Hur man bär röd blus

Hur man bär röd blus

Jag vet att många människor inte är så bekväma med rött. Tänk bara att färgen är för ljus och för aggressiv. Om du nu använder färgen på en blus som är en feminin och elegant bit på egen hand, har aggressiviteten varit välbalanserad och du sitter kvar med en glad och iögonfallande blus. Om du fortfarande tvekar att prova en röd blus, kolla in följande idéer för röda blusdräkter som jag har förberett för dig. Låt oss titta på dem.

Röd linblus med V-ringning och knähöga stövlar


källa

Låt mig börja den här intressanta och underbara listan med en elegant och snygg outfit. För att bilda en sådan outfit kan du helt enkelt ha på dig en röd linneblus med V-ringning över en vit västtopp. Använd dessa bitar med blå skinny jeans och bruna läderstövlar i läder för ett snyggt utseende.

Halvärmad blus i röd spets med smala jeans och sneakers

röda spetsar halvärmad blus skinny jeans sneakers
källa

Om du tycker att bagageutrustningen är lite tung och sofistikerad för dig kan du bara ha vita sneakers istället. I detalj kan du bära en röd spetsblus med halva ärmar som ser vacker och feminin ut. Koppla ihop den med mörkblå, smala och vita sneakers. Bär en svart läderhandväska för en lätt elegant touch till det övergripande utseendet.

Röd blus med crepe kofta och svart chiffong kjol

röd blus crepe kofta svart chiffong kjol
källa

För att se mer ladylike ut, låt oss para ihop den röda blusen med bitar i mjukare färger. Kombinera till exempel den röda peplumtoppen med en crepe kofta. Bär en svart maxi-chiffongkjol och crepe-ballerinor på den nedre delen för ett enkelt och luftigt sätt att komplettera outfit.

Röd klockärmad blus med blå jeans

röd blåärmad blusblå jeans
källa

Inte bara är den här röda blusen en blickfång för sin ljusa färg, men den har också den snygga klockhylsdetaljer som tar outfit till en annan nivå. Med en så vacker och unik topp kan du hålla resten av din outfit enkel. I så fall ska du bara bära blå skinny jeans och nakna sandaler för att komplettera det härliga utseendet.

Röd Velvet Button Up-skjorta med svarta avloppsbyxor

röd sammetsknappskjorta, svarta rörbyxor
källa

Om du gillar det extra djupet som får dig att se mer feminin och mogen ut i din outfit kan du bära en röd sammetblus som har denna djupa och sofistikerade konsistens. Kombinera den med svarta, tunna chinos och svarta, spetsiga tåklackar för en unik och vacker arbetsdräkt.

Använd den med svarta chinos och vita spetsiga klackar

svarta chinos vita spetsiga klackar
källa

Här är en annan affärsdräkt med den röda blusen. Den här gången är det en mysigare outfit där den röda blusen med knappar kombineras med svarta chinos med raka ben. Bär vita klackar och en liten svart plånbok för att tona ner aggressiviteten lite.

Röd axelblus med vit filthatt

röd från axelblusen, vit filthatt
källa

För en väldigt iögonfallande och glad semesterutseende tar vi fram den vita filthatten. I detalj kan du bära en röd axelbandslös blus med grå skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar. Det skulle ha varit en mycket trevlig outfit, men att bära en vit filthatt tar utrustningen till nästa nivå.

Röd rufsad blus med mager jeans med muddar

Smala jeans med en röd volangblus och manschett
källa

För en mer elegant look, välj en röd blus med lager av volangdetaljer. Detta gör att du automatiskt ser mer feminin och luftig ut. Kombinera blusen med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusrosa sandaler med sofistikerade silverfärgade detaljer.

Bär med vita jeansshorts med ett guldhalsband

vitt denim mini shorts guld halsband
källa

Detta är ett mycket äventyrligt försök att bära rött med en annan aggressiv färg, som är guld. Resultatet är förvånansvärt bra. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en röd skjorta med knappar och vita korta minisandaler. Här är den intressanta delen. Bär ett guldhalsband och bälte så att klädseln ser superkänslig ut.

Röd slim fit-skjorta med knäppning med grå skinny jeans

röd slim fit-skjorta med knäppning grå skinny jeans
källa

Här är ett relativt avslappnat sätt att utforma en röd blus för en affärsavslappnad outfit. Du kan bära en röd smal skjorta med knappar. Koppla ihop den med grå skinny jeans och ett par burgundy spetsiga tåklackar med ankelband för att se snygga och snygga ut.

Röd och vit prickig skjorta med svarta chinos med vida ben

röd och vit prickig skjorta, svarta chinos med vida ben
källa

Om du vill lägga till en fin touch till din arbetsdräkt, prova den här söta röda och vita prickiga skjortan. Kombinera den med svarta chinos med breda ben och röda balettlägenheter för att se attraktiva och lite lekfulla ut. Du kan till och med bära en liten röd läderhandväska för att matcha din röda blus.

Röd wrapblus med svarta byxor

röd wrap blus svarta byxor
källa

Här är en annan arbetsdräkt. Den här gången ser den lite mer feminin och minimalistisk ut. För att uppnå en sådan look kan du bära en röd chiffongomslagblus med svarta raka byxor. Använd svarta läderstövlar för att ge glamour och se ännu smartare ut i din outfit.

Röd rosett med rosett och svart åkare

röd rosettblusblus svart skaterkjol
källa

Här är en mycket feminin och elegant arbetsdräkt. Blusen här är en röd rosett med en rosett som ser så mjuk och mysig ut. Koppla ihop den med en svart skaterkjol, svarta axlar och svarta balettlägenheter för att se professionell och vacker ut.

Röd slipsblus med blå utsvängda jeans

röd slipsblus blå utsvängda jeans
källa

Ett knep för att få dina ben att se längre ut är att bära utsvängda byxor med en monterad topp. Till exempel kan du bära den här röda snittblusen med blå fläckiga jeans. Du kan dölja ett par svarta klackar för att se ännu större ut.

Röd axelblus med volanger och en midjekjol i hög midja med blommönster

röda volanger från axelblusen, midjekjol med hög midja och blommor
källa

För en glad och reserverad sexig look, börja med den röda volang på axelblusen. Kombinera den med en svart midjekjol med hög midja och flare för att se tunn och vacker ut. Du kan bära ett par burgundy mockaklackar för att ge extra djup i kläderna.

Hoppas att du hittar ovanstående röda blusoutfitidéer användbara och hoppas att du hittar lite inspiration i att komma med dina egna underbara idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*