Hur man bär röd rutig kjol

Jag är ganska säker på att för de av er som älskar casual outfits, borde ni känna den röda och svarta rutiga pojkvänströjan mycket väl. Vet du, om vi använder samma design på en kjol kan vi verkligen skapa fantastiska och vackra casual outfits. En röd rutig kjol kan komma i många olika former, men min favorit är definitivt den svarta och röda rutiga miniraterkjolen som kan få dig att se ungdomlig och bedårande ut. Vad du håller på att se i det här blogginlägget är några av de bästa idéerna för röd pläd kjol outfit. Låt oss hoppa direkt in.

Röd rutig skater minikjol med svart kofta

röd rutig skater minikjol svart tröja
källa

Du kan definitivt se bra ut med en röd rutig kjol som en del av en minimal outfit. Men vad jag ska visa dig för att starta den här spännande listan är en väldigt snygg och söt lager. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit tröja med en svart kofta för toppen. Kombinera den med en röd och svart rutig skater minikjol. Bär ett par svarta strumpor med svarta fotkängor för att lägga en feminin touch till din outfit.

Svart och röd rutig kjol med en grå överdimensionerad stickad kappa

svart och röd rutig kjol grå överdimensionerad stickad kappa
källa

Här är en annan lagerlagring som ser feminin och vacker ut och är perfekt att bära på hösten och vintern. Bär en vit blus med en grå överdimensionerad stickad kappa för toppen. Bär dem med en hög midjad röd rutig minikjol, svarta leggings och svarta spetsiga klackar för en feminin finish.

Svart, grovstickad tröja med röd kabelkjol

svart tjock stickad tröja mini röd rutig kjol
källa

Låt oss nu titta på en mycket minimalistisk och vacker outfit. Du kan enkelt uppnå detta genom att bära en svart tjock stickad tröja med en röd och svart rutig minirater kjol. Lägg till ett par svarta strumpor och svarta läderstövlar i ekvationen.

Röd stickad tröja med rutig flanell minikjol

röd kabelstickad tröja, rutig flanell minikjol
källa

För ett lättare och mer märkbart utseende kan du bära en ljusröd, tjock stickad tröja till toppen. Koppla ihop den med en röd och svart rutig minikjol, svarta strumpor och svarta läderskor för att komplettera utseendet. För att göra kläderna blankare kan du bära ett uttalandehalsband.

Svart t-shirt med röd rutig bodycon midikjol

svart t-shirt röd pläd bodycon midikjol
källa

Det är ingen tvekan om att en röd rutig kjol ser fantastisk ut som en minirater kjol. Det ser verkligen ut som en midikjol också. Det ser bara mer moget och annorlunda ut. För att uppnå denna affärsavslappnade arbetsdräkt kan du bära en svart t-shirt med en röd och svart rutig midikjol. Kombinera dem med svarta klackar med ankelband för att komplettera detta feminina och mogna utseende.

Bourgogne överdimensionerad kabelstickad tröja med marinblå och röd rutig kjol

Burgundy marinblå överdimensionerad kabelstickad tröja och röd rutig kjol
källa

Denna outfit är så ungdomlig och konstnärlig. Du kan uppnå detta utseende genom att bära en tjock burgundy stickad tröja. Koppla ihop den med en mörkblå och röd rutig minikjol. Bär ett par grå mockaskor och en grå filthatt för att ge magi till denna outfit.

Svart axelbandslös crop top med skater kjol

svart av axel skörd topp skater kjol
källa

För julutseende kan du bära en axelbandslös svart crop top med en röd och svart rutig skaterkjol. Koppla ihop dem med svarta läder knähöga stövlar och en svart filthatt för att ge en fin touch till den här glada och svaga sexiga outfit.

Flanellröd rutig minikjol med mörkblå och vit randig t-shirt

Flanell röd rutig marinblå minikjol och vit randig t-shirt
källa

Denna outfit är så vacker och konstnärlig. För att uppnå detta vackra utseende, slå ihop en marinblå och vit randig t-shirt med en svart kofta på toppen. Koppla ihop den med en röd och svart rutig flanellskaterkjol och röda balettlägenheter för ett fantastiskt utseende. För att se ännu bättre ut, använd en svart filthatt för att ta kläderna till nästa nivå.

Bär den med en vit V-ringad topp och en lång svart ärmlös kofta

vit svart ärmlös v-ringad kofta
källa

Denna outfit använder en cheetah-koppling för att skapa ett moget och feminint utseende. Använd en vit t-shirt med v-ringning och en röd rutig minikjol för att utforma denna outfit. Använd en svart lång väst för att skapa ett snyggt lager. Slutligen kombinera alla dessa bitar med svarta mockaskor och en gepardkoppling.

Svart kort t-shirt med midiröd rutig kjol

svart beskuren T-shirt midi röd rutig kjol
källa

Här är en fin och funktionell outfit som får dig att se längre ut. Tricket är att para ihop en svart kort t-shirt med en kjol med hög midja, i det här fallet en röd rutig midi bodycon kjol. Detta kan visuellt flytta din midja upp, göra din överkropp kortare och din underkropp längre, vilket resulterar i ett högre och smalare utseende. Om du vill se ännu snyggare ut, komplettera denna outfit med svarta mockaskor.

Mini-rutig skaterkjol med svart tröja med rund hals

Mini pläd skater rock svart tröja med rund hals
källa

Detta är en vacker och ungdomlig outfit som verkligen är lätt att ta av. För att uppnå denna starkt rekommenderade outfit kan du bära en svart tröja med rund hals och en röd och svart rutig minikjol. Bär ett par svarta mockasko stövlar för att lägga en feminin touch till din outfit. För fler outfitidéer för liknande toppar, kolla in vårt blogginlägg om att utforma en tröja med rund hals.

Bär med en grå t-shirt och svart skinnjacka

grå t-shirt svart läderjacka
källa

För att ge en outfit en feminin touch kan du bära svarta strumpor. Detta fungerar också om du har stövlar. Som ett exempel är här en snygg outfit som består av en svart skinnjacka, en grå T-shirt och en röd rutig minirater kjol. De svarta strumporna och svarta mockafotstövlarna ger en feminin touch.

Svart prickig t-shirt med röd rutig bodycon minikjol

svart prickig t-shirt röd rutig bodycon minikjol
källa

För ett snyggt utseende kan du kombinera den röda rutiga minikjolen med en annan snygg mönstrad topp, i det här fallet den svarta prickiga toppen. Kombinera dem med svarta klackar för att slutföra kläderna på ett mycket enkelt och snyggt sätt.

Bär med en ljusblå knapp-up skjorta och grå kofta

ljusblå grå kofta med skjorta
källa

För en flickaktig och ömtålig look kan du bära den röda rutiga kjolen med en ljusblå skjorta med knappar och en grå lång kofta. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta mockaskor för en feminin och mysig känsla.

Vit off shoulder topp med röd DIY pläd kjol

vit off shoulder diy röd rutig kjol
källa

Här är en väldigt intressant DIY röd rutig kjol. Det är faktiskt en röd och svart rutig pojkvänskjorta som bärs som en kjol. Bär den med en vit off shoulder-topp och svarta läderstövlar för en snygg och lågmäld look.

Här är de röda rutiga kjolutrustningsidéerna som jag tycker är väldigt vackra och samtidigt väldigt lätta att ta fram. Om du tyckte att detta blogginlägg var användbart, var noga med att kolla in andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen innan du går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*