Hur man bär rödbrun kjol

Om du letar efter någon form av kjol som får dig att se underskattad, vacker och djup, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar den rödbruna kjolen, som också kan ses som den låga versionen av den populära röda kjolen. Det kan finnas i alla möjliga former, nämligen minikjolar, midikjolar, skaterkjolar och figurkramande kjolar. Det finns massor av saker du kan göra med det när det gäller styling. För att göra stylingen enklare för dig vill jag visa dig de bästa idéerna för rödbrun kjoldräkt som jag har samlat. Låt oss nu kolla in saker.

Svart figur-kramande mock neck tröja med bodycon minikjol gjord av kastanjebrun mocka


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mycket minimal men väldigt attraktiv outfit som du definitivt kan bära på jobbet. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart stand-up krage tröja för att visa upp dina kurvor. Du kan para ihop den med en rödbrun mini-bodycon-minikjol. Kombinera dem med svarta eller röda ballerinor för att göra denna outfit ännu mer elegant och snygg.

Svart skinnjacka med vit fleeceväst och rödbrun sidenkjol

svart skinnjacka med vit fleeceväst och rödbrun sidenskridskor
källa

Det här är en super chic, lagerskiktad outfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Till toppen kan du bära en grå tröja med tribal tryck med en svart läderjacka och vit fleeceväst med långa linjer för att bilda de snygga lagren. Koppla ihop dem med en rödbrun minisilkeskridskjol. Använd svarta leggings och svarta mockaskor för att avsluta din outfit med en snygg och feminin touch.

Svart tröja med mock halsringning och mini kjol med rödbrun knappfäste

svart mock-neck tröja med en rödbrun minirater kjol med knappfäste
källa

Här är en annan minimal outfit som du kan bära på jobbet. Men den här gången har kjolen några detaljer som gör att hela ser mer tilltalande ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tröja med en ståkrage och en minikjol med en rödbrun knappfäste. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta högklackade läderstövlar för ett superchikt sätt att komplettera ditt utseende.

Blushrosa tröja med halsringning med en rödbrun penna kjol

Blushrosa tröja med röd hals och rödbrun penna kjol
källa

För att se lite mer mogen ut på jobbet kan du bära en rodnadströja med en avslappnad passform som kärnan i outfit. Koppla ihop den med en brun midi-penna kjol. För resten av utseendet kan du bära ett par ljusrosa spetsiga läderhöga klackar och en leopardtryckskoppling för att lägga till den mogna touchen.

Heather Grey Short Wool Jacket med en rödbrun mini veckad kjol

ljunggrå kort ulljacka med rödbrun mini veckad kjol
källa

För att forma det mysiga och flickaktiga utseendet är denna vackra, lagrade business casual outfit ett utmärkt alternativ. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en svart t-shirt med en kort och löst sittande grå ulljacka. Koppla ihop dem med en rödbrun miniraterkjol för att se smal och söt ut. Använd svarta leggings och ett par svarta oxfordskor för att komplettera utseendet.

Svart axelbandslös tröja med minikjol för skater med knappfäste

svart axelbandslös tröja med skater minikjol med knappfäste
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som kan bäras som en cocktailfestdräkt kan du bära en axelbandslös svart tröja som mittpunkten för din klädsel. Koppla ihop den med en rödbrun knappsidan miniskridskinnmockakjol. Använd svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att avsluta ditt utseende snyggt och attraktivt.

Vit crop top med veckad minikjol

vit crop top med veckad minikjol
källa

Rödbrun färg kan också användas för att tona ner en sexig outfit för att få den att se mer naturlig ut. För att skapa det sexiga utseendet, till exempel, kan du bära en vit crop topp med en rödbrun minirater kjol med hög midja för att se attraktiv och smal ut. Kombinera dem med svarta mockaskor för att komplettera outfit feminin.

Svart floppy hatt med linne och mockakjol

svart floppy hatt med linne och mockakjol
källa

För att forma detta konstnärliga och vackra utseende kan du bära en svart bodycon-linne med en rödbrun mockakjol i mocka som kärnan i outfit. Lägg till ett par svarta mockaskor med hög klack och en svart läderkoppling för att se snygg ut. Lägg till en svart diskett hatt till mixen för den subtila konstnärliga inslag.

Svart och vit randig kavaj med rödbrun midikjol

svart och vit randig kavaj med en rödbrun midikjol
källa

För att forma denna eleganta och eleganta casual casual outfit kan du bära en vit scoop-hals topp och en horisontellt randig svart och vit kavajjacka för toppen. Kombinera dem med en figurkramande midikjol i rödbrun. För skorna, ha ett par ljusrosa mockaklackar med spetsiga tår för att packa upp klädseln som en damliknande.

Kabelstickad halsduk med figur-kramande grå tröja och rödbrun veckad minikjol

Kabelstickad halsduk med en figurkramande grå tröja och rödbrun veckad minikjol
källa

För att forma denna feminina och mysiga outfit för att visa upp dina kurvor, kan du bära en grå ribbad bodycon-tröja med en rodnande rosa stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med en rödbrun miniraterkjol. Slutligen, lägg till svarta strumpor och ett par svarta mockaskor för att se snygga och eleganta ut.

Svart skjorta med knappar och veckad midikjol i ull

svart skjorta med knappar och veckad midikjol i ull
källa

För att uppnå detta superenkla och eleganta utseende kan du helt enkelt bära en svart skjorta med knappar och en rödbrun midiullskjol som är något veckad. Lägg till en vit liten kopplingspåse i blandningen för ett mer uppfriskande utseende. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart spets topp med djup V-ringning och hög midja maxikjol i rödbrun

Topp med djup V-ringning i svart spets och en kastanjebrun maxikjol med hög midja
källa

Om du letar efter en fin outfit för ett cocktailparty har du kommit till rätt ställe. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart spets topp med en djup v-ringning och en rödbrun högspaltad maxikjol. För skorna kan du bära ett par svarta remmar med öppen tå för att se smala och attraktiva ut.

Ärmlös svartvitt topp med midi slits kjol

ärmlös svartvitt topp med midi slits kjol
källa

Detta är en nedtonad version av det tidigare cocktailpartyutseendet. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en svartvit randig ärmlös t-shirt med en midi rödbrun slits kjol. Bär ett par svarta öppna tån fransar för att komplettera det snygga utseendet.

Här är de rödbruna rockoutfitidéerna jag vill utforska. Som du kan se kan de verkligen få dig att se annorlunda ut på ett bra sätt medan du fortfarande ser naturlig och vacker ut. Ge bara dessa outfits ett försök så ska de passa ganska bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*