Hur man bär Royal Blue Loafers

Hur man bär Royal Blue Loafers

För att se prickig och attraktiv ut, behöver du inte alltid göra det med en kostym eller en chic topp. Den här gången ska jag visa dig att du kan göra samma sak genom att bära ett par kungsblå loafers. Det är något som för närvarande är lite underskattat att det faktiskt är ganska svårt att hitta många bilder som visar hur man utformar det. Men med lite fantasi borde du kunna bestämma att det för vissa av bilderna nedan är mycket meningsfullt att ersätta dessa signatur loafers med kungsblå. Låt oss nu titta på listan över kungsblå loafers outfitidéer.

Ärmlös blus med kammad fåll och V-ringning, smala jeans och kungsblå tofflor


källa

Låt mig först visa dig en helt blå, damliknande outfit för att starta den här listan över coola och unika outfitidéer. Till toppen kan du bära en ärmlös blus med en himmelblå V-ringning. Koppla ihop den med blå muddade jeans. Bär ett par kungsblå loafers för skorna för att packa kläderna på ett snyggt och unikt sätt.

Svartvit rutig flanellskjorta med vit jeans och kungsblå tofflor

svartvit rutig pojkvänströja med vita jeans och kungsblå tofflor
källa

För att se pojkig och uppfriskande är det en mycket bra idé att ha på sig en pojkvänskjorta. Du kan till exempel ha på dig en överdimensionerad svartvitt pojkvänströja över en vit linne. Koppla ihop dem med vita slim fit-jeans. Avsluta med ett par kungsblå loafers så att denna outfit ser skarpare och djupare ut.

Inbyggd kavaj med förkortad vit topp med rund halsringning och blå tofflor

skräddarsydd kavaj med en förkortad vit topp med rund halsringning och blå tofflor
källa

För att få en lågmäld sexig outfit som passar precis rätt tjejkväll kan du bära en lite beskuren vit t-shirt med en blå kavaj för toppen. Koppla ihop dem med skinny jeans i svart läder. För skorna, använd ett par kungsblå loafers för att ersätta de loafers som visas på bilden och ser mer unika och attraktiva ut.

Ljusblå knapp-up skjorta med svart och vit randig tank miniklänning

ljusblå skjorta med knappar och svartvit randig miniklänning i tank
källa

För att forma denna uppfriskande och mysiga casual casual outfit kan du bära en ljusblå knappskjorta och svartvit randig ärmlös slida klänning för att skapa några snygga och vackra lager. Koppla ihop dem med en rodnadskläderkoppling och ett par kungsblå loafers för att komplettera utseendet.

Kungsblå maxikocktailklänning med paljetter med matchande tofflor

kungsblå paljett maxikocktailklänning med matchande tofflor
källa

För att uppnå denna stilrena och lite kantiga cocktailparty-outfit kan du bära en svartvit vertikal randig långärmad topp med en blå maxiklänning med paljetter. För skorna kan du bära ett par kungsblå loafers som passar perfekt med klänningen. Lägg till en svart kopplingspåse i mixen för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Vit tröja med avslappnad passform, belagda jeans och kungsblå tofflor

vit tröja med avslappnad passform, belagda jeans och kungsblå tofflor
källa

För att forma det här luftiga och avslappnade utseendet kan du bära en lite överdimensionerad vit klumpig tröja till toppen. Kombinera den med svarta vaxade slim fit-jeans för att se coola och lite mörka ut. För skorna, ha ett par kungsblå loafers istället för svarta för ett mer märkbart utseende.

Svart och vit färg bomberjacka med ljusblå skinny jeans och tofflor

svartvit bomberjacka med ljusblå skinny jeans och tofflor
källa

Här är en riktigt trevlig och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts eller för dig som vill se bra ut medan du shoppar också. Bär en svartvitt tryckt bomberjacka med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans med spruckna anklar. För skorna, linda utseendet med kungsblå loafers.

Svart skinnjacka med pojkvän manschetterade jeans och kungsblå loafers

svart skinnjacka med pojkvän manschettjeans och kungsblå tofflor
källa

Detta är en annan väldigt pojkaktig och till och med baggy look som är kul då och då. Det kan få dig att se väldigt unik och unisex ut för att träffas med vänner. Bär en svart tröja med mock-hals och en svart överdimensionerad läderjacka. Kombinera dem med ljusblå pojkvänjeans. För skorna, använd blå loafers istället för svarta för att se mer attraktiva och kreativa ut.

Kamel longline ullrock med svart mock neck tröja och vaxade smala jeans

Kamel longline ullrock med svart mock-hals tröja och maxed skinny jeans
källa

För att skapa den här eleganta och professionella affärsavslappningsdräkten, speciellt gjord för höst och vinter, kan du bära en svart stickad tröja med en mock-hals och en lång, lätt kamelullrock. Kombinera dem med en svart belagd skinny jeans. Använd kungsblå loafers för att ge en fin och djup touch till utseendet.

Grå kimonokofta med svart skiftklänning och kungsblå tofflor

grå kimonokardigan med svart skiftklänning och kungsblå tofflor
källa

Att se luftig och avslappnad ut kan det vara lätt att bära en avslappnad passform. I det här fallet ska vi använda några coola skiktningstekniker. Till exempel kan du bära en ljusgrå kimonokofta över en svart mini-skiftklänning. Koppla ihop dem med kungsblå klackar för att se snygga och snygga ut.

Vita slim fit chinos med tröja och kungsblå tofflor

vita slino fit chinos med tröja och kungsblå tofflor
källa

Inte bara att blå jeans kan passa bra med kungsblå tofflor. Vita byxor eller jeans som denna smala passform passar också mycket bra med de kungsblå skorna. Koppla ihop dem med en vit eller grå tjock stickad tröja för en mycket minimalistisk och mysig outfit som kan få dig att se naturlig och vacker ut.

Svart t-shirt med blå slim fit ankel jeans och loafers

svart t-shirt med blå smala jeans och tofflor
källa

För att uppnå detta enkla och rena utseende kan du bära en svart t-shirt med blå, lätt rippade, smala ankeljeans som kärnan i outfit. Använd en mörkgrön plädläderplånbok för att se mer mogen och feminin ut. Tänk dig att ha på dig ett par kungsblå loafers för dina skor. Det kan säkert tillföra värde till hela utseendet.

Himmelblå knuten ärmlös skjorta med en knälång chiffongkjol och tofflor i rodnadrosa

Himmelblå, knuten, ärmlös skjorta med knälång chiffongkjol i rosa och tofflor
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut, kan du bära en himmelblå knuten ärmlös skjorta med knappar och en rodnadrosa midi-swing kjol med en avslappnad passform. Kombinera dem med ett par kungsblå loafers istället för de grå på bilden för att se snygga och attraktiva ut.

Hoppas att du gillade de kungliga blå loafers outfitidéerna som jag just pratade med ovan. Ibland är det bara roligt och coolt att använda skorna för att krydda din outfit på ett naturligt och subtilt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*