Hur man bär rosa pikétröja

Hur man bär rosa pikétröja

Medan polotröjan vanligtvis får dig att se lite unisex ut, kan en rosa polotröja få dig att se dam- och chic samtidigt. Det är något perfekt för att spela golf, men det här är verkligen inte enda gången du bär det. Att till exempel ha på sig ett par mörkblå skinny jeans kan vara en fin outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit liksom en street outfit. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer till rosa pikétröjor till dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa pikétröja med blå knapp framtill. Minikjol med hög höjd i denim


källa

För att börja med den här listan över enkla och eleganta outfitidéer, ska jag visa dig en särskilt ungdomlig och attraktiv outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusrosa polotröja med en blå midjekjol med hög midja och vänd mot knappen. Bär ett par vita höga Converse för att skorna ska se vintage och snygga ut samtidigt.

Rosa och vit randig polotröja med matchande mini-shorts

rosa och vit randig polotröja med matchande minishorts
källa

För de av er som älskar detaljer, kommer denna outfit sannolikt att behaga. För att forma det här utseendet kan du bära en rosa och vit horisontell randig polotröja och para ihop den med rosa mini-shorts. Bär ett par vita låga sneakers för skorna så att du ser extra uppfriskande och ungdomlig ut.

Rosa pikétröja med rodnande pannband och mörka jeans

rosa pikétröja med rött pannband och mörka jeans
källa

Om du gillar ett kreativt utseende är den här för dig. För att forma denna enkla men ändå unika outfit kan du bära en rosa polotröja med mörka skinny jeans. Lägg nu till ett rosa och svart tryckt huvudband för att se söt och speciell ut. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera den coola outfit.

Ärmlös ljusrosa polotröja med dragkedja och tryckt kamobyxa

ärmlös ljusrosa polotröja med dragkedja och tryckt kamobyxa
källa

För att uppnå det snygga och lite pojkaktiga utseendet kan du bära en ljusrosa ärmlös polotröja istället för en typisk kortärmad polotröja. Kombinera den med en kreativt designad Blush Pink Camo-byxa. För skorna kan du bära ett par grå och vita högklassiga klassiker för att se snygga och ungdomliga ut.

Rosa slim fit-polotröja med vita mini-shorts

rosa slim fit polotröja med vita mini shorts
källa

Detta är en outfit som perfekt visar den tidlösa idén om ”less is more”. För att forma det här uppfriskande utseendet kan du bära en ljusrosa slim fit polotröja för toppen. Koppla ihop den med vita minibomullshorts. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att ge outfit en särskilt uppfriskande touch.

Polotröja med mörkblå skinny jeans och brunt läderkoppling

Polotröja med mörkblå skinny jeans och handväska i brunt läder
källa

För att få denna ungdomliga och snygga affärsavslappnade outfit kan du bära en superljusrosa polotröja till toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par korta läderstövlar för att se supercool och chic ut. Slutligen ha på dig en brunt läderkopplingsväska för att slutföra detta speciella utseende.

Ljusrosa pikétröja med en rodnad vindbyxa och joggbyxor

Ljusrosa pikétröja med rodnad vindbyxor och joggbyxor
källa

Detta är en ganska avslappnad rosa på rosa street outfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts eller matbutiker. Bär en ljusrosa pikétröja med en rosa vindjacka överst på toppen. Koppla ihop dem med svarta byxor och ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Varmrosa pikéklänning med vita låga sneakers

rosa pikéklänning med vita sneakers
källa

Låt oss nu titta på en variation av den rosa polotröjan i den här skjortklänningen. Denna chockerande rosa mini-polotröja klänning får dig att se ut som en vacker tennisspelare. För att utforma den ungdomligt kan du bära ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet. Detta är verkligen en härlig outfit som du kan bära för avslappnad dejting.

Chockerande rosa pikétröja med smala jeans i elfenben

chockerande rosa pikétröja med smala jeans i elfenben
källa

Ibland kan en mycket enkel outfit se väldigt märkbar ut på grund av färganvändningen. Till exempel, för att verkligen sticka ut från mängden med en minimal outfit kan du bära en rosa pikétröja med elfenbensmala jeans. Koppla ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera detta rena och skarpa utseende.

Polotröja med mörkblå skinny jeans med bälte

Pikétröja med mörkblå skinny jeans med bälte
källa

Det är inte så svårt att lägga lite uthållighet i din outfit. Ibland räcker det att lägga till ett brett läderbälte. För att till exempel se ut dam och robust samtidigt kan du bära en rosa pikétröja med mörkblå skinny jeans och ett svart läderbälte. Koppla ihop dem med svarta loafers för en unisex-touch.

Rosa överdimensionerad polotröja med blå jeans

rosa överdimensionerad polotröja med blå jeans
källa

För att se luftig och avslappnad ut bör vi försöka att inte bära passande delar. Använd istället en rosa, något överdimensionerad polotröja och mörkblå raka jeans. För skorna kan du bära ett par svarta platta canvasskor för att se rena och snygga ut. Du kan till och med bära en ryggsäck för att se mer ungdomlig och jordnära ut.

Slim fit polotröja med vita smala jeans

Slim fit polotröja med vita smala jeans
källa

Detta är en mycket minimal outfit som är mycket mångsidig. Du kan bära det här på jobbet, i avslappnade hangouts och för lätta övningar som att gå eller spela golf. För att uppnå detta utseende kan du bära en rosa slim fit-polotröja. Kombinera den med vita skinny jeans och vita sneakers för att göra utseendet komplett.

Rosa och gul randig kofta med blå jeansshorts med bälte

rosa och gul randig kofta med blå jeansshorts med bälte
källa

För att uppnå denna attraktiva lagerlagring kan du bära en rosa pikétröja och toppa den med en rosa och gul bred randig kofta. Koppla ihop den med en blå tvättad minishorts och ett brunt bälte. Använd vita sneakers för att fylla på det supercoola utseendet.

Här är de rosa pikéträningsidéerna jag vill dela med dig. Prova dem och se om du gillar dessa minimala kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*