Hur man bär röda fotkängor

Hur man bär röda fotkängor

Även bland stövelälskare nämns inte röda stövlar tillräckligt. Det låter som att de röda stövlarna är väldigt svåra att forma eftersom de skulle ta bort för mycket uppmärksamhet från resten av kläderna. Så det verkar alltid säkrare att hålla sig till de svarta stövlarna. Den uppfattningen är partiell. Ja, de röda stövlarna skiljer sig lite från stilen. Men nej, de skulle inte göra kläderna onaturliga om du utformade dem korrekt. För att få en bra start har jag sammanställt några av de bästa idéerna för röda ankelstövlar. Låt oss nu titta på listan.

Röda fotkängor med en grå tröja och svarta skinny jeans


källa

Jag ska börja listan med en outfit som ser väldigt kausal ut för att stödja min tro på att de röda fotkängorna går naturligt med en outfit. För att uppnå detta snygga och avslappnade utseende, använd bara ett par röda fotkängor med en grå ljungtröja och svarta skinny jeans. Den matta ytan och användningen av mörkare rött gör att stövlarna passar naturligt in i resten av kläderna.

Röda stövlar med militärjacka och smala jeans

röda stövlar militärjacka skinny jeans
källa

Om du vill sticka ut mer kan du välja de ljusrosa fotkängorna. Att få lite extra uppmärksamhet betyder inte att klädseln är ojämn. Till exempel kan du bära en vit topp med en militärjacka och skinny jeans med de röda fotkängorna. Bär ett uttalande halsband och bälte för att balansera outfit.

Bär den med en vit chiffong tunikatopp och jeans

vit chiffong tunika topp jeans outfit
källa

Denna outfit är ett intressant försök att se feminint och kausalt ut samtidigt. De mörkröda fotkängorna kombineras med en vit chiffong-tunikatopp, en grå vindjacka och smala jeans. Den grå vindbyxan gör definitivt att outfit ser mer avslappnad ut. Men jag rekommenderar att du tar bort vindbyxan för att verkligen få ut det mesta av denna eleganta outfit.

Bär med en svartvit randig skjorta

svartvit randig t-shirtdräkt
källa

Himmelblå och röd gör en naturlig färgkombination. Du kan använda denna idé för att utforma de röda stövlarna mer naturligt. För att till exempel få en avslappnad street look kan du bära en svartvit randig T-shirt med himmelblå skinny jeans med manschetter. De röda mockafotstövlarna passar perfekt till kläderna när de passar till de himmelsblå jeansen.

Använd den med en randig t-shirt och lång svart skinnjacka

randig t-shirt lång svart skinnjacka
källa

För en mer snygg look kan du bära en grå och vit randig t-shirt med rippade pojkvänjeans. En svart lång läderjacka och röda läderstövlar är ett bra komplement till denna outfit. Läderjackan ger outfit en mycket snygg touch. Färgkombinationen röd och svart ger den övergripande bilden ytterligare karaktär.

Bär med svart och ljusgul prickig maxikjolklänning

svart och gul prickig maxikjolklänning
källa

För en konstnärlig look kan du bära en löst sittande svart och ljusgul prickig skjortklänning. Bär den med röda läderstövlar för att komplettera denna unika outfit.

Hel röd outfit med sammetstopp och ullshorts

hel röd sammet topp ull shorts
källa

Här är en sällsynt helt röd outfit. Och det är en sällsyntare som faktiskt ser bra ut. För att göra en helt röd outfit vacker men inte obekväm är det bäst att bära bitar som är gjorda av tyg med mycket olika texturer. Som ett perfekt exempel kan du bära en röd sammet långärmad topp med ullshorts. Använd röda mockaskor för att komplettera detta underbara och unika utseende.

Röda stövlar med marin kostym och gepardväska

röda stövlar marin kostym cheetah handväska
källa

Låt oss säga att du måste ha en kostym på jobbet varje dag. För många människor låter det automatiskt som att bära exakt samma tråkiga och seriösa kläder varje dag. Men för dem som vill använda varje hinder som en möjlighet till förbättring skulle en cool outfitidé som denna komma upp. För att slutföra denna outfit som inte har att göra med tristess, lägg i en marin kostym med en vit skjorta. Istället för att ha svarta klackar, bära röda fotkängor för att helt ändra stilen på hela outfit. Bär en cheetah-koppling och du har en mycket kreativ och iögonfallande arbetsdräkt.

T-shirt med tryck och pennkjol med hög midja och läder

Tryck t-shirt hög midja röd läder penn kjol
källa

Ett av knep för att utforma ett par stövlar är att bära dem med en kjol av liknande färg och struktur. Det fungerar mycket bra för de svarta stövlarna, och det verkar som om det fungerar underbart för de röda stövlarna också. Till exempel kan du bära en ljus t-shirt med en hög midja röd läder kjol. Koppla ihop dem med röda läderstövlar för att komplettera denna minimala outfit.

Röda mockaskor med svart sammet veckad minikjol

röd mocka ankel stövlar svart sammet veckad minikjol
källa

För en återhållsam men ändå vacker look kan du bära en grå tröja med en svart veckad minikjol. Kombinera dem med svarta strumpor och mörkröda fotkängor. Resultatet är en balanserad och damliknande outfit som är perfekt för ett första datum.

Bär den med en jacka gjord av en vit topp och en elfenben nallekrage

Jacka med vit elfenben nallekrage
källa

Denna outfit är en balanserad outfit med några fina detaljer i jackan som passar de iögonfallande röda stövlarna. För att uppnå detta utseende, bär en vit t-shirt med en elfenbenjacka med en nallekrage på toppen. Använd himmelblå jeans med röda fotkängor för skinkorna.

Burgundy ankelstövlar med svart kavaj & skaterklänning

Burgundy Ankle Boots Black Blazer Skater Dress
källa

Denna outfit ser ut som en mycket typisk outfit på ytan, men det finns något med outfit som får dig att känna att det är något speciellt. Det här är magin som kan uppstå när alla bitar passar bra ihop och när det finns fina detaljer här och där i kläderna. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart skaterklänning med en svart kavaj. Kombinera dem med strumpor och mörkröda fotkängor. Den eleganta plånboken i svart och guld passar också perfekt till kläderna.

Använd den med en svart trenchcoat med bälte och jeans med manschetter

svart trenchcoat jeans med bälte och bälte
källa

För ett unisex-utseende kan du bära en svart trenchcoat med bälte, jeans med manschetter och röda stövlar. Det som är väldigt intressant är att en röd läderhandväska används för att matcha de röda stövlarna och klädseln ser mer balanserad ut.

Röda stövlar, vit kavaj och svart läderjacka

röda stövlar vit blazer svart läder leggings
källa

De svarta läderjackorna matchar naturligtvis de röda stövlarna. För att demonstrera detta, använd en svart tryckt t-shirt med en vit kavaj till toppen. Ett par svarta läder leggings och röda fotled stövlar för att polera av ditt utseende i stil.

Ankelkängor i rött läder med en mörkblå och vit randig t-shirtklänning

röd läder ankel stövlar randig skjorta klänning
källa

För ett super chic och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt ha på dig en marinblå och vit randig t-shirtklänning med en smal passande marinblå kavaj och röda läderstövlar.

Jag hoppas att du gillar listan ovan med de bästa idéerna för röda ankelstövlar. Förresten, om du gillar stövlar i andra intressanta färger kan du också kolla in vårt blogginlägg om hur man stylar silverstövlar. Ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*