Hur man bär rippade Jean-shorts

För de av er som vill se extra pojkiga och snygga ut, är ett mycket enkelt alternativ att bära ett par rippade jeansshorts. De rippade detaljerna i dina shorts ger lite grovhet och seghet till den ungdomliga känslan som kommer med shortsen. Bonuspoängen är att det är svårt att skruva på en outfit byggd runt dem. Med andra ord, de är väldigt lätta att forma och skala av. De kan vara så enkla som att ha på sig en vit t-shirt med rippade jeansshorts, eller vara mer eleganta genom att ersätta t-shirten med en chiffongblus. För att visa dig trevligare sätt att utforma dem har jag sammanställt några riktigt bra rippade jeansshorts-idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit knäppt skjorta med grå kavaj och ljusblå jeansshorts


källa

Du ser en mycket trevlig och cool lista med outfitidéer och jag börjar med en snygg och uppfriskande business casual outfit. På toppen bär du en vit skjorta med knappar och en grå, lätt överdimensionerad casual blazer. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. Bär ett par ljusgrå mocka ankelstövlar för skorna för att göra det fantastiska utseendet.

Grå t-shirt med ljusblå jeansshorts

grå t-shirt med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är ett superminimalt och avslappnat utseende som är perfekt för en avslappnad hangout. För toppen, använd bara en grå kortärmad T-shirt med en avslappnad passform. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers eller vita sandaler för att se uppfriskade och ungdomliga ut.

Svart blus med V-ringning och kraftigt sönderrivna mini-jeansshorts

svart blus med V-ringning och kraftigt rippade mini-jeansshorts
källa

För att forma denna snygga och damliknande casual casual outfit är det mycket viktigt att lägga lite rosa läder i outfit. För att forma detta utseende, använd till exempel en svart V-ringad blus och ljusblå rippade jeansshorts. Koppla ihop dem med en ljusrosa läderhandväska och sandaler för att komplettera utseendet.

Svart kortärmad t-shirt med blå shorts

svart kortärmad t-shirt med blå shorts
källa

För att skapa det snygga streetlooket kan du bära en svart t-shirt som kärnan i outfit. Koppla ihop den med blå jeansshorts. Bär ett par svarta mockaskor för att skorna ska se elegant och unisex ut. Slutligen lägg till en svart axelväska i läder för att se snygg och elegant ut.

Svart blus med rippade shorts och vita sandaler

svart blus med trasiga shorts och vita sandaler
källa

För att se smal och avslappnad ut så är det här en trevlig casual casual outfit som du kanske vill prova. Bär en svart knapplös V-ringad skjorta för toppen. Koppla ihop den med grå, dåligt rippade mini-jeansshorts. För resten av kläderna kan du bära vita sandaler och en rosa läderhandväska för att komplettera utseendet.

Svart, beskuren, ärmlös topp med ljusblå jeansshorts från Boyfriend

Svart, beskuren, ärmlös topp med ljusblå pojkvänsshorts
källa

Detta är en mycket enkel och lågmäld sexig outfit som du kanske vill ha på dig för att träffa vänner. Bär en svart ärmlös topp med mock-hals som är något beskuren. Kombinera det med ett par ljusblå jeansshorts. Bär vita ridesandaler för att komplettera din outfit med en uppfriskande touch.

Grå longline windbreaker med vit tryckt t-shirt och mini shorts

grå långdragen vindjacka med vit t-shirt och mini-shorts
källa

För att forma denna snygga och luftiga flerlagersdräkt kan du bära en lång grå vindjacka med en vit och svart grafisk t-shirt. Kombinera dessa bitar med blå jeansshorts. För skorna, ha på dig ett par svarta högklackade klackar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Svart och vit randig kavaj med vit blus och rippade mini-jeansshorts

svartvit randig kavaj med vit blus och mini-jeansshorts
källa

Det här är en helt unik och konstnärlig casual casual outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit V-ringad blus med en svart och vit randig kort och skräddarsydd kavaj. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Använd svarta höga klackar med spetsiga läderremmar i läder för att se smala och feminina ut.

Ljusrosa och vit blommönstrad skjorta och blå jeansshorts

blekrosa och vit blommig skjorta och blå jeansshorts
källa

För att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut är det en mycket trevlig idé att bära något i färgen ljusrosa. I det här fallet väljs en ljusrosa och vit blommig skjorta med en avslappnad passform som passar bra med de blå jeansshortsen. Bär ett par kungsblå ballerinor för skorna för en super blickfångare.

Svart långärmad tröja med ljusblå shorts

svart långärmad tröja med ljusblå shorts
källa

För att få den enkla och klassiska outfit som är bra att ha på hösten kan du helt enkelt ha på dig en svart ribbad tröja med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med himmelsblå jeansshorts. Bär ett par vita låga sneakers för att avsluta din outfit med en avslappnad touch.

Vit t-shirt med svart kavaj och ljusblå jeansshorts med bälte

vit t-shirt med svart kavaj och ljusblå jeansshorts med bälte
källa

Detta är en klassisk svartvit outfit med en liten twist. Vanligtvis kombineras den svarta kavajen och den vita t-skjortan med mörkblå skinny jeans. Den här gången ersätts jeansen med en ljusblå rippad jeansshorts. Lägg till ett svart läderbälte och ett par svarta och vita canvas sneakers för att få dig att se avslappnad och snygg ut.

Ljusgrå kofta med svart, kort halterneck-topp

ljunggrå kofta med svart, kort snittgrimring
källa

För att forma det sexiga och ungdomliga utseendet kan du bära en grafisk grimtopp i svart med en grå kofta. Kombinera dem med blå mini-shorts. Bär ett par vita glidande sandaler för skorna för att göra kläderna mer avslappnade och ungdomliga. Bär ett silverarmband för en blank touch.

Vit, inte dold, smal skjorta med knappar och blå jeansshorts

vit, smal passform, smal skjorta med blå jeansshorts
källa

För en uppfriskande och minimalistisk affärsavslappnad look kan du bära en vit nedskjortad skjorta och blå rippade mini-jeanshorts. Bär ett par ljusrosa lägenheter för att se avslappnad och lättillgänglig ut.

Här är outfitidéerna för rippade jeansshorts som hjälper dig att se extra snygg och robust ut. Försök med dem för att få fram den unga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*