Hur man bär ridbyxor

Om du hittar det här icke-vanliga blogginlägget är du mycket sannolikt intresserad av ridning. Men ridbyxor är faktiskt inte bara avsedda för ridning, de kan också bäras som avslappnade kläder. Även om jag inte ser ridbyxor som något du vill ha på dig ofta, är de något du kanske vill ha på dig de dagar du råkar bli uttråkad av jeans. Styling ridbyxor är verkligen inte en lätt uppgift. För det här blogginlägget försöker jag sammanställa en lista över de bästa sätten att utforma ridbyxor. Oavsett om du provar dem som riktiga ryttardräkter eller som avslappnade kläder, hoppas jag att dessa idéer får dig att se bäst ut när du bär dem.

Ridbyxor med turtleneck och tweedjacka


källa

Du kan definitivt hitta långa knähöga stövlar i den här listan över outfitidéer. De ser bara bra ut när de är parade med byxor. Denna outfit är bara ett bra exempel på det. För toppen bör du bära en turtleneck med en tweedjacka. Använd byxor med knähöga stövlar för skinkorna.

Svarta byxor med blazer och knähöga stövlar

svarta byxor blazer knä höga stövlar
källa

Denna outfitidé är mycket närmare en typisk streetoutfit jämfört med den tidigare idén. Koppla ihop svarta byxor med en röd topp och en svart kavaj. Återigen, bär knähöga stövlar som matchar byxor.

Matchande kavaj och byxor

matchande kavaj och byxor
källa

För en snygg ridutrustning kan du bära en tvådelad uppsättning bestående av en blazer och byxor. Du kan bära en höghalsad, passande tröja och knähöga stövlar med dessa bitar.

Använd den med en rutig flanellskjorta och väst

rutiga flanellskjortbyxor
källa

Det här är en annan ridbyxa som kan bäras som en avslappnad street outfit. Bär en svart och röd rutig flanellskjorta och en väst över den. I botten kan du bära grå byxor och svarta läderstövlar.

Använd den med en filttröja och rutig halsduk

Täcke tröja pläd halsduk ridbyxor
källa

För en avslappnad look på våren och hösten kan du bära en krämfärgad stickad tröja och en rutig halsduk till toppen. Kombinera dem med grå byxor och bruna knähöga stövlar.

Röda byxor med vit stickad tröja

röda byxor och vit kabelstickad tröja
källa

Jag är inte ett fan av röda byxor. Men färgen röd och byxorna verkar gå bra ihop av någon anledning. Som en elegant fritidsdräkt kan du kombinera de röda byxorna med en vit kabelstickad tröja och bruna knähöga stövlar. Bär en halsduk för en feminin touch.

Bär med en vit tröja och rutigt platt mössa

Ridbyxor vit tröja rutig platt keps
källa

I likhet med den tidigare idén består denna casual outfit av en vit stickad tröja. Du kan enkelt kombinera tröjan med byxor och stövlar. Den rutiga platta kepsen i denna outfit gör verkligen skillnaden.

Bär med vit väst Top & Scarf

vita byxor med väst
källa

Du kan bära ridbyxor avslappnad genom att kombinera de svarta byxorna med en vit västtopp. Använd knähöga stövlar med byxor som vanligt. Om du lägger till en halsduk i kläderna kan du se till att kläderna blir för slarviga.

Slitna ridbyxor med vit tunikatopp

sönderrivna byxor vit luftig topp
källa

För att skapa en luftig känsla kan du kombinera rippade byxor med en vit tunikatopp. Använd bruna läderstövlar i läder med matchande plånbok. Detta är förmodligen min favoritdräkt på den här listan eftersom jag är ganska förvånad över hur byxor kan vara en del av en enkel och mysig outfit.

Svart tröja med vita byxor

svart tröja vita byxor knähöga stövlar
källa

Vit är också en mycket populär färg när det gäller ridbyxor. För att kombinera den med vita byxor är det vettigt att använda en svart tröja. Med de bruna läderstövlarna får denna outfit dig att se helt enkelt elegant ut.

Använd den med knähöga läderstövlar och en rutig kavaj

knähöga ridbyxor i läder
källa

Denna outfit är en underbar ridutrustning. Den består av en vit skjorta med knappar, en rutad kavaj, svarta byxor och bruna knähöga stövlar. Förresten, om du vill lära dig mer om outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg på över knästövlarna.

Bär med en vit långärmad polotröja

vita byxor i långärmad polotröja
källa

Många, inklusive jag, associerar polotröjor med ridning. Faktum är att en polotröja och byxor passar bra ihop. Som ett exempel kan du bära en långärmad vit pikétröja med byxor och knähöga stövlar för denna outfit.

Använd med Marled stickad tröja

Marmorerad stickad tröja ridbyxa
källa

I många andra blogginlägg med outfitidéer har jag nämnt tricket att se långt och vackert ut genom att ha på sig en lös topp och en tät botten. Denna outfitidé är en demonstration av detta trick. Använd en lös och färgglad stickad tröja till toppen. Komplettera utrustningen med ridbyxor och stövlar.

Byxor med vit skjorta och en svart kavaj

Ridbyxor vit kavajtröja svart kavaj
källa

Jag kastar den här klädseln här främst för att visa dig hur en typisk riddräkt ser ut. Den består vanligtvis av en vit skjorta med knappar och en svart kavaj. För marken består den av beige vandringsbyxor och knähöjda ridskor.

Kungsblå byxor med en ljusgul ärmlös blus

kungsblå byxor outfit
källa

Detta är en väldigt atypisk ridbyxa-outfitidé som faktiskt ser flickaktig och vacker ut. Outfiten består av en ljusgul ärmlös topp och kungsblå byxor. Det måste vara den kreativa användningen av färg som gör att denna outfit ser så avslappnad och uppfriskande ut.

Här är några av mina favorit sätt att använda ridbyxor. Hoppas du tycker att outfitidéerna är till hjälp. Styling ridbyxor är verkligen inte en lätt uppgift. Ändå vill du leka med olika outfitidéer för att se vad som ser bra ut på dig och vad som inte gör det. Jag måste dock erkänna att jag bär på mig byxor, vilket jag främst vill undvika på grund av den snäva passformen, eftersom jag alltid försöker arbeta i en bekvämare outfit. Men det är bara jag Som jag sa, prova dem och ha din egen åsikt om dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*