Hur man bär röda och vita randiga leggings

Hur man bär röda och vita randiga leggings

För dig som gillar att ha på dig leggings bör du redan veta fördelen med att du ser extra lång och smal ut. Men om du bara bär leggings i enfärgad saknar du mycket roligt. Idag ska jag prata specifikt om hur man utformar de röda och vita randiga leggingsna. Det här är något du kan bära på cocktailpartier för att se unikt ut, eller under julperioden för att se superglad och lekfull ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa röda och vita randiga leggingsdräktidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med linne och röda och vita randiga leggings


källa

Låt mig börja med en överraskning genom att visa dig en affärsavslappnad outfit till att börja med den här listan över coola och snygga outfitidéer. För att forma detta utseende kan du bära en svart linne med en svart slim fit-kavaj för toppen. Kombinera dem med en röd och vit, vertikalt randig leggings. För skorna kan du bära ett par spetsiga klackar i svart läder. Slutligen lägg till en svart läderkopplingsväska för att se mer professionell och elegant ut.

Kort linne med röda och vita randiga leggings och basebollkeps

Kort linne med röda och vita randiga leggings och basebollkeps
källa

Numera är det faktiskt ganska svårt att skilja leggings från löpbyxor. Några av de tjockare leggingsna kan bäras under jogging. Du kan till exempel ha på dig en kort vit linne med röda och vita randiga leggings. Koppla ihop dem med vita sneakers och en svart läderbaseballkeps för att komplettera denna unika och snygga joggingdräkt.

Svart grafisk Cropped Hoodie med basebollkeps och röda och vita randiga leggings

svart grafisk beskuren huvtröja med keps och röda och vita randiga leggings
källa

För att uppnå denna fantastiska sportiga svarta och röda outfit är det här du behöver göra. På toppen bör du ha en svart skuren tjock huvtröja för att avslöja lite hud i midjan. Kombinera den med röda och vita randiga leggings. Bär ett par svarta och vita randiga bildsandaler för skorna. Avsluta med en svart basebollkeps för att komplettera det coola gatutseendet.

Svart grafisk t-shirt med rosa och vita randiga leggings

svart grafisk t-shirt med rosa och vita randiga leggings
källa

För de av er som föredrar att se mer ladylike ut, prova en rosa och vit randig leggings istället. Du kan till exempel ha på dig ett par rosa randiga leggings med en svart, lite överdimensionerad grafisk t-shirt. Koppla ihop dem med ett par rosa och vita sneakers för att slutföra klädseln på ett flickaktigt och vackert sätt.

Röda och vita horisontella randiga leggings & svarta rundade tåklackar i läder

röda och vita horisontella randiga leggings och svarta läderklackar med rundade tår
källa

Här är en mycket enkel och unik outfit som du kan bära för en cocktailparty. Du kan bara bära en svart miniklänning med tankskift som kärnan i kläderna. Koppla ihop den med ett par röda och vita horisontella randiga leggings. För skorna kan du se snyggare ut genom att bära ett par svarta läderhöga klackar med rundade tår.

Vit t-shirt med leggings från amerikanska flaggan och slip-on-canvas-skor

vit t-shirt med amerikanska flaggan leggings och slip-on canvas skor
källa

För att uppnå det avslappnade och lekfulla gatutseendet, här är vad du vill göra. För toppen är det bara att bära en vit överdimensionerad t-shirt. Kombinera den med asymmetriska leggings i amerikansk flagga. För skorna kan du bära ett par vita slip-on canvas sneakers för att komplettera outfit i stil.

Svart t-shirt med röda och vita randiga leggings & tofflor

svart t-shirt med röda och vita randiga leggings och tofflor
källa

Detta är en mycket unik och minimalistisk outfit som du vill ha på dig för avslappnade hangouts. För toppen kan du bara bära en svart passformig t-shirt. Kombinera den med röda och vita randiga leggings. För skorna kan du bära ett par svarta mocka platta tofflor med fotledsremmar för att prydligt klä outfit.

Randiga leggings med röda och vita stjärnor och svarta balettklackar

randiga leggings med röda och vita stjärnor och svarta ballerinor
källa

Här är en elegant och lågmäld sexig outfit att bära för att träffa vänner, särskilt när vädret blir varmt. För toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit, beskuren, figur-kramande t-shirt. Kombinera den med röda och vita randiga leggings med ett stjärntryck. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se mer eleganta, långa och smalare ut.

Santa Claus mini-skiftklänning med röda och vita randiga leggings

Santa Claus mini-skiftklänning med röda och vita randiga leggings
källa

För att uppnå det härliga jultomteutseendet som du kanske vill prova på en julfest, här är vad du vill göra. Du kan faktiskt bära en jultomtenrock. Bär i så fall en röd och vit miniklänning. Kombinera klänningen med röda och vita leggings för att se superglada och lekfulla ut. För skorna, ha ett par röda ballerinor som passar perfekt med resten av kläderna.

Svart skinnjacka med vit blus och klackar

svart skinnjacka med vit blus och klackar
källa

Här är ett ganska unikt affärsmässigt look som kan få dig att se sportig och snygg ut samtidigt. Bär en vit skjorta med knappar och en svart skinnjacka på toppen. Kombinera dem med röda och vita randiga leggings. För skorna, ha ett par vita lädertips för att slutföra kläderna.

Svart tubklänning med grå och röda randiga leggings

svart tubklänning med grå och röda randiga leggings
källa

För att få den underbara cocktailpartyträkten kan du bära en miniklänning med svart rör för att se reserverad sexig ut. Koppla ihop den med ett par röda och ljusgrå randiga leggings istället för röda och vita för att se lite mer mogna ut. För skorna, ha ett par svarta läderklackar med spetsiga tår för att komplettera utseendet.

Svart t-shirt med röda löpeshorts och vita sneakers

svart t-shirt med röda löpeshorts och vita sneakers
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade joggingdräkt kan du helt enkelt ha på dig en svart avslappnad t-shirt och röda joggingbyxor. Koppla ihop dem med vita löparskor för att se uppfriskande och sportiga ut.

Här är de röda och vita randiga leggings outfitidéerna som jag vill dela. Prova dem och se om du gillar dessa unika och snygga utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*