Hur man bär rosa skjorta

Hur man bär rosa skjorta

För de av er som älskar att bära skjortor med knappar, särskilt de som bär de vita ofta på jobbet, är jag ett coolt förslag för dig som får dig att se mer damaktig och attraktiv ut. Låt oss byta ut din vita skjorta med en rosa skjorta. Det är ingen tvekan om att den vita är superlätt att forma och skala av. Å andra sidan är den rosa inte heller så svår att dra av. För att visa dig några trevliga sätt att utforma det på, har jag sammanställt en lista över de bästa rosa skjortoutfitidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Ljusrosa knapp-up skjorta med svarta skinny jeans och sneakers


källa

Som du kanske hade förväntat dig är de flesta kläderna som visas i den här listan affärsmässiga kläder. För att visa dig hur mångsidig en rosa skjorta är, ska jag visa dig ett avslappnat och snyggt streetlook för att starta den här listan. För att utforma denna outfit, använd bara en rosa casual skjorta med knappar och svarta skinny jeans. Använd en svartvitt lågkonversation för att slutföra utseendet.

Rosa skjorta med knäppning på axeln med korta jeans

Skjorta med rosa volang axlar och korta jeans
källa

För att uppnå detta unika utseende behöver du en unik skjorta. I detalj är skjortan här en rosa skjorta med volanger och axelknappar, som du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. Koppla ihop den med ljusblå beskurna jeans och lägenheter i ljusrosa och silverläder för att göra utseendet snyggt.

Neonrosa skjorta med en uttalad kedja och smala jeans med muddar

Neonrosa skjorta med uttalande kedja och smala jeans med muddar
källa

För att uppnå detta iögonfallande utseende behöver du hjälp av den neonrosa färgen. Bär en neonrosa skjorta med knappar och ett silverhalsband på toppen. Kombinera dessa bitar med gråblå skinny jeans med revben och manschetter. Bär vita klackar med öppna tå för skorna för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Neonrosa knapp upp skjorta med vit kavaj

neonrosa skjorta med knapp och vit kavaj
källa

Här är samma outfit som den förra. Den här gången läggs dock ett föremål till kläderna för att helt förändra känslan av hela utseendet. I detalj läggs en vit kavaj till mixen för att matcha neonskjortan och smala jeans. Lägg till en vit läderhandväska för att komplettera din outfit på ett super chic sätt.

Blushrosa knappblus med blå jeansjacka

rodnande rosa blus med knappar och blå jeansjacka
källa

Här är en mycket ungdomlig och uppfriskande outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit för jobbet. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnadsknapp med rosa knappar och en blå jeansjacka. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita spetsiga tåklackar för att se ännu mer uppfriskande ut.

Ljusrosa knapphals med svart sammetjacka och filthatt

Ljusrosa skjorta med knappar, svart sammetjacka och filthatt
källa

Detta är ett ganska kreativt designat och konstnärligt utseende. Till toppen kan du bära en ljusrosa skjorta med knappar och en svart överdimensionerad sammetjacka. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta läderstövlar. Lägg nu till en svart filthatt för att ge utseendet en liten konstnärlig touch.

Ljusrosa halvtransparent ärmlös chiffongskjorta med svarta leggings

Ljusrosa, halvtransparent, ärmlös chiffongskjorta med svarta leggings
källa

Att bära en skjorta med knappar betyder inte att du inte kan se reserverad sexig ut. Ovanstående bild är ett bra exempel som visar hur du gör det. Bär en blekrosa halvärmad ärmlös chiffongskjorta för toppen. Kombinera skjortan med svarta leggings och ljusrosa klackar med öppen tå för att ge outfit en damliknande touch.

Button up-skjorta med korta smala jeans

Skjorta med knappar och beskurna smala jeans
källa

För dig som älskar att klä dig på jobbet och vill tona ner det lite för avslappnade fredagar, här är sätt du kan se mindre formell ut och ändå vara lite kraftfull. Bär bara en ljusrosa skjorta och stoppa den i gråblå, beskurna, smala jeans. Använd svarta mockaskor för att avsluta din outfit.

Rosa blus med svarta, förkortade chinos

rosa blus med svarta, korta chinos
källa

För att uppnå detta iögonfallande utseende är det viktigt att använda neonrosa och citrongul. Bär bara en neonrosa skjorta med knappar, svarta chinos och ett leopardtrycksbälte. Bär rodna rosa balettlägenheter och en citrongul läder axelväska för att komplettera detta fantastiska och glada utseende.

Ljusrosa rund vit krageblus med svarta, förkortade chinos

blekrosa rund vit krageblus med svarta, korta chinos
källa

Detta är en mycket fin och unik outfit tack vare den ljusrosa knappskjortan med en vit rund krage. Använd den med svarta, beskurna chinos för att se elegant och avslappnad ut. Komplettera outfit med ett par ljusrosa spetsiga klackar och en rosa läderhandväska för en särskilt feminin touch.

Rosa och vit rutig topp med marinblå penna kjol

rosa och vit rutig topp med en mörkblå penna kjol
källa

För dig som gillar att ha mycket blyertsskjolar på jobbet, här är ett bra förslag att krydda ditt signaturutseende. På toppen bär du en knapplös kortärmad blus med rosa och vit pläd. Kombinera den med en marinblå penskjol och rosa klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Virka den halvärmade blusen med den vita midispetskjolen

Virkad blus med halva ärmar och vit midi spets kjol
källa

Detta är en super chic business casual outfit som är fylld med fiffiga detaljer. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnad virkad skjorta med halva ärmar och en vit midikjol i spets. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att avsluta din outfit.

Blush Button Up-skjorta med grå kavaj

Rouge skjorta med grå kavaj
källa

En rosa skjorta med knappar och en grå kavaj är ett utmärkt sätt att komplettera denna eleganta och damliknande outfit. Detta är en så snygg kombination. För resten av kläderna, bära smala jeans med muddar och ljusrosa klackar med platt tå för att komplettera klädseln på ett rent och elegant sätt.

Ljusrosa skjortklänning med crew strumpor & rodna lägenheter

Ljusrosa skjortklänning med crew strumpor och rodna lägenheter
källa

Låt oss nu titta på en liten variation på en rosa knäppt skjorta i den här rosa skjortklänningen. För att utforma det, använd det bara med ett par vita besättningsstrumpor och ett par rodna rosa balettlägenheter.

Hoppas att du tyckte om de rosa skjortoutfitidéerna jag just visade. Som du kan föreställa dig nu kan du byta ut din vita skjorta mot en rosa skjorta och göra dig mer feminin och attraktiv då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*