använd en svart diskett hatt för att göra denna outfit ännu mer unik.

Här är de rutiga poncho-outfitidéerna som jag vill dela med dig. För de av er som inte har använt en poncho tidigare, prova dessa outfitidéer och se om de kan hjälpa dig att utöka din portfölj med kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*