Hur man bär röd bandage klänning

Hur man bär röd bandage klänning

För er som går på cocktailparty och barnvagnar så borde ni veta exakt vad en bandageklänning är. För er som inte är så bekanta är bandageklänningen i princip en bodycon-klänning med några randiga sömmar. Idag ska jag gå in på mer detaljer om hur man bygger en prickig outfit runt en röd bandageklänning. Du måste vara i relativt bra form för att se bra ut med det. Om du inte redan har en smal midja, använd följande idéer för röda bandagekläder som motivation för att träna och äta hälsosamt.

Röd miniklänning med djup V-ringning och ärmslut


källa

Låt mig börja den här listan med vackra outfitidéer med en sexig outfit som är enkel och elegant. För att skapa det cocktailpartyet och prom-utseendet kan du bära en röd miniklänning med djup v-ringning och kepsärmar. Kombinera den med en guldkopplingshandväska och ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera utseendet.

Tvåfärgad miniklänning med svarta, vita och röda bandage

tvåfärgad svart-vit-röd bandage miniklänning
källa

Här är en riktigt sexig outfit som kan sätta dig i rampljuset på en cocktailparty. Det är en tvåfärgad mini bandage klänning, med kärnan röd och den övre delen är en djup svart och vit topp med en djup V-ringning. Ett par svarta bandiga sandaler med öppen tå är ett smart sätt att komplettera din outfit.

Röd kortärmad, lågklippt, figurkramande mini-bandage-klänning

röd kortärmad, figurkramande miniklänning med lågt snitt
källa

En röd bandageklänning är vanligtvis väldigt attraktiv och vacker i sig, så att du enkelt kan para ihop den med klackar och fortfarande sticker ut från mängden. Till exempel kan du bära en röd, kortärmad mini bandage klänning med korta ärmar och ljusrosa spetsiga klackar för att se enkel men vacker ut.

Röd bandage klänning med djup V-ringning och svart skinnjacka

röd bandage klänning med djup V-ringning och svart skinnjacka
källa

För dig som inte vill visa armarna kan det vara ett bra alternativ att ha på sig en svart skinnjacka. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd mini-bandage-klänning, i det här fallet en sexig djup V-ringad klänning, men du kan enkelt byta ut den med en mini-shift-klänning med en svart skinnjacka. För skorna, bär röda mocka klackar med öppna tå för att slutföra kläderna.

Röd ärmlös midiklänning för Boydcon

röd ärmlös, figurkramande midiklänning
källa

Detta är så minimalt som möjligt. Bär bara en röd, ärmlös, figurkramande midiklänning med rund halsringning och rosa, spetsiga tåklackar. Du kan till och med använda en heltäckande frisyr för att göra denna outfit mer minimal och renare.

Mini bandage klänning med båthals och subtila detaljer i halsen

Mini bandage klänning med båthalsringning och subtila urringningar
källa

För de av er som har fina krageben att visa upp men inte är så bekväma med en axelklänning, vad sägs om att göra något däremellan genom att bära en båthalsklänning. Till exempel kan du bära en röd båthalsring mini bandage klänning som har några subtila och sofistikerade halsband. Använd sandaler med guldklack för att se mer attraktiva och glänsande ut.

Röd Fyrkantig Midi Bandage Klänning

röd fyrkantig midiklänning med halsringning
källa

Här är ett mycket enkelt men sexigt och iögonfallande utseende. För att uppnå detta kan du bära en midiklänning med en röd fyrkantig halsringning. Kombinera klänningen med ett par rosa spetsiga tåklackar för att se elegant och ladylike ut. För att se elegant och professionell ut kan du bära en svart kopplingsväska.

Bourgogne långärmad utklippning bak bandage klänning

Bourgogne långärmad mini bandage klänning med utskuren rygg
källa

För att forma denna sexiga cocktailpartydräkt med låg vikt kan du välja en burgundy långärmad mini bandage klänning som har en subtil halsringning på baksidan av klänningen. För skorna skulle det vara perfekt att bära ett par svarta klackar med en öppen tårem. Återigen skulle det vara ett bra alternativ att bära en svart läderhandväska.

Red Off The Shoulder midiklänning med slits

röd axelbandslös midiklänning med slits
källa

Det här är en väldigt intressant och kreativt designad klänning. Det är en röd midi bandage klänning med hög split och en asymmetrisk axelfri snitt. Kombinera den vackra röda klänningen med ett par vita klackar med öppna tåband. Resultatet är en enkel cocktailpartydräkt som kan användas för att se vacker ut på ett diskret sätt.

Röd bodycon-klänning med långa ärmar och små halsringningar

röd, långärmad, figur-kramande klänning med små utskärningar
källa

Detta är en röd långärmad bodycon miniklänning med långa ärmar som har många små och smidiga utskärningar, särskilt i den nedre halvan av klänningen. Koppla ihop den här coola klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att se elegant, minimalistisk och speciell ut.

Röd djup v-ringad bandage klänning

röd halsklänning i bandage med djup V-ringning
källa

Som du kanske redan vet är en slipklänning en Av-hals eller djup V-ringad plagg som vanligtvis är avslappnad i form. Den här gången är den röda, djupa V-ringade slipklänningen i form av en bandageklänning och resultatet är ganska bra. Koppla bara ihop klänningen med ljusrosa öppna klackar för att se fantastisk ut.

Burgundy Fit and Flare Mermaid Midi Dress med Choker

Burgundy Fit and Flare Mermaid Midi Dress med Choker
källa

För att dina kurvor ska se tydligare ut är den här klänningen ett bra alternativ. I detalj är detta en burgundy röd axelbandslös midi bandage klänning med en volang detalj. Använd svarta balettlägenheter så att skorna ser enkla och eleganta ut. Du kan till och med bära en svart choker som passar perfekt med de svarta klackarna.

Burgundy axelbandslös passform och flare mini klänning med volanger

burgundy axelbandslös passform och utsvängd miniklänning med volangfåll
källa

Detta är inte din typiska passform och flare miniklänning. Det är en röd axelbandslös modell med en volangdetalj. För att skapa en attraktiv klädsel, använd helt enkelt svarta klackar med öppna tår för att hålla kläderna så minimala som möjligt, eftersom klänningen redan ser bra ut ensam.

Ljusröd midiklänning för rörbandage med vita klackar

ljusröd bandage midiklänning med vita klackar
källa

För att se lite mer glad ut, kanske du vill prova en ljusröd axelbandslös midiklänning i bandage istället för en mörkröd. Bär vita klackar med öppna tå för skorna för en uppfriskande touch.

Här är de röda bandage klänning idéer som vi hoppas att du tycker om. Testa dem och se om någon av dessa kläder passar dig tillräckligt bra för att bli din outfit för din nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*