Hur man bär rippade mammas jeans

Hur man bär rippade mammas jeans

För de av er som tror att mamma jeans bara är för den sista generationen, tänk två gånger. Du kanske har lurats av ordet ”mor”. Idag ska jag visa dig en väldigt snygg version av mom jeans, som är de rippade mom jeansen. Definitionen av mom jeans är en hög midja, vanligtvis ljusblå, men inte nödvändigtvis jeans som är lätt avslappnad och lätt tvättad. Med de sönderrivna detaljerna ser du ytterligare grovhet. Låt mig nu visa dig några av de bästa rippade mamma jeans outfit idéerna. Låt oss nu kolla in kläderna.

Svart knuten linne med spagettiband och trasiga mammas jeans


källa

Låt mig visa dig en sexig och ungdomlig look för att starta den här listan med fantastiska outfitidéer. För att forma denna outfit kan du bära en grå knuten linne med en spagettirem för att avslöja lite hud i midjan. Koppla ihop den med ljusblå rippade jeans. För skorna, ha ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna i stil.

Grön ribbad ärmlös tröja och blå ribbade mom jeans

grön ribbad ärmlös tröja med blå ribbade mom jeans
källa

För att få denna uppfriskande och söta outfit här är vad du behöver göra. Bär en olivgrön tröja med muddad hals och ribbade ärmar på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå teardrop och manschettmamma jeans. Bär ett par gröna sandaler för skorna som passar perfekt till tröjan.

Svart kort t-shirt med jeans från Destroyed Mom

svart kort t-shirt med förstörda mammas jeans
källa

För att få denna enkla outfit speciellt utformad för dig som har ansträngt dig för att få en smal midja kan du börja med den svarta beskurna t-skjortan ovan. Koppla ihop den med blå, bundna och kraftigt rippade mamma-jeans. Använd svarta sandaler för att avsluta din outfit.

Vit t-shirt med blå jeans och canvasskor

T-shirt med vitt tryck, blå jeans med muddar och canvasskor
källa

För att uppnå den ungdomliga gatutrustningen kan du bära en vit och röd grafisk t-shirt med ett sött svart halsband på toppen. Koppla ihop dem med ljusblå rippade mamma-jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta och silver sneakers med låg topp canvas för att komplettera klädseln i stil.

Röd och svart rutig pojkvänströja med rippade och förkortade mamma-jeans

röd och svart rutig pojkvänskjorta med sönderrivna och förkortade mamma-jeans
källa

Detta är en pojkaktig outfit perfekt för avslappnade hangouts. För toppen, använd bara en svart linne med en spagettirem och en röd och svart, stor, rutig pojkvänströja. Team dem med ljusblå rippade jeans. För skorna, använd ett par svarta och vita högklassiga klassiker för att fylla på det coola utseendet.

Blekrosa avslappnad tröja med blå rippade ankel mamma jeans

vit avslappnad tröja med blå ribbade ankel mamma jeans
källa

För att uppnå denna luftiga och snygga streetoutfit kan du börja med den ljusrosa grafiska tröjan med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop det med ett par ljusblå förstörda mammas jeans. För resten av klädseln kan du bära ett par ljusrosa fotledsremmar med klackar med öppen tå och en matchande ljusrosa läderhandväska för att slutföra kläderna.

Vit fisknät beskuren t-shirt med mamma-jeans och höga canvas-sneakers

kort vit mesh-t-shirt med mamma-jeans och sneakers med hög duk
källa

Detta är en ganska kantig och lågmäld sexig outfit som du kanske vill prova. Bär en kort svart t-shirt för toppen. Koppla ihop den med ljusblå rippade mamma-jeans med en svart fisknätstrumpa under. Bär ett par svartvita höga Converse för att komplettera det unika utseendet.

Linne med rippade vita mamma-jeans

Linne med rippade vita mamma-jeans
källa

Om du tycker att bara ljusblå mamma jeans ser bra ut, tänk två gånger. Det här är en outfit som visar hur de vita rippade mamma-jeansen kan se väldigt bra och unik ut. Koppla ihop den med en vit linne och kala sandaler. Du kan till och med bära vita sandaler för ett väldigt coolt helt vitt utseende.

Vit avskuren axelblus med rippade knäjeans

vit avskuren axelblus med rippade knäjeans
källa

För dig som har fina axlar och hud, här är en sexig outfit med låg vikt för dig. Bär en vit chiffong från axelklippblusen för toppen. Kombinera det med ett par ljusblå rippade mamma-jeans. För skorna, bär ett par nakna sandaler för att slutföra kläderna.

Grå kort t-shirt med blå jeansjacka och ribbade jeans med muddar

grå kort t-shirt med blå jeansjacka och rippade jeans med muddar
källa

Här är en mycket snygg och pojkaktig outfit som du kanske vill prova om du vill sticka ut från mängden i en avslappnad hangout. Bär en grå, något beskuren T-shirt med en blå, överdimensionerad jeansjacka för toppen. Team dessa bitar med kraftigt rippade ljusblå mamma jeans med hög midja. Lägg till ett svart läderbälte i blandningen för extra grovhet. Använd skorna i mörkbrun eller vinröd läder med snörning för att se mer unik och djupare ut. Du kommer att njuta av att se snyggt utan att titta över toppen när du bär något liknande den här outfit för din nästa avslappnade hangout.

Tweed-kavaj med rippade mamma-jeans och svarta stövlar

Tweed-kavaj med rippade mamma-jeans och svarta stövlar
källa

För att uppnå det snygga och professionella utseendet, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en grå tweed rutig kavaj. Team dem med ljusblå rippade jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en svart läderkopplingsväska i mixen för att se extra snygg ut.

Grå linne med ljusblå mamma jeans och läderstövlar

grå linne med ljusblå mamma jeans och läderstövlar
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som du kanske vill prova. För att forma detta utseende kan du bära en grå v-ringad linne och en svart överdimensionerad bomberjacka. Kombinera dem med ljusblå mammajeans som är illa rippade. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för extra seghet.

Här är de rippade idéerna på mamma jeans-outfit som kan hjälpa dig att se väldigt attraktiv och snygg ut. Testa det och se om du gillar att visa den lite kantiga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*