Hur man bär rutig minikjol

Hur man bär rutig minikjol

Att se snygg och söt ut samtidigt kanske inte låter så intuitivt för dig, men det finns en cool artikel som kan göra det möjligt. Den coola lilla biten är den rutiga minikjolen. Medan det finns fler och fler människor som gillar den populära minikjolen i denim som ser riktigt bra ut, kan du ta på dig din rutiga minikjol för att sticka ut från mängden på ett naturligt och attraktivt sätt. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några riktigt bra rutiga minikjoldräktidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart tröja med mock halsringning och grå och vit rutig minikjol


källa

Låt mig börja listan över häftiga outfitidéer med en snygg och lite mörk outfit som du kan ha på dig för att jobba såväl som att träffa vänner. För att polera av det här utseendet, vagga en svart stickad tröja med en svart, grå och vit rutig minikjol. Koppla ihop dem med svarta mockaskor med hög klack för att komplettera klädseln i stil.

Svart blus med ljusblå krage och röd minikjol

svart blus med ljusblå krage och röd mini raid kjol
källa

För att skapa det unika och damliga affärsavslappnade utseendet kan du bära en mycket kreativt designad svart blus med en himmelblå krage och ärmar. Kombinera toppen med en röd och mörkblå rutig miniraterkjol så att dina ben ser extra långa ut. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Svart trövelsärmad tröja med röd rutig minikjol

svart tre-kvartärmad tröja med röd rutig minikjol
källa

Ett väldigt enkelt och skarpt sätt att klä på är att använda färgkombinationen svart och röd. Du kan till exempel ha på dig en svart tröja med en svart figur och en röd och svart rutig minikjol. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor för att komplettera utseendet.

Vit axelbandslös tröja med röd och svart rutig omslags kjol

Vit tröja utan axel med en röd och svart rutig omslags kjol
källa

Detta är en mycket intressant och attraktiv lågmäld sexig outfit. Bär en vit form som matchar axelstickad tröja för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med en röd och svart DIY mini-kjol tillverkad av en pojkvänskjorta. Använd svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Ljusblå knappskjorta med grå kofta och röd och svart rutig minikjol

ljusblå skjorta med knappar, grå kofta och svart rutig minikjol
källa

För att skapa detta uppfriskande och mysiga utseende kan du bära en ljus himmelblå skjorta med knappar och en ljusgrå stickad tröja till toppen. Kombinera dessa bitar med en svart och röd rutig minikjol. Koppla ihop dessa bitar med strumpor och svarta läderstövlar för att se feminina och snygga ut.

Formpassande tröja med svartvitt rutig ull minikjol

Figurkramande tröja med svartvitt rutig ull minikjol
källa

När vädret blir kallare är det bra att ha en minikjol i ull. Till exempel kan du bära en rutig svart och vit ull minikjol med en svart figur-kramad stickad tröja för att se ladylike och vacker. För resten av utseendet, bär svarta leggings och svarta mockaskor.

Svart skinnjacka med vit bandblus och rosa minikjol

svart skinnjacka med vit bandblus och rosa minikjol
källa

För att se svalare och mörkare ut kan du också lägga till ett läderelement i kläderna. Du kan till exempel ha på dig en vit blus med band halsringning och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med en rosa och röd rutig minirater kjol. Använd svarta mockaskor med hög klack för att avsluta kläderna i klassen.

Blushrosa midiullrock med en rutig minikjol

rodnande rosa midiullrock med rutig minikjol
källa

För att uppnå denna superluftiga, lagerlagda outfit kan du bära en svart tröja med en rodnande rosa longline-ullrock som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med en svartvit rutig höghöjdsklänning och ett par vita sneakers. Lägg till en stickad hatt i mixen för att se snyggare och mer konstnärlig ut.

Vit Ribbon Bow Button Up Shirt med en mörkblå och röd minikjol

vit rosettskjorta med rosett och mörkblå och röd minikjol
källa

För en smart och damliknande affärsavslappnad outfit kan du kombinera en vit, smal blus med knappar som kommer med en elegant marinblå fluga. Kombinera skjortan med en mörkblå och mörkröd rutig minikjol. För skorna, använd bara ett par vinröda mockaklackar för att avsluta utseendet snyggt.

Röd kofta med svartvit rutig minikjol

röd kofta med svartvitt rutig minikjol
källa

Ett väldigt enkelt sätt att se skarpt och elegant ut är att ha ett litet rött element i din outfit. Till exempel kan du bära en vit skjorta med knappar och en röd kofta till toppen. Kombinera dem med en svartvit rutig minikjol med krama. Bär ett par svarta strumpor och svarta rundade läderlägenheter för att komplettera utseendet.

Ljusrosa blus med matchande kofta och minikjol

ljusrosa blus med matchande kofta och minikjol
källa

Å andra sidan är det mycket bra att lägga lite rosa till mixen för att se mer feminin och vacker ut. Till exempel kan du bära en blekrosa ruffleblus med en matchande rosa kofta. Kombinera dem med en svartvit minikjol. Bär strumpor och svarta stövletter i läder för resten av kläderna.

Blå jeansjacka med grön rutig omslags kjol

blå jeansjacka med grön rutig mini wrap kjol
källa

För att uppnå det ungdomliga och luftiga utseendet kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en blå jeansjacka. Kombinera dem med en grön och svart rutig minikjol. För skorna kan du bära ett par ljusrosa mocka eller läder ankelstövlar för att komplettera outfit med en snygg twist.

Vit Mock Neck-ribbad tröja med svart rutig ull minikjol

vit ribbad tröja med kall axel och falsk hals och svart rutig ull mini kjol
källa

För att se attraktiv och reserverad sexig ut, bär en vit, figur-kramad tröja med en kall axel mock hals som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en röd, svart och vit rutig minikjol. Bär ett par svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch.

Här är de rutiga idéerna för minikjoldräkt som jag vill dela med dig. Prova dem och se hur de passar din karaktär och kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*