Hur man bär rockdräkt

Hur man bär rockdräkt

För dig som behöver eller vill bära en kostym för jobbet för det mesta, låt oss titta på dagens ämne, pälsdräkten, som potentiellt kan ge variation i din dagliga arbetsutrustning. Det finns några av er som tvingas klä sig ut på grund av sin position i företaget, och andra tycker om att se kraftfulla och lite aggressiva ut. Oavsett vilket fall du hamnar i är det alltid trevligt att uppgradera ditt formella utseende. Låt mig visa dig några av de bästa idéerna för pälsdräkt jag har samlat in och se om de kan hjälpa dig att se ännu bättre ut än du redan ser ut. Låt oss dyka in.

Brun kappdräkt med svart linne med scoop-halsringning


källa

För att börja med den här listan med formella outfitidéer, visar jag dig en affärsdräkt som är förvånansvärt lätt att ta av. För att slutföra denna outfit, para bara i en brun kappa med svarta chinos. Team dessa bitar med en svart linne med öppen hals och ett par svarta ballerinor. Lägg till en glam twist till denna outfit med en svart läderhandväska.

Ljusrosa kappdräkt med svart camisole och jeans

Ljusrosa kappdräkt med svart camisole och jeans
källa

Här är en sexig outfit med låg vikt som kan vara lite för sexig att bära för jobbet, men den är perfekt att ha på sig för företagsevenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa kort kappa med en svart kavaj. Använd den med marina skinny jeans och svarta och svarta spetsiga klackar för ett elegant och elegant sätt att komplettera din outfit.

Grå rutig kappdräkt består av flytande klänningshorts

Den grå rutiga kappdräkten består av flytande shorts
källa

Vanligtvis består kostymen du bär till jobbet av en kavaj och matchande byxor. Denna kappdräkt här är väldigt kreativ och vackert designad och består av en grå rutig kappa och matchande rutiga shorts. Använd den här dräkten med en vit topp med rund hals och grå ballerinaskor för att avsluta utseendet.

Svart kappdräkt med vit skjorta med knappstängning

svart kappdräkt med vit skjorta med knapp och krage
källa

Här är en super enkel och ren outfit. Bär bara den här svarta dräkten, som består av en svart kappa och matchande svarta klänningbyxor. Använd en vit skjorta med knappar för att hålla kläderna enkla och minimala. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor med läder för att se snygga och smala ut.

Svart randig omslagsrock med en ljusgul knapplös blus

svart randig omslagsdräkt med ljusgul knapplös blus
källa

För att uppnå detta unika och snygga utseende kan du bära en kappdräkt som består av en svart wrap-kavaj med några mycket subtila randiga detaljer och matchande chinos. Koppla ihop den med en ljusgul knapplös tröja. Använd ett par vita spetsiga klackar för att skorna ska se eleganta och uppfriskande ut.

Svart kostym består av en kort kappa och pennkjol

svart kostym består av en kort kappa och penna kjol
källa

För att forma denna enkla och eleganta outfit kan du bära en svart kort kappa med en vit och svart tryckt topp med rund hals. Bär en svart penna kjol för att se professionell och formell ut. För skorna kan du bära ett par svarta höga klackar med spetsiga tåklippningar för att komplettera klädseln med en professionell look.

Rutig tweed-kappa i svartvitt med en pennkjol

svartvitt rutig tweedrock med pennkjol
källa

För dig som gillar den formella känslan av en svart penna kjol, här är en outfit du kanske vill prova. För toppen bör du ha en svartvit rutig tweed kort kappa med en vit blus. Kombinera dessa bitar med en svart pennkjol. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att se eleganta ut.

Blush Pink Coat Suit med vit tryckt t-shirt med scoop neck

Blushing rosa kappdräkt med vit tryckt scoop neck t-shirt
källa

För att uppnå detta enkla och ladylike utseende kan du bära en kappdräkt, som består av en rodnande rosa kappa och smala klänningbyxor. Kombinera dräkten med en vit tryckt t-shirt. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga skinnklackar för att ge utseendet en särskilt feminin touch.

Vit blazer med svart tröja med rund hals och ljusblå jeans

vit kavaj med svart tröja med rund halsringning och ljusblå jeans
källa

För dig som gillar att se vardagligt ut, vill du antagligen inte ha på dig hela matchande pälsdräkt. Använd istället bara en vit kavaj och ljusblå skinny jeans. Lägg till en svart tröja med rund hals och ett par vita spetsiga klackar för att komplettera denna look på ett snyggt och snyggt sätt.

Grå rutig lång tweedrock med svart kostym

grå rutig lång tweedrock med svart kostym
källa

För att uppnå det unika vintageutseendet kan du bära en grå kappdräkt i tre delar med en vit knapp på toppen. Du kan till och med bära en slips för att se snyggare och unisex ut. Lägg ett extra lager över kostymen genom att bära en grå rutig långfodrad kappa. Lägg till ett par grå loafers och en grå filthatt i ekvationen.

Blågrön blå kappdräkt med en grå sammetstopp med en urringning

blågrön blå kappdräkt med grå sammetstopp med scoop-halsringning
källa

För att uppnå denna balans och eleganta utseende kan du bära en kricka kappdräkt, som består av en lite överdimensionerad kappa och matchande kostymbyxor med raka ben. Lägg till en grå sammet scoop neck blus till mixen för att se mer elegant och damlik ut. Bär ett par svarta klackar och en blå koppling för att slutföra detta fantastiska formella utseende.

Svart kostym med guldkrage och bälte

svart kostym med guldkrage och bälte
källa

För de av er som undrar hur man tonar ner allvaret i en svart kostym, här är ett enkelt knep för dig. Du kan bära en svart kostym med en vit chiffong topp med scoop hals. Lägg till en guld choker och bälte till mixen så att den ser blank och attraktiv ut. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Lätt kamel-lång ullrock med svarta klänningbyxor

lätt kamel lång ullrock med svarta kostymbyxor
källa

För att uppnå detta superchika utseende, lag en grå överrock med en vit nedskjortad skjorta och svarta chinos. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång kamelullrock. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att avsluta din outfit på ett rent och snyggt sätt.

Hoppas att du gillade idéerna för pälsdräkt som jag bara pratade med ovan. Testa dem så att dina formella kläder ser snyggare och mer attraktiva ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*