Hur man bär rullande tröja

Idag vill jag prata om en typ av tröja som kan få dig att se väldigt mysig och vacker ut, vilket är sköldpaddan. När du tänker på det är det faktiskt ganska kontraintuitivt att en tröja som du täcker nacken med inte bara får dig att se tjockare eller tjockare ut, men det kommer också att få dig att se mer attraktiv och luftig ut. Bonuspoängen är att det ofta hjälper dig att se smalare ut, särskilt när vädret blir kallt och många människor är klumpiga kläder. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för turtleneck-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit turtleneck med svarta skinny jeans


källa

För att börja med den här listan över mysiga och attraktiva outfitidéer börjar jag med ett mycket enkelt svartvitt utseende som du enkelt kan dra av. För toppen, bara bära en vit överdimensionerad stickad turtleneck tröja. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Lägg till en vit läderkoppling i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Chunky ribbad tröja med en vit turtleneck och blå jeansshorts och leggings

vit, tjock ribbad turtleneck med blå jeansshorts och leggings
källa

För att forma denna coola och attraktiva outfit är allt du behöver göra att använda några söta skiktningstrick. För en detalj, bära en vit tjock ribbsköldpaddad hals längst upp. Koppla ihop den med blå jeansshorts. Bär ett par svarta leggings för att skapa några fina lager. För skorna, ha ett par svarta mockaskor för att slutföra utseendet.

Vit ullrock med en grå turtleneck-klänning

vit ullrock med grå turtleneck-klänning
källa

För att uppnå detta attraktiva och mysiga utseende här är vad du vill göra. Bär en lång linje vit ullrock över en grå tröja med tröja för några mycket trevliga och mysiga lager. Koppla ihop dem med ett par svarta stövlar i mocka för att se snygga och super chic ut.

Chunky Cable Knit Chunky tröja med ljusblå slim fit jeans med muddar

grå, grovstickad tröja med ljusblå slim fit jeans med muddar
källa

För dig som vill se mer avslappnad och ändå se riktigt vacker ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en grå stickad tröja med en turtleneck på toppen. Kombinera den med ljusblå slim fit-jeans med manschetter. Bär ett par grå och vita canvas sneakers för att göra din outfit stilfull.

Överdimensionerad tröja med grå turtleneck och mörkblå skinny jeans

grå överdimensionerad tröja med turtleneck och mörkblå skinny jeans
källa

För att forma denna mysiga och minimalistiska outfit bör du bära en bomullströja istället för en stickad tröja. Bär till exempel den här gråa bomullströja tröjan för att se avslappnad och attraktiv ut. Kombinera den med en gråblå skinny jeans. Använd vita sneakers för skorna för att avsluta utseendet.

Ljusrosa stickad tröja klänning med polo och höga stövlar

Ljusrosa stickad tröja med turtleneck och overknee stövlar
källa

Ibland är mindre mer. Det här är en mycket bra beskrivning av just den här outfit. Dräkten består av endast två delar. För att uppnå detta minimalistiska utseende kan du bära en ljusrosa stickad tröja klänning med en turtleneck som kärnan i outfit. Bär den med ett par svarta mockaskor för en elegant look.

Ljusgrå tröja med svart skinnjacka och smala jeans

ljunggrå tröja med svart skinnjacka och smala jeans
källa

Det här är en snygg och platt grå och svart look. På toppen bär du en gråmelerad stickad tröja med en sköldpaddshals och en svart, matt skinnjacka. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra det här coola utseendet.

Svart turtleneck med sidoslits och mörkblå, ribbad, smal jeans

svart tröjahalsstreckad tröja med mörkblå, sönderrivna, smala jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå detta enkla och coola utseende. Använd en svart stickad turtlenecktröja med sidoslits. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Ett par svarta fotledsremmar med klackar med öppna tå för skorna. Lägg till en svart läderkorsväska i mixen för att göra utseendet komplett.

Vit stickad tröja med turtleneck och grå, rutig minishorts

vit turtleneck med grå pläd och mini-shorts
källa

För att se väldigt uppfriskande och vackert ut är det en bra idé att använda färgen vit som basfärg. Du kan till exempel ha på dig en vit, tjock stickad tröja med en sköldpaddshals som fokus för din outfit. Kombinera det med ett par grå rutiga minishorts. För skorna, använd ett par svarta mockaskor med klack för att göra utseendet mer.

Grön, tjock tröja med en svart, utsvängd midikjol

grön, tjock tröja med svart, utsvängd midikjol
källa

För att skapa denna outfit som kan få dig att se uppfriskande och cool ut samtidigt, här är vad du vill göra. Bär en grön ribbstickad tröja med en sköldpaddshals på toppen. Koppla ihop den med en utsvängd svart midikjol för att se tunn och luftig ut. Bär ett par svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att göra din outfit stilfull.

Grå stickad tröja med rippade skinny jeans

grå stickad tröja med rippade skinny jeans
källa

Det här är en ganska pojkig street outfit med lite seghet och grovhet. Det är kul att ha på sig den här typen av kläder då och då. För att slutföra denna outfit, överväga att bära en grå slim fit tröja med tröja. Koppla ihop den med blå, kraftigt rippade skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta mittkalviga stövlar för att komplettera outfit med en snygg twist.

Grå stickad tröja med tjock turtleneck och vita byxor med vida ben

grå stickad tröja med polotröja och vita, beskurna byxor med vida ben
källa

Detta är en ganska luftig och uppfriskande business casual outfit. För toppen bör du bara ha en grå stickad tröja med tröja. Koppla ihop den med vita breda byxor för att se luftig ut. Bär ett par grå ballerina-lägenheter för skorna för en ren och relativt avslappnad finish.

Hoppas att du gillade turtleneck-outfitidéerna som jag just delade med dig. För er som försöker se mysiga och uppfriskande är det en bra idé att prova dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*