Hur man bär rosa rutig kjol

Hur man bär rosa rutig kjol

När du vill se mer ladylike och vackrare är det ofta en bra idé att bära lite rosa. Om en solid rosa kjol är lite för flickaktig för din smak, överväga att bära en rosa rutig kjol istället. Du kan se snygg och vacker ut samtidigt. Och mestadels kommer den i form av en miniskridskjol som gör att dina ben ser extra långa och smala ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa rosa pläd kjol outfit idéerna för dig. Låt oss dyka in.

Vit ribbad kortärmad tröja med rosa rutig kjol


källa

För att starta den här listan över attraktiva och ladylike outfitidéer, visar jag dig först en mycket typisk och vacker kombination av vitt och rosa. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en vit slim-fit stickad tröja. Kombinera den med en rosa pläd minikjol med hängslen. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera detta damliknande utseende.

Vit t-shirt med rosa veckad kjol

vit t-shirt med rosa veckad kjol
källa

Detta är en härlig street outfit som är extremt lätt att ta av, vilket gör att du ser extra attraktiv och tillgänglig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en rosa pläd höghöjd mini-veckad skaterkjol. För skorna kan du bara ha ett par vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Vit t-shirt med avslappnad passform och en högt rosa och vit rutig skaterkjol

vit t-shirt med avslappnad passform och rosa och vit rutig skaterkjol
källa

För att uppnå det ungdomliga och avslappnade gatutseendet kan du åter bära en vit avslappnad t-shirt och en rosa rutig midjekjol med hög midja. Den här gången bär du en vit basebollkeps så att du ser extra ungdomlig och sportig ut. Du kan bära vita sneakers eller högklassiga svartvita klassiker för att komplettera utseendet.

Rosa tvådelad, figurkramande och utsvängd miniklänning med plattklackar i svart läder

rosa tvådelad miniklänning med passform och flare med svarta läderplattformsklackar
källa

Att forma den unika och uppfriskande cocktailpartyträkten. Du kan bära en tvådelad rosa rutig klänning som består av en ärmlös crop topp med rosa pläd och en matchande rosa hög midja pläd minirater kjol. För resten av klädseln kan du helt enkelt bära ett par svarta höga klackar med läderremmar för att komplettera klädseln.

Button-up skjorta med rosa rutig kjol och vita leggings

Button-up skjorta med rosa rutig kjol och vita leggings
källa

För att uppnå denna luftiga och ungdomliga outfit kan du börja med en avslappnad fit kort kortärmad skjorta på toppen. Koppla ihop den med en liten rosa skaterkjol så att du ser extra lång och tunn ut. För att ge din outfit elegans, använd vita leggings och ett par rosa ballerina-lägenheter för en damliknande look.

Vit t-shirt med passform i halsen och rosa midjekjol med hög midja

svart, figur-kramande T-shirt med stand-up krage och rosa veckad minikjol med hög midja
källa

Ett enkelt och snyggt knep för att se extra lång och smal ut är att bära något lämpligt ovanpå och para ihop det med en skridsko. Du kan till exempel ha på dig en vit bodycon-t-shirt med en ståkrage och en rosa veckad minikjol med hög midja. Använd ett par ljusrosa klackar med öppna tår för att skorna ska se extra smalare ut.

Vit, tjock tröja med uppskjuten, rutig minikjol

vit, tjock tröja med rutig höghöjd minikjol
källa

Å andra sidan, om du vill se mysigare och trevligare ut, kanske du vill ha en vit tjock tröja istället för en figur-kramad topp. Koppla ihop den igen med en rosa minikjol med hög midja och rutor så att dina ben ser extra långa och smala ut. Den här gången bär du ett par vita sneakers med låg topp för att se mer avslappnad och renare ut.

Vit mock Neck tröja med rosa, hög midja veckad minikjol

vit mock-neck tröja med rosa, hög midja veckad minikjol
källa

För att se enkelt och ungdomligt ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär bara en vit stickad tröja med en uppstående krage på toppen. Koppla ihop den med en rosa veckad minikjol för att se smal och vacker ut samtidigt. För skorna, ha ett par grå och vita Converse-skor med låg topp för att komplettera klädseln i stil.

Vit bodycon-tröja med rosa rutig kjol och vit basebollkeps

vit bodycon-tröja med rosa rutig kjol och vit basebollkeps
källa

Detta är en mycket liknande outfit till den tidigare. Ändring av vissa tillbehör ändrar dock känslan. För att uppnå detta speciella utseende kan du ha på dig en vit bodycon-ribbad tröja med en vit basebollkeps för att se mysig och sportig ut samtidigt. Koppla ihop dem med en rosa rutig mini veckad kjol. Använd vita låga sneakers för att göra det coola utseendet.

Rosa och svart rutig långärmad tvådelad miniklänning med passform och flare

rosa och svart rutig långärmad tvådelad miniklänning med passform och flare
källa

För att få den unika klädseln som du kan ha på cocktailpartyerna kan du bära en tvådelad långärmad bodycon miniklänning med långa ärmar. Detta är speciellt för dig som inte vill ha en fin cocktailklänning. För skorna kan du bara bära ett par rosa klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Vit turtleneck med röd rutig minirater kjol

vit collegetröja med röd rutig minirater kjol
källa

För att uppnå denna mysiga och vackra outfit kan du bära en vit ribbad turtleneck med en turtleneck på toppen. Koppla ihop den med en rodnande rosa pläd minirater kjol så att du ser extra vacker och lång ut. För skorna, ha ett par ljusrosa balettlägenheter för att se vänligare och mer tilltalande ut.

Vit kort grafisk t-shirt med rosa rutig minikjol

vit kort grafisk t-shirt med rosa rutig minikjol
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga och glada utseendet kan du bära en vit beskuren grafisk tee på toppen för att visa lite hud på midjan. Koppla ihop den med en rosa och vit rutig höghöjdskattskjol. För skorna kan du bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra denna outfit på ett ungdomligt och rent sätt.

Hoppas att du gillade de rosa pläd kjol outfit idéerna som jag just visade dig i listan ovan. Försök med dem så ser du hur naturliga och ladylike de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*