Hur man bär Royal Blue

Kungsblå är en intressant färg som verkar som en populär färg, men du ser den inte tillräckligt ofta. Du kanske tycker att det är för ljust för att se snyggt ut. Jag hävdar att en ljus färg kan få dig att se mer energisk och glad ut. För att visa att du kan bära kungsblå och se vacker ut, både avslappnad och formell. Jag har satt ihop några av mina favoritoutfitidéer, inklusive kungsblå klänningar, kjolar, jeans och mer. Låt oss titta på dem nu.

Långärmad kungsblå klänning med silverklackar

långärmad kungsblå klänning silverklackar
källa

För en kungsblå kläddräkt som är subtil nog att bära på antingen arbete eller cocktailparty, prova en långärmad blå knälång klänning. Du kan se mer elegant ut genom att para ihop klänningen med silverklackar.

Midikjol med hög midja i kungsblå

hög midja skjorta med kungsblå kjol och prickiga skjorta
källa

Vissa människor kanske tycker att den kungliga blått är för lätt för att bära vardagligt. Sanningen är att du inte bara kan bära den avslappnad, men du kommer också att se glad och energisk ut. Denna outfit är en perfekt demonstration av hur man bär den vardagligt och bedårande. Bär en vit skjorta med små blå prickar och para ihop den med en midjekjol med hög midja. Bär ett svart bälte och silverklackar för att slutföra den här outfit som flyttar midjan upp och får dig att se längre ut.

Blå tröja över rutig skjorta

Mager jeans med blå tröja och rutig skjorta
källa

Gepard och kungsblå ser väldigt vackra och unika ut tillsammans. Till exempel kan du bära en kungsblå tröja över en rutig skjorta. Kombinera dem med skinny jeans och knähöga läderstövlar. Som körsbäret på toppen, bär en cheetahandväska för att slutföra denna eleganta outfit.

Blå kavaj och byxor

kungsblå kavaj och byxor
källa

Om du måste bära en kostym varje dag för att arbeta och du är helt uttråkad av det till synes begränsade urvalet av kläder, kan du försöka ta itu med problemet genom att helt enkelt välja en färg som ser allt annat än tråkig ut. Kombinera bara den kungsblå kavaj och byxor med en vit skjorta. För skorna är ett par silverklackar ett bra val eftersom de passar väldigt bra med färgen på kungsblå. Alternativt skulle ett kreativt val ha på sig rosa och gula plattformsklackar.

Vit blus med beskuren byxa i kungsblå

vit blus kungsblå kortklippt byxor
källa

Som en vacker arbetsdräkt som är perfekt för sommar och vår kan du bära en halvskär vit chiffongblus med shorts i kungsblå. Fyll i den eleganta outfit med röda klackar och ett långt halsband.

Vit västtopp med hög midjeblå maxikjol

Kungsblå maxikjol med hög midja
källa

För en feminin avslappnad look, använd bara en vit västtopp med en hög midja kungsblå maxikjol. Koppla ihop dem med rosa klackar för att slutföra kläderna. Om du vill lägga till karaktär till utseendet, ha på dig ett faux pärlhalsband och några tjocka silverarmband.

Lång kungsblå kofta

långa kungsblå kofta fleece stövlar
källa

Jag har alltid varit ett stort fan av långa koftor eftersom de alltid magiskt tillför mervärde till din outfit. Magin når till och med en annan nivå när den visas i kungsblå. Bär bara en vit nedskjortad skjorta och svarta skinny jeans. Bär den iögonfallande långa kungsblå koftan och ett par färgkoordinerade fleece stövlar.

Kungsblå kostym med vit skjorta med knappar

Kungsblå kostym vit skjorta med knappar
källa

Du kan bära kungsblå som en kreativ men professionell arbetsdräkt. Bär en kungsblå kostym och para ihop den med en vit blus med knappar. Istället för att ha en svart kostym hela tiden är denna outfit ett underbart alternativ. Det kan få dig att se mindre formell ut, men det kan få människor att bara se ditt självförtroende genom att bära något ljust och annorlunda.

Svart västtopp och korta skinny jeans

Kungsblå jeans svart väst topp
källa

När våren anländer kan du ibland byta ut dina vanliga jeans mot kungsblå skinny jeans för ett mer uppfriskande och glatt utseende. Om du till exempel vill bära dem avslappnat, kombinera dem bara med en svart västtopp och öppna klackar.

Bär en vit blus med blå byxor

vit blus kungliga blå byxor cheetah handväska
källa

Här är ett annat exempel på den perfekt matchade kombinationen av kungsblå och gepard. Outfiten består av en vit blus, kungsblå byxor, rosa klackar och en cheetahandväska. Det här är en så enkel och ren outfit som ser helt elegant ut. Det är lämpligt att bära både på jobbet och att träffa vänner.

Kortärmad blå cocktailklänning

kortärmad kungsblå cocktailklänningdräkt
källa

Cocktailpartier är helt enkelt en spännande tid att leka med din modesmak och klä dig så vackert som möjligt. Gör det bara för skojs skull. Under tiden finns det tillfällen då du bara inte är i bra form och bara vill vara lågmäld för att inte visa för mycket hud. Oroa dig inte, försök att ha en fantastisk färg för att kompensera för bristen på sexiga snitt. Ett bra val är att bära en kortärmad kungsblå cocktailklänning. Du kan bara para ihop den med silverklackar för att krydda utseendet lite. Ett annat val av fantastisk färg är gul. Om du vill veta mer, kolla in vårt blogginlägg om hur du bär en gul cocktailklänning.

Kungsblå kavaj med läderbyxor

kungsblå blazer läderbyxor
källa

Bär en kungsblå kavaj över en vit skjorta för en smart outfit. Kombinera dessa bitar med svarta läderbyxor och nakna plattklackar.

Blå stickad tröja med minikjol i svart läder

blå stickad tröja svart läder kjol
källa

Detta är en minimalistisk och elegant outfit som kan få dina ben att se längre ut. Bär bara en blå tröja med en minikjol i svart läder och vita klackar. Den långa toppen och skjortans nederkant är ett trick för att visuellt förlänga benens längd.

Svart skinnjacka och jeans

kungsblå jeans svart läderjacka
källa

Ett klassiskt sätt att bära en svart skinnjacka till jobbet är att para ihop den med en vit skjorta och smala jeans. Byt bara ut dina vanliga jeans med kungsblå skinny jeans för att lägga till en twist på denna vanliga outfit.

Kungsblå jeans med grå blus och kavaj

Kungsblå jeans grå blazer outfit
källa

Bär bara de kungsblå jeansen med en ljusgrå kavaj och ljusrosa klackar för en elegant, avslappnad arbetsdräkt som är mjukare i ton och ser mer bekväm ut.

Här är listan över mina favorit sätt att bära färgen kungsblå. Jag uppmuntrar dig att prova några av dessa outfitidéer. De kan förmodligen få dig att se mer uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*