Hur man bär rött bälte

För de av er som älskar styling och kärleksdetaljer i sina kläder är detta blogginlägg speciellt för dig. Jag ska prata om hur du kan krydda din redan snygga outfit med ett rött bälte. Ibland är det verkligen de små detaljerna som kan göra en snygg outfit till en snygg. Om du bara bär det svarta eller bruna bältet bör det röda bältet erbjuda några bra överraskningar. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina idéer för röda bälteskläder för dig. Låt oss dyka in.

Svart t-shirt med blå jeans och rött bälte


källa

Ett rött bälte är väldigt lätt att forma. I själva verket kan du para ihop det med alla kläder som innehåller jeans. Naturligtvis kan du kombinera det med andra föremål som klänningar och kjolar, men låt oss börja listan med en enkel t-shirtdräkt. För att forma detta utseende kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med blå skinny jeans med manschetter. Använd ett rött bälte och ett par röda ballerina-lägenheter för att ge ett mer iögonfallande utseende.

Svart och vit midiklänning med prickar och rött bälte


källa

Låt oss nu titta på en mer elegant, men ändå lite lekfull, affärsavslappnad outfit. För att forma detta utseende kan du bära en vit och svart midiklänning och dra i midjan med ett rött bälte. Koppla ihop dessa bitar med en blå jeansjacka och röda läderklackar för att se skarpa och attraktiva ut.

Grå ribbad, tjock tröja med ett rött bälte och en vit veckad kjol


källa

För att se mysig och luftig ut kan en tjock tröja ofta hjälpa dig med detta. Men som en bieffekt får en tjock tröja dig att se lite tjock ut. Detta problem kan lösas med ett bälte. För att se avslappnad utan att se tjock ut kan du bära en grå ribbad tjock tröja med ett rött bälte. Kombinera dem med en vit veckad maxikjol och röda spetsiga läderklackar för att komplettera det närmande utseendet.

Vit knapp-up skjorta med blå skinny jeans och rött bälte

vit skjorta med knappar, blå skinny jeans och rött bälte
källa

För dig som gillar att klä dig smart, elegant och till och med lite unisex, här är en outfit gjord speciellt för dig. För att forma det här utseendet kan du bära en vit nedskjortad skjorta och ljusblå skinny jeans. Använd ett rött brett läderbälte och ett par röda läderstövlar för att se snygga och unika ut.

Använd den med en svartvit randig tröja och en citrongul midikjol i midikjol

svart och vit randig tröja och citrongul midi bodycon kjol
källa

För att se extra gravid ut, överväga att använda både röda och citrongula färger. Du kan till exempel ha på dig en svartvitt, randig tröja med en citrongul formad midikjol. Koppla ihop dem med ett rött brett bälte och röda balettlägenheter för att slutföra kläderna på ett prickande och glatt sätt.

Vit ärmlös midiklänning i spets med rött läderbälte

vit ärmlös spets midiklänning med rött läderbälte
källa

Medan en vit klänning vanligtvis ser väldigt oskyldig och uppfriskande ut, kan den ibland se lite tråkig eller tråkig ut. Här är till exempel en vit ärmlös midiklänning i spets som ser väldigt snygg ut. För att ta det till nästa nivå kan du bära ett rött läderbälte för att krydda det lite. Koppla ihop dessa bitar med röda ballerinor för att se skarpa och attraktiva ut.

Använd den med en vit halvärmad tröja och en grå tweed minikjol

vit halvärmad tröja och grå tweed minikjol
källa

Det här är en väldigt snygg och bekväm business casual outfit som också är en formell borderline-outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit stickad halvärmad tröja och en grå tweed minikjol. Använd ett rött bälte och svarta läderklackar för att limma samman dessa bitar snyggt.

Vit miniskridsklänning med grå kofta och rött bälte

vit miniskridsklänning med grå kort kavaj och rött bälte
källa

Här är en luftig look som fungerar för både arbete och avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit skaterklänning och para ihop den med en grå kofta. Vik upp klänningen och koftan med ett rött bälte. Koppla ihop dessa bitar med röda spetsiga tåklackar för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Vit och svart skjorta med chinos och ett smalt bälte

vit och svart skjorta med chinos och ett smalt bälte
källa

Här är en ganska enkel men ändå konstnärlig outfit som du kan bära för jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en vit och svart knappskjorta med huvuddelen vit och kragen svart. Bär den med svarta chinos, ett rött smalt läderbälte och röda läderballettlägenheter för att komplettera det coola och minimalistiska utseendet.

Använd den med en grå rutig tweed-kavaj och en vit huva med blus

grå rutig tweed-kavaj och vit blus med kåpan
källa

Här är en annan arbetsdräkt som ser snygg och lite unisex ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus i mantelhals och en svart och grå rutig tweed-kavaj över den. Använd svarta chinos, ett rött bälte och ett par svarta stövlar i läder för att se snygga och eleganta ut.

Midiklänning i silver med paljetter med ett rött, brett bälte

midiklänning i silver med paljetter med rött, brett bälte
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och se hur du kan bära ett rött bälte som en del av din cocktailparty. Du kan också bära en ärmlös midi-skiftklänning med silverpalletter och kombinera den med ett rött brett bälte för att se smalare och längre ut. Använd metalliska silverklackar för att slutföra kläderna med klassen.

Svart knälång klänning med trekvartärmar och bälte

svart knälång klänning med tre fjärdedelar ärmar och bälte
källa

För dig som vill se bra ut, men ändå påfallande på en cocktailparty, här är en outfit som är precis för dig. Du kan helt enkelt bära en svart knälång slida klänning med tre fjärdedelar ärmar och ett rött smalt läderbälte. Koppla ihop dem med rosa klackar med öppna tår för att ge en feminin touch till utseendet.

Blushrosa kavaj med mörkblå blus och rött bälte

rodnadrosa kavaj med marinblus och rött bälte
källa

Här är en ganska färgstark och mogen affärsavslappnad look. För att uppnå detta kan du bära en rodnande rosa kavaj över en mörkblå chiffongblus till toppen. Koppla ihop dem med ett rött bälte och röda jeans med raka ben. Använd balettlägenheter med leopardtryck för att skorna ska se mogna och eleganta ut.

Hoppas du gillade de röda bälte-idéerna som visas ovan. Som du kan se är det röda bältet ett mycket, mycket mångsidigt föremål som kan krydda olika typer av kläder. Prova dessa coola idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*