Hur man bär röd Bodycon-klänning

Hur man bär röd Bodycon-klänning

På en cocktailparty eller ett balklänning kommer det definitivt att få folks uppmärksamhet att bära en silver- eller guldklänning. Men underskatta inte kraften i färgen röd, det kan också få folks uppmärksamhet. Idag ska jag prata mer detaljerat om en typ av röd klänning som kan hjälpa dig att visa upp dina kurvor lite. Den typ av klänning jag ska prata om är den röda kroppen som kramar klänningen. För att få en bättre start har jag sammanställt några bra idéer för en röd bodycon-outfit och jag kommer att dela dem med dig just nu.

Röd Deepcon Bodycon Knälång V-ringad klänning


källa

Om du har läst mina tidigare blogginlägg borde du upptäcka att jag är ett stort fan av sexiga kläder med låg vikt, eftersom jag verkligen gillar konceptet att se elegant ut och naturligtvis med en liten sexig twist. En röd klänning är dock inte begränsad, speciellt om den har en djup, figurkramande snitt med V-ringning. För att forma en enkel röd bodycon knälång klänning med en djup V-ringning kan du helt enkelt bära den med vita klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera outfit med en elegant touch.

Röd från axeln hög split split bodycon klänning

röd, kramande klänning uppdelad från axeln
källa

Den här bilden visar faktiskt något intressant som jag vill prata om. Många tror att figurklädda klänningar endast är för kvinnor med vackra kurvor och inte för supermager kvinnor. På den här bilden kan du se att en bodycon-klänning ser ganska snygg ut på en tunn dam. För att utforma den här röda, off shoulder högklackade klänningen för ett cocktailparty kan du bära den med silverklackar med ett öppet tåband för att ge outfit en elegant touch.

Spaghettiband med halsringning Midja Bodycon klänning

Figurkramande klänning med en spaghettirem
källa

Bodycon-klänningar finns i många former, till exempel den här kreativa klänningen med flera utskärningar i midjeområdet. Du kan till och med göra kläderna mer kreativa genom att bära vita klackade sandaler och ett silverarmband.

Backless halterneck mini bodycon klänning

rygglös halterneck miniklänning
källa

Om du har lagt ner mycket arbete på att hålla dig i form kanske du vill ha på dig en röd rygglös bodycon-klänning för att visa upp lite på en cocktailparty. För skorna skulle det vara en elegant outfit att bära silverklackar med öppna tår, medan att bära röda klackar skulle skapa en helt röd outfit som är en absolut eld.

Långärmad röd miniklänning med rosa kopplingsficka

långärmad röd miniklänning rosa kopplingsväska
källa

Medan de flesta röda bodycon-klänningar är avsedda för barnvagnar och cocktailpartier, kan du enkelt hitta några som du kan bära mer avslappnat. Här är en långärmad röd bodycon-klänning som är perfekt för dejting, hangouts eller till och med arbete. För att bygga en iögonfallande outfit runt den här klänningen kan du komplettera outfit med rosa klackar och en chockerande rosa koppling.

Röd långärmad, kramig klänning med kall axel

röd, långärmad, figurkramande klänning med kall axel
källa

För ett superklassigt utseende kan du bära en röd bodycon-klänning med kalla axlar och silverklackar med ankelband. Det skulle ha varit en snygg outfit i sig, men att bära ett silver choker halsband skulle ta denna outfit till nästa nivå.

Bodycon miniklänning med nackhållare

Ny body klänning med grimma hals
källa

Halterneckdesignen och den snygga figurskuren passar väldigt bra tillsammans, som du kan se på denna cocktailklänning. Det bästa sättet att utforma det är att hålla sakerna enkla genom att helt enkelt bära det med klackar i silver med öppen tå.

Röd superdjup midiklänning med V-ringning

röd superdjup midiklänning med V-ringning
källa

Varning: den här klänningen är extremt svår att ta av. Jag måste bara lägga till den i listan här eftersom jag vet att några av er kan ta av sig den här super sexiga klänningen. Det är en röd djup bodycon midiklänning med V-ringning. Lägg till svarta ankelremklackar till denna fantastiska outfit.

Bodycon asymmetrisk klänning med röd urringning

Bodycon asymmetrisk klänning med röd urringning
källa

Lite asymmetri kan ofta ge stil och slumpmässighet till en klänning. Den här figurklädda klänningen med en röd halsringning är ett bra exempel på en sådan snygg och sexig klänning. Bär svarta klackar för att komplettera det här utseendet med extra stil och elegans.

Röd knälång klänning i spaghettiband

Bodycon knälång klänning med rött spagettirem
källa

Om du letar efter extra djup i din klänning, prova en gjord av sammet. Använd till exempel den här figurklädda klänningen av röd sammet med en spagettirem och klackar med öppen tå med en svart fotledsrem för en fin och djup look. Förresten, om du vill se fler kläder med liknande skor, kolla kanske in vårt blogginlägg om hur man bär svarta fotledsklackar.

Röd omlottklänning med en ärm

röd wrap klänning med en ärm
källa

Detta är en vacker wrap-klänning med några fina detaljer. Den har den snygga ena axelskärningen som gör att den ser så unik ut. Silverklackar är de perfekta skorna att bära med en klänning.

Röd Tube Bodycon klänning med Statement Choker Necklace

Red Tube Bodycon Dress Statement Choker Necklace
källa

Nästan alla tubklänningar är figurklädda klänningar. Den här är inget undantag. Det är en röd tubklänning som kombineras med silverklackar. Att bära ett uttalande chokerhalsband kan enkelt ta denna outfit till nästa nivå.

Scalloped Neckline Deep V Neck Bodycon Dress

kammad, djup, figur-kramande klänning med V-ringning
källa

När det gäller sexiga klänningar med djup V-ringning gillar jag de med fina detaljer. Den här röda bodycon-klänningen med en kammad halsringning är ett bra exempel. Du kan para ihop det med ett silverhalsband och silverklackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Röd Choker Bodycon Mini-klänning

röd choker bodycon miniklänning
källa

Om du vill klä dig som en minimalist kan du helt enkelt ha på dig en röd bodycon choker-klänning med svarta klackar i ankelbandet. Resultatet är en super enkel och ren outfit som fortfarande får dig att se bra ut på en cocktailparty.

Burgundy långärmad bodycon-klänning i sammet

Bourgogne-färgad, figur-kramande långärmad klänning i sammet
källa

Om du föredrar en färg som är lite djupare och mörkare, prova en burgundy klänning. Bär till exempel den här burgunder-sammetsklänningen med långa ärmar och svarta anklar för att göra en elegant outfit.

Här är de röda bodycon-kläderna jag vill dela med dig. När du får slut på idéer om vad du ska ha på dig för din nästa cocktailparty är den här listan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*