Hur man bär rippad denim kjol

Hur man bär rippad denim kjol

Denim är ett mycket, mycket intressant material. Ju mer den slits sönder, desto mer snygg och ungdomlig kan den få dig att se ut. Vissa bevis kan hittas i dåligt rippade pojkvän jeans. Naturligtvis måste du också justera graden av rippade detaljer för att passa situationen. Till exempel vill du inte ha tunga rippade jeans på jobbet. Istället för att prata om rippade jeans idag, ska jag prata om den lite mer unika och ladylike rippade denimkjolen. Du kan forma den genom att helt enkelt behandla den som en vanlig denimkjol. Jag ska nu visa dig några riktigt bra rippade denim kjol outfit idéer som jag har samlat åt dig.

Vit kavaj med spetsblus och en sönderriven denimkjol


källa

Låt mig börja listan med ett snyggt, avslappnat affärsutseende som visar hur mångsidig den rippade denimkjolen verkligen är. Bär en vit spetsblus med en vit kavajjacka med denna outfit. Kombinera den med en ljusblå rippad minikjol i denim. För skorna, för att göra din outfit både avslappnad och feminin, kan du bära ett par sneakers med leopardtryck för att komplettera utseendet.

Vit blus med V-ringning och ljusblå denim kjol

vit blus med V-ringning och ljusblå denim kjol
källa

För att se ungdomligt ut och ladylike kan du bära en vit V-ringad blus och en ljusblå mini rimskirt. Lägg till en feminin touch i din outfit med en ljusrosa läderhandväska. För skorna skulle ett enkelt par vita sneakers få dig att se ungdomlig och uppfriskande ut. Bär inte klackar hela tiden.

Vit knäppt skjorta med en blå mini-jeanskjol och en liten brun axelväska

vit skjorta med knappar, en blå sönderriven minikjol och en liten brun axelväska
källa

För att skapa denna enkla business casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan, kan du bära en vit knappskjorta och en ljusblå minikjol i denim. Lägg nu till en orange liten axelväska så att du ser lite mer glad ut. Komplettera outfit med en helt vit låg toppkonversation för att se avslappnad och elegant ut.

Vit och svart randig stickad tröja med rund halsringning och ljusblå minikjol i denim

vit och svart randig stickad tröja med rund halsringning och ljusblå minikjol i denim
källa

Detta är den typ av chic casual outfit som du bara kan ha på dig när du arbetar i en mer avslappnad och kreativ miljö. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och svart randig långärmad tröja med en ljusblå superdåligt rippad mini rimskirt. Lägg till ett par guldspetsiga tåklackar för att ge kläderna en blank touch.

Blush Pink Cap Sleeve Avslappnad chiffongblus med mini-denim kjol

Blushing rosa chiffongblus med kepsärmar och minikjol
källa

För att se dam- och luftig ut samtidigt kan du bära den här rodna rosa chiffongblusen med kepsärmar till toppen. Kombinera den med en ljusblå rippad minikjol. Lägg till en stor ljusrosa läderhandväska till mixen för att lyfta fram den ladylike sidan av dig. Använd vita och guldklackar för att göra outfit mer iögonfallande.

Svart knapp-up skjorta med minikjol i denim och svart bälte

svart skjorta med knappar, minikjol i denim och svart bälte
källa

Bär ett svart läderbälte med en djärv design för att se smalare och smartare ut. För att uppnå detta enkla och eleganta utseende kan du bära en svart skjorta med en blå minikjol i denim och ansluta bitarna med ett svart läderbälte. Bär dem med svarta klackar med öppen tå för att slutföra utseendet. Alternativt kan du bära en liten vit läderhandväska för en fin touch.

Grå tröja med en dåligt sönderriven denimkjol

grå tröja med kraftigt trasig denim kjol
källa

Det här är en supercool dåligt sönderriven outfit. För att slutföra denna outfit, bär en grå överdimensionerad tröja med en super dåligt riven minikjol i denim. Kombinera dem med ett par vita spetsiga klackar för att ge en elegant touch och skapa en mycket intressant kontrast. Glöm inte den gula plånboken.

Vit skjorta med knappar och en ljusblå denim kjol

vit skjorta med knappar och en ljusblå rippad knälång denim kjol
källa

Kan du känna att denna outfit bara är lite mer uppfriskande än de andra som nämnts? Detta beror på kjolens färg och snitt. Det är en ljus himmelblå knälång denim kjol som får dig att se extra ungdomlig ut. Kombinera den bara med en vit blus och silvermetallklackar.

Vit knappskjorta med en blå, kraftigt sönderriven minikjol

vit skjorta med knappar och en blå, kraftigt sönderriven minikjol
källa

För de av er som inte har en klädkod på jobbet, här är en elegant outfit som du kanske vill ha på dig. Bär en vit skjorta med knappar och en ljusblå, kraftigt riven minikjol. Använd en svart läderhandväska och ett par ljusrosa klackar för att se både snygga och ladylike ut.

Vit, långärmad, off-the-shoulder, kort topp med minikjol

vit, off-the-shoulder, långärmad, kort topp med minikjol
källa

Här är en outfit som du kanske vill prova på att se seriöst sexig ut, särskilt för en utomhus-hangout. Bär en vit form som passar över den beskurna toppen med långa ärmar på axeln. Kombinera den med en ljusblå minikjol med hög midja. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att se snygga och uppfriskande ut.

Stor V-ringad blus med minikjol och svarta sandaler

stor blus med V-ringning, minikjol och svarta sandaler
källa

För att skapa ett uppfriskande och super chic utseende kan du bära en stor långärmad blus med V-ringning i toppen. Detta gör att du kan visa upp lite hud och dina vackra krageben. Kombinera toppen med en ljusblå minikjol. Bär ett par svarta sandaler för att se både luftiga och snygga ut.

Blushrosa knuten t-shirt med blå midjekjol med hög midja

rodnad rosa knuten t-shirt med blå minikjol med hög midja
källa

För en enkel och lågmäld sexig utomhusdräkt kan du bära en röd knuten t-shirt för att visa bara lite hud på midjan. Koppla ihop den med en minikjol i denim och vita sandaler för att se ungdomlig och attraktiv ut.

Ljusblå knuten chambrayskjorta med en hög bodycon mini-kjol

Ljusblå, knuten chambray-skjorta med en figur-kramande minirippad kjol
källa

För dig som inte har något emot att visa upp dina kurvor kan du bära en blå minikjol med mini-denim och para ihop den med en ljusblå chambray-skjorta. Bär ett par svarta klackar i läder för att se snygga och snygga ut.

Här är rippade denim kjol outfit idéer som jag vill dela. För dig som redan är kär i typiska jeanskjolar, utöka ditt outfit-spel med outfitidéerna ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*