Hur man bär rutig kavaj

Hur man bär rutig kavaj

Oavsett om du bär business casual eller formella kläder på kontoret, bör du vara mycket bekant med att ha på sig kavajer. De kan bara få dig att se smal och smart ut. Om du blir lite uttråkad med monokroma kavajer hela tiden, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man utformar en rutig kavaj. För att göra sakerna klara och lätta att smälta har jag sammanställt en kort och intressant lista som innehåller några av de bästa plädda blazeroutfitidéerna särskilt för kvinnor. Låt oss nu kolla in det.

Grå rutig kavaj med svart västtopp och jeans


källa

För dig som kan bära jeans till kontoret, här är en väldigt elegant och elegant affärsavslappnad outfit. Bär en lätt överdimensionerad grå och svart rutig tweed-kavaj för toppen och en svart västtopp. Koppla ihop dem med gråblå skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att komplettera outfit i stil.

Grå överdimensionerad rutig kavaj med svarta, rippade skinny jeans

grå överdimensionerad rutig kavaj, svarta, rippade skinny jeans
källa

Här är en annan outfit som är elegant och avslappnad för de av er som kan bära jeans på jobbet. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med rund hals och en överdimensionerad grå rutig kavaj. Kombinera dessa bitar med rippade svarta skinny jeans. För skorna kan du bära svarta ballerinor för att ge outfit en elegant och feminin touch.

Bär den med en ljusblå skjorta med knappar och en svart läder kjol

ljusblå skjorta med knappar och svart läder kjol
källa

Detta är ett mycket snyggt lager i lager som innehåller en kraftigt överdimensionerad kavaj. Bär den här överdimensionerade grå och svarta tweed-kavajen över en ljusblå knapp nedskjorta och svart läder kjol i detalj. Bär ett par unika grå och vita snörstövlar för att ge extra stil till kläderna.

Grå rutig kavaj med svart skjorta och jeans

grå rutig kavaj svart skjorta pojkvän jeans
källa

Ett väldigt intressant och snyggt sätt att utforma en rutig kavaj är att bära den med en rutig skjorta. Som ett exempel kan du bära en grå rutig kavaj med en svart och vit rutig skjorta med knappar. Kombinera dem med pojkvänjeans med muddar och vita spetsiga tår för en snygg och avslappnad touch.

Grå och vit rutig ullkavaj med långärmad tröja

grå och vit rutig ullkavaj med långärmad tröja
källa

Medan många rutiga kavajer kommer i form av en tweed-kavaj, finns det andra typer av rutiga kavajer som ser bra ut. Till exempel, här är en väldigt snygg grå och vit ullkavaj. Du kan para ihop den med en vit turtleneck, svarta läderbyxor och svarta spetsiga tåklackar för att se feminin och elegant ut.

Använd den med en grön minikjol i mocka och ankelstövlar med svarta klackar

Grön mockakjol i mocka, svarta stövletter med klackar
källa

Om du tror att en grå tweed-pläd kan få din outfit att se för enkel och grå ut, lägg till några flashiga färger för att kompensera det grå. Du kan till exempel ha på dig en grå rutig kavaj med en vit chiffongtopp och en ljusgrön mockakjol i mocka. Använd svarta hälmocka ankelstövlar för att se snygga och smala ut.

Marinblå och grön rutig jacka med svarta skinny jeans

Marinblå och grön rutig jacka, svarta skinny jeans
källa

För ett konstnärligt utseende kan du bära en marinblå och grön rutig jacka med en vit nedskjortad skjorta och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar och en liten svart läderryggsäck. Slutligen bär en svart filthatt för att lägga till den magisk-konstnärliga touchen. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en svart filthatt.

Lång grå rutig kavaj med vit topp och elfenbenfärgade skinny jeans

lång grå rutig kavaj vit topp elfenben skinny jeans
källa

Ett sätt att se snyggare och smalare ut är att bära en lång men smal kavaj. I det här fallet är det en grå, smal, lång, rutig kavaj. Kombinera den med en figur-kramande vit t-shirt och elfenben eller ljusgula skinny jeans. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter eller ett par klassiska svartvita trosor för ett mer avslappnat och snyggt utseende.

Mörkblå och grön rutig jacka med vit tröja

mörkblå och grön rutig jacka, vit turtleneck med turtleneck
källa

Här är en outfit som ser både snygg och vacker ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå och grön rutig kavaj med en vit tjock turtleneck-turtleneck. Koppla ihop dem med blåa skinny jeans och svarta mockaskor för ett enkelt och elegant sätt att komplettera outfit.

Överdimensionerad kavaj med chambray-skjorta och mamma-jeans

överdimensionerad blazer chambray skjorta mamma jeans
källa

För en pojkaktig look kan du bära en chambray pojkvänskjorta med en kraftigt överdimensionerad grå och svart rutig tweed-kavaj. Koppla ihop dem med mamma-jeans och vita sneakers för att komplettera detta snygga utseende.

Använd den med en citrongul ribbstickad tröja och chambray-skjorta

Citrongul ribbstickad tröja Chambray-skjorta
källa

Om du känner dig lite uttråkad av dina mörka eller enkla träningsdräkter och vill se mer glad ut på jobbet, här är en outfit att tänka på. För att se glad ut kan du bära en chambray-skjorta med en citrongul stickad tröja. Bär en grön och marinblå rutig kavaj över den gula tröjan för ett annat härligt lager. Du kan enkelt kombinera dessa bitar med marinblå muddade jeans och svarta ankelstövlar för att komplettera outfit.

Bär med en vit t-shirt & mamma jeans

vit t-shirt mamma jeans
källa

Här är en annan pojkaktig outfit som har mycket karaktär. Detta är speciellt för dem som gillar snygga, unika och lite unisex-kläder. För att uppnå detta kan du bara bära en vit t-shirt och mamma short jeans. Team dem med en överdimensionerad grå rutig kavaj och svarta loafers.

Grön och svart rutig kavaj med vit t-shirt och blå jeans

grön och svart pläd blazer vit tee blå jeans
källa

För en affärsavslappnad outfit som ser elegant ut men underskattad kan du bära en vit t-shirt med en grön och svart rutig kavaj som topp. Team dem med blå skinny jeans och svarta ballerinor. Bär en brun handväska för extra stil till utseendet.

Grå kavaj med denimoveraller

grå kavaj med denimoveraller
källa

För en kontrasterande look som är både flickaktig och snygg kan du bära en vit blus med klockärmar och ett blå denim. Bär dem med en grå rutig tweed-kavaj och spetsiga tår för att komplettera utseendet.

Använd den med en mörkblå och vit randig t-shirt och en sidenhalsduk

mörkblå och vit randig t-shirt silkesduk
källa

För att se snygg och elegant ut kan du bära en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt med en grå överdimensionerad rutig kavaj. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar för en snygg touch. Bär en marinblå choker-halsduk för ett mer feminint utseende.

Här är några idéer för rutiga blazerkläder som ser bra ut och viktigast av allt är väldigt lätta att ta av. Om du tycker att den här typen av blogginlägg är användbar, kolla in många andra liknande blogginlägg som har fantastiska outfitidéer på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*