Hur man bär riktigt rippade jeans

För att se superstark, pojkaktig och till och med nervös ut, är det en mycket bra idé att ha riktigt rippade jeans. Det är ingen tvekan om att det inte är något du skulle ha på dig varje dag. Människor kan till och med säga att när du bär dessa riktigt rippade jeans, bär du samma jeans varje dag. Men om du bara bär den då och då är det bara kul att lyfta fram den något vinklade sidan i dig. Som en bonuspoäng är de verkligen inte så svåra att utforma och dra av. För att verkligen göra din styling enklare har jag sammanställt en lista över de bästa verkligen rippade jeansoutfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Mörkblå, kortklippt t-shirt med riktigt rippade jeans och klackar med öppen tå


källa

Låt mig först visa dig en sexig och elegant street look för att starta denna riktigt snygga och unika lista med outfitidéer. För att forma denna outfit kan du bära en mörkblå kort t-shirt. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans med manschetter. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att ge outfit en elegant touch. Men om du vill se mer avslappnad kan du helt enkelt byta ut höga klackar med ett par vita sneakers med låg topp. Ett par helt vita högklassiga klassiker skulle också fungera underbart.

Ljusblå knuten axelblus med riktigt rippade jeans med muddar

Ljusblå knuten från axelblusen med riktigt rippade jeans med muddar
källa

För att skapa den lågmälda sexiga klädseln som bara är konservativ nog att bära på kontoret, här är vad du vill göra. Bär en ljusblå, axelbunden, långärmad chiffongblus på toppen. Koppla ihop den med en ljusblå, riktigt rippad slim fit-jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga höga klackar för att skorna ska se ut damliga och eleganta. Använd en blekrosa handväska för att komplettera det eleganta utseendet.

Vit stickad tröja med brun och svart tryckt fuskpälsväst

vit stickad tröja med brunsvart tryckt fuskpälsväst
källa

För att forma denna snygga och feminina outfit som du kan bära till ett halvformellt gränsevenemang kan du börja med den vita stickade tröjan ovan. Bär en brun och svart tryckt fuskpälsväst över den för att se riktigt feminin och mogen ut. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och ljusrosa höga klackar för att slutföra outfit.

Svart kofta med vit t-shirt med scoop-hals och riktigt rippade pojkvänjeans

svart kofta med vit t-shirt med urringning och riktigt rippade pojkvän jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att forma detta coola blå och gula utseende. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart eller mörkblå kofta. Kombinera dem med en ljusblå förstörd pojkvän jeans. För skorna, ha ett par gula spetsiga tåband för en glad finish på kläderna.

Svartvit randig kortärmad t-shirt med blå jeans och klackar

svartvit randig kortärmad T-shirt med blå jeans och klackar
källa

Det här verkar som en riktigt avslappnad outfit. Men när du bär ett par svarta mockahöga klackar kan du enkelt göra dem till en anständig affärsavslappnad outfit. För resten av utseendet, använd en svartvit randig t-shirt med kort ärm. Koppla ihop den med en ljusblå, verkligen rippad jeans med smal passform för att ge stil till outfit.

Vit stickad tröja med brun axelväska och smala jeans

vit stickad tröja med brun axelväska och smala jeans
källa

För att forma denna mysiga och mogna outfit att bära till en cocktailparty, här är vad du vill göra. På toppen bär du en brun fuskpälsväst över en vit tröja. Kombinera dessa delar med en ljusblå, riktigt rippade, skinny jeans. Använd ett par ljusrosa klackar och en brun läderhandväska för att göra utseendet mer.

Svartvitt tryckt skinnjacka med riktigt rippade jeans

svartvitt tryckt läderjacka med riktigt rippade jeans
källa

För att uppnå det snygga och luftiga gatutseendet kan du bära en vit t-shirt med en svartvitt tryckt skinnjacka. Kombinera dem med blå ribbade jeans med raka ben och manschett. För skorna kan du bära ett par klassiska svarta och vita lågtopp Converse för att slutföra kläderna ungdomligt.

Svart fleecejacka med förstörda pojkvänjeans

svart fleecejacka med förstörda jeans
källa

En läderjacka eller stickad tröja får dig inte bara att se snygg och snygg ut, utan också en svart fleecejacka. Koppla ihop den med en vit grafisk tee och riktigt rippade ljusblå pojkvänjeans med manschetter. Bär ett par vita och svarta sneakers för att komplettera din outfit på ett avslappnat och snyggt sätt.

Vit ullrock med långa linjer med en sidenblus med V-ringning och rippade, knäskurna jeans

Vit longline-ullrock med en sidenblus med V-ringning och sönderrivna jeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som använder en utskuren topp för att para ihop med ett riktigt rippat jeans. I detalj kombineras en vit sidenblus med chokerringning och V-ringning med en vit ullrock med en lång linje. Kombinera den med ljusblå jeans med raka ben. Bär ett par lila mockaklackar för skorna för att komplettera outfit på ett unikt och attraktivt sätt.

Grön halsduk i fuskpäls med lång grå kappa och pojkvänjeans

grön halsduk i fuskpäls med en lång grå kappa och pojkvänjeans
källa

För att forma denna mysiga och unika outfit kan du bära en vit och svart tryckt blus med en grå ullkappa och en grön infinity-halsduk i fuskpäls för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans. För skorna, ha ett par gula och silverskor för att se snygga ut.

Svart bomberjacka med vit grafisk t-shirt och riktigt rippade blå jeans

svart bomberjacka med vit grafisk t-shirt och riktigt sönderrivna blå jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna platta street outfit som är mycket lätt att ta av. Bär bara en svart bomberjacka över en vit t-shirt. Team dem med ett par rippade blå pojkvän jeans. För skorna, ha ett par vita vita lågskor för att göra det coola och rena utseendet.

Hoppas att du gillade de riktigt rippade jeansoutfitidéerna som jag just visade dig i listan ovan. Det är bara kul att lyfta fram den kantiga och snygga sidan i dig då och då. Testa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*