Hur man bär rosettblus

Hur man bär rosettblus

Båge-blusen är något som får dig att se damaktig ut och komma åt. En sak som jag verkligen gillar är att den är lätt att bära som både en arbetsdräkt och en avslappnad outfit. Det är väldigt enkelt att utforma. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa sätten att bära fluga-blusen. Låt oss titta på det nu.

Svart ullrock med vit rosettblus och röd kjol


källa

Jag börjar denna lista med en mycket iögonfallande och bedårande svart, vit och röd outfit. Bär bara en vit rosettblus med en röd minikjol. Bär en svart lång ullrock lite längre än minikjolen så att dina ben ser längre ut. Koppla ihop dessa bitar med ett par svarta mockaskinnhöga stövlar för att komplettera denna fantastiska outfit.

Blush rosa fluga blus med svart blyerts kjol

rodnad rosa rosettblus svart penna kjol
källa

Du kan ha använt en blus och en blyerts kjol combo för att göra mycket arbete. Detta är en typisk arbetsdräkt som ser anständig ut men lite ointressant. Byt nu ut din typiska blus med en rodnande rosa rosettblus och bär också ett par vita öppna klackar. Du skulle nu ha ett mycket feminint och attraktivt utseende.

Vit rosettblus med kamelullsblazer

vit rosettblus med kamelull
källa

Detta är en intressant unisex-outfit som använder damliknande bitar som rosettblus och snygga bitar som jeans. Kontrasten som skapas med dessa bitar är det som gör att denna outfit ser så snygg och unik ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit fluga med en överdimensionerad kamelullsblazer till toppen. Använd ljusblå jeans och svarta fotkängor för skinkorna.

Vit chiffongblus med svart rosett

vit chiffongblus med svart rosett
källa

Detta är en annan snygg unisex-outfit. Den här är dock mycket mer avslappnad. Den består av en vit chiffongblus med svart rosett och svarta rörbyxor. Koppla bara ihop dessa bitar med svarta klackar för att komplettera det snygga och konstnärliga svartvita utseendet.

Ljusgul halvtransparent chiffongblus med guld rosett

vit, halvtransparent chiffongblus, gyllene rosett
källa

Denna ljusgula rosettblus har några mycket fina detaljer. Det är en halvblå blus med en elegant guldfärgad rosett. Bär den halvtransparenta blusen över en svart västtopp för att forma. Kombinera blusen med en svart penskjol och svarta klackar med öppen tå med ankelband. Resultatet är en damliknande och reserverad sexig outfit som är perfekt för arbete och träffa vänner.

Vit blus med kamel mockaklänning

vit blus kamel mocka klänning
källa

Även om den vita rosettblusen liknar de som redan nämnts, visar denna outfitidé ett mycket unikt och vackert sätt att utforma den. Använd den svarta rosettblusen med en ärmlös mockaklänning med kamel. Detta kan göra att blusens krage och ärmar sticker ut. Jag skulle rekommendera att du bär svarta balettlägenheter för att matcha det bedårande utseendet.

Vit rosettblus med grå minikjol i matt läder

vit rosettblus grå matt läder kjol
källa

Detta är en intressant outfit med två mycket kontrasterande bitar. Den ena är damens vita fluga-blus och den andra är den grå, matt läderkjolen med dragkedja fram som känns väldigt grov. Du kan helt enkelt para ihop dessa bitar med svarta eller ljusrosa klackar för att komplettera outfit med en touch av elegans.

Vit och svart prickig skjorta med mager jeans

Smala jeans med vit och svart prickig rosett
källa

Denna outfit är bara min favorit på listan. Det visar hur man felfritt kan sätta ihop en prickig skjorta och rutig kappa. Det är svårt att föreställa sig hur dessa bitar kan sättas ihop, och jag är förvånad när jag ser resultatet. För att uppnå det absolut vackra gatutseendet, bär en vit och svart prickig rosettblus med en blå rutig ullrock över axlarna. Kombinera dem med smala jeans med muddar och gula spetsiga stövlar. Så snyggt som denna outfit ser ut, det är faktiskt inte så svårt att dra av sig. Jag kan bara rekommendera att du provar denna outfit.

Använd den med en svart maxi-kavaj och grå rutiga chinos

svart maxi blazer grå rutig chinos
källa

Om din typiska arbetsdräkt redan är väldigt tråkig för dig, kan denna snygga och snygga outfit vara något för dig. Du kan bära en vit fluga med en svart maxi-kavaj, grå chinos och svarta klackar för att uppnå detta utseende. Förresten, detta är ett av de mest ladylike sätten att bära de grå chinos jag någonsin har sett.

Vit ärmlös rosettblus med svarta skinny jeans

vit ärmlös rosettblus svart skinny jeans
källa

Denna outfit är en konstnärlig outfit som du antingen kan ha på dig för att träffa vänner eller för att arbeta om du arbetar i en kreativ bransch. Den består av en snygg vit ärmlös blus, svarta skinny jeans och de röda klackarna som skapar en intensiv kontrast.

Bär med en svart kavaj & grå pennkjol

svart blazer grå penna kjol outfit
källa

Föreställ dig hur denna outfit ser ut när rosblusen byts ut mot en typisk vit blus. Det skulle ha varit en typisk outfit bestående av en vit blus, en svart kavaj, en grå pennkjol och svarta klackar. Den formella klädseln skulle fortfarande se snygg och balanserad ut, men inte lika feminin och elegant som flugaversionen.

Vit chiffong rosettblus med svart kavaj och jeans

vit chiffong rosett blus svart blazer jeans
källa

Denna outfit liknar en mindre formell version av en svart kostymdräkt. Den består av en vit chiffongbåge, en svart kavaj, svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Det är fortfarande en mycket professionell outfit, men det kan få dig att se mycket mindre seriös och mycket mer tillgänglig.

Blå skjorta med kamelblazer och svarta byxor med vida ben

blå skjorta kamelblazer svarta byxor med vida ben
källa

Denna outfit visar en kreativ färganvändning. Bär en himmelblå rosettblus med en kamelblazer för toppen. Ett par svarta vidklädda byxor och vita skor är ett bra komplement till det här utseendet. Jag skulle faktiskt föreslå ett alternativ för den nedre delen att se mer professionell. Jag skulle rekommendera att du bär svarta smala byxor med svarta klackar.

Vit skjorta med röd kofta och svart läderjacka

vit skjorta röd kofta svart läder leggings
källa

Detta är en snygg röd, vit och svart outfit. Bär bara en vit skjorta med en röd kofta. Bär dem med svarta läderbyxor och svarta klackar för att komplettera denna snygga outfit.

Vit rosettskjorta med en grå pennkjol med tryck

vit rosettskjorta, grå tryckt pennkjol
källa

Det här är ett mycket tillgängligt utseende för flickan bredvid. För att uppnå detta kan du bära en vit rosettblus med en grå pennkjol och ljusrosa klackar. Det är en så minimalistisk och uppfriskande outfit.

Vit blus med en vinröd minikjol med korsad fåll

vinröd minikjol med kantad fåll och vit blus
källa

För ett minimalistiskt och elegant utseende kan du bära en vit chiffongfluga med en vinröd, skulpterad minikjol och nakna sandaler. Bär en cheetah koppling för att ge din outfit elegans.

Dessa är de underbara idéerna för bowblusoutfit som jag vill dela med dig. Dessa kläder ser bra ut och är lätta att ta av. Låt oss testa dem och utvidga ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*