Hur man bär rutig kjol

Innan det pratade jag om hur man bygger en avslappnad och snygg outfit runt en rutig kjol. Idag ska jag prata om en mycket specifik typ av rutig kjol, den rutiga kjolen som ser mer elegant ut och lite mer formell. Du kommer att bli förvånad över hur en enkel svartvit kjol kan få dig att se så elegant och unik ut. Framför allt är det inte så svårt att göra det. För att bättre visa dig hur du utformar den, låt mig visa dig några av de bästa plädda rock outfit idéerna som jag har samlat. Låt oss hoppa direkt in.

Svart tröja med trekvartärmar och en utsvängd, rutig midikjol


källa

För att starta den här listan över unika och vackra outfitidéer, börjar jag med en elegant casual casual outfit. Bär en svart kabeltröja med tre fjärdedelar för denna outfit. Kombinera den med en rutig midikjol. Ett par svarta mockaskinn och en brun läderhandväska är limet som för samman din outfit.

Svart långärmad t-shirt med rutig minikjol i flanell

svart klippt långärmad T-shirt med rutig flanell minikjol
källa

Här är en ännu mer damliknande arbetsdräkt som är perfekt för hösten. För att uppnå detta utseende, lag en svart långärmad t-shirt med rund hals. Kombinera den med en midjekant i rutig flanell minikjol. Bär svarta strumpor och ett par svarta ballerinor för att se ännu mer feminin ut.

Svart axelbandslös topp med rutig, figur-kramande midikjol

Svart axelbandslös topp med rutig, figur-kramande midikjol
källa

För att uppnå ett sexigt och damligt utseende, här är en enkel svartvit outfit som du kanske vill prova. För toppen, bära en svart av axel långärmad topp. Kombinera den med en rutig, figurkramande midikjol. Bär ett par glänsande svarta spetsiga klackar för att se lite mer mogna ut.

Svart stickad tröja med halva ärmar och rutig midikjol

svart stickad tröja med halva ärmar och rutig midikjol
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att polera bort denna outfit, vagga en svart mock neck kabel tröja. Kombinera den med en rutig midikjol. Lägg till ett par svarta mockafotklackar och en svart läderkopplingsväska i din outfit för ett mer elegant och professionellt utseende.

Mini kjol med vit blus och svart ullrock

Mini kjol med vit blus och svart ullrock
källa

För att uppnå en elegant och unik arbetsdräkt kan du bära en vit topp med en svart ullrock för toppen. Kombinera dem med en rutig frillad kjol. Bär fisknätstrumpor och svarta spetsiga klackar för att slutföra kläderna. Använd en leopardtrycksduk för att se ännu mogen och feminin ut.

Svart ärmlös siden topp med rutig midikjol

svart ärmlös siden topp med rutig midikjol
källa

Detta är en väldigt enkel svartvit outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ärmlös topp i svart siden. Kombinera den med en svartvitt rutig midikjol. Använd svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor mycket snyggt för att komplettera utseendet.

Svart topp med båthalsringning och rutig midikjol

svart topp med båthals och rutig midikontrollerad kjol
källa

Att ha på sig en axelbandslös topp är lite för mycket när du bär den på jobbet. Istället kan du bära en svart tröja med båthals för att ändå visa dig fina krageben och en del av axlarna. Kombinera toppen med en rutig, figurkramande midikjol och ett par svarta spetsiga klackar.

Kamel mocka blazer med rutig skater mini kjol

Kamel mocka blazer med rutig skater minikjol
källa

Detta är en ganska unik och snygg lagerlagring. För att uppnå detta kan du bära en vit tröja med kavajmocka och en vit linneshalsduk till toppen. Koppla ihop dem med en rutig miniraterkjol. Använd svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder för att se extra snygg ut.

Rutig miniskridskjol med kort, grön stickad T-shirt

Rutig minirater kjol med en kort, grön stickad T-shirt
källa

För de av er som har kämpat för att hålla sig i form, överväga att bära denna outfit för att visa bara lite hud på midjan. Du kan helt enkelt ha på dig en beskuren grön kortärmad stickad topp med en rutig miniskridskjol. Använd svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor för att avsluta din outfit.

Använd den med en svart stickad tröja och svarta mönstrade strumpor

svart stickad tröja och svarta mönstrade strumpor
källa

För en mer uppfriskande och damliknande look, här är en outfit du kanske vill prova. För en topp, bär en vit ribstickad tröja med en svart och silver uttalandekedja. Kombinera den med en svart rutig flanell minikjol. Använd svarta mönstrade strumpor och svarta mockasko stövlar för att ge en feminin touch till outfit.

Svart spets topp med rutig midikjol

svart spets topp med rutig midikjol
källa

Detta är en mycket unik outfit som du kan bära för avslappnade evenemang som att äta ute. Bär en ärmlös svart spetstopp med en vit kedja på toppen. Kombinera dem med en utsvängd rutig midikjol och ett par vita remmar med klackdetaljer.

Marinblå knapp upp skjorta med midikjol med hög midja

Marinblå knappskjorta med midikjol med hög midja
källa

Kjolen här liknar väldigt mycket den i föregående outfit, men hela outfit ser väldigt annorlunda ut på grund av resten av outfit. För att kombinera midikjolen kan du bära en mörkblå corduroyskjorta med knappar på toppen. Använd ljusrosa klackar för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Svart nyckelhålströja med rutig mini-frillad kjol

svart nyckelhålströja med rutig mini-kjol
källa

Det här är lätt min favoritdräkt bland listan. Även om kläderna är enkla verkar varje bit fungera perfekt med varandra. För detaljer, använd en svart, tätt passande nyckelhålströja med rutig kjol. En korsväska i svart läder och svarta ballerinaskor är ett utmärkt val för att komplettera ditt utseende.

Svart tröja med en rund halsringning och en midjekjol med hög midja

svart tröja med rund halsringning och hög midja, rutig midikjol
källa

Detta är också en enkel svartvit outfit. Du kan definitivt bära detta på kontoret. Bär bara en svart tröja med rund hals och en midjekjol med hög midja. Använd en svart öppen fotledsrem för en extra feminin touch.

Brun fuskpälskrage med hög midja, figur-kramad, rutig minikjol

Brun kappa gjord av fuskpälskrage med hög midja, rutig minikjol
källa

För ett mer ungdomligt och snyggt utseende kan du bära en svart beskuren t-shirt med en kort kappa gjord av brun fuskpälskrage som topp. En rutig midjekjol med hög midja, svarta strumpor och svarta mockafotstövlar är det perfekta ackompanjemanget till din outfit.

Hoppas att du gillar dessa pläd kjol outfit idéer ovan. De är verkligen inte svåra att skapa. Prova dem så kommer du att älska dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*