Hur man bär ribbad tröja

Den ribbade tröjan är en av de mest populära typerna av stickade tröjor. Det kan komma i alla möjliga former som en tröja med smal passform, en sköldpaddshals eller en tjock tröja. Idag ska jag prata om hur man utformar olika typer av ribbonströjor. För att ge dig bästa möjliga outfitidéer har jag spenderat lite tid på att samla massor av ribbade tröjaoutfitidéer och jag har reducerat dem till en kort och spännande lista. Låt mig nu visa dig listan.

Svart ribbad mock neck tröja med kamel skater kjol


källa

För att starta listan visar jag dig en unik outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av. Kombinera helt enkelt den svarta, ribbade tröjan med en uppstående krage med en ull kjol med en kamel dragkedja framtill. För skorna skulle antingen svarta ballerinor eller öppna klackar med svarta fotledsremmar fungera perfekt.

Grå ribbad tröja slet över axeln

grå tröja ribbad över axeln
källa

Vik-över-axel-designen liknar båthalsdesignen och off-shoulder-designen. Detta gör att den här gråa ribtröjan ser unik ut och får dig att se ganska sexig ut genom att visa upp dina nyckelben och en del av axlarna. Du kan bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad men ändå snygg look.

Grå ribbad tröja med rund hals och vita skinny jeans

grå ribbstickad tröja med rund hals, vita skinny jeans
källa

Många tvekar att bära vita skinny jeans. Det är inte så svårt att utforma faktiskt och här är ett av de många bra sätten att utforma det. En grå överdimensionerad tröja med rund hals och svarta ballerina-lägenheter är ett utmärkt sätt att se avslappnad och glamorös ut.

Blush Pink Turtleneck Chunky Tröja

rodnad rosa turtleneck tjock
källa

För ett absolut vackert och feminint utseende kan du bära en rödrosa turtleneck med en turtleneck. Kombinera den med svarta leggings och svarta mockaskor. Färgen och snittet på den här överdimensionerade tröjan kan bara få dig att se bedårande och lättillgänglig ut.

Grön Mock Neck Ribbad tröja med svarta jeans

grön ribbad tröja med falsk hals, svarta jeans
källa

I ett annat blogginlägg som jag skrev tidigare skrev jag om hur mock-halsen är något mellan besättningens hals och sköldpaddshalsen. Det är turtleneck utan nedfällningar. Det ser väldigt vackert ut och unikt. Som ett exempel på en sådan tröja är här en grön ribbstickad tröja med en mock hals. Kombinera den med svarta skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera outfit i stil.

Grå oversized ribbad v-ringad tröja med prickig kjol

grå oversized ribbad v-ringad tröja med prickig kjol
källa

Vid första anblicken ser denna outfit ganska normal ut. Men om du tittar noga är det faktiskt en snygg som får dig att se längre och smalare ut. Hemligheten är minikjol med hög midja och svarta prickar. Sättet det är ihop med en överdimensionerad grå v-ringad tröja kan visuellt flytta din midja uppåt. För att se ännu större ut, para ihop dem med svarta ballerinor.

Mörkgrå ribbad V-ringad snörningströja

mörkgrå ribbad V-ringad snörningströja
källa

Detta är en mycket unik och snygg hel grå outfit. Bär en mörkgrå ribbstickad tröja med en snygg detalj i snörning på baksidan. Använd den med grå skinny jeans och grå spetsiga tåpumpar för att komplettera din outfit.

Vit mock neck tröja med grå ull kjol

vit mock neck tröja grå ull kjol
källa

För ett konstnärligt utseende kan du prova denna outfit som använder färgkombinationen svart, vit och grå. Bär en vit, kramad, ribbad tröja med hög krage och en grå utsvängd midiullskjol. Koppla ihop dem med svarta stövlar med fotkängor för att uppnå det grå, unika utseendet.

Beige mock neck ribbad tröja med svarta skinny jeans

beige rörtröja med mock hals, svarta rör jeans
källa

För en superavslappnad och mysig look kan du bara bära en beige, ribbad tröja med en mock-hals. Kombinera den med svarta skinny jeans för att komplettera denna minimala outfit. För skorna skulle antingen svarta mockasko stövlar med svarta balettlägenheter passa bra med resten av kläderna.

Grön ribbad tröja med smal passform och jeans

gröna skinny jeans med smal passform
källa

För dig som satsar mycket på att hålla dig i form behöver du inte riktigt visa mycket hud för att visa upp dina kurvor. Här är en grön slim fit ribbad v-ringad tröja som kan få dig att se väldigt vacker och sexig ut utan att visa någon hud. Bara para ihop den med pojkvänjeans och vita sneakers för att se kausal och reserverad sexig samtidigt.

Vit Mock Neck överdimensionerad stickad tröja

vit oversized stickad tröja med stand-up krage
källa

Här är en annan sexig outfit som inte har någon synlig hud. Bär en överdimensionerad vit ribbstickad tröja som om det var en tröja klänning. Använd jeansshorts eller mini-shorts under den stora tröjan. Kombinera dem med rosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Grå ribbad tröja med vita smala jeans

grå ribbad tröja vita skinny jeans
källa

Här är en minimal outfit som ser snygg och ren ut. För att uppnå detta utseende, lägg i en grå ribbad tröja med hög hals, vita skinny jeans och ljusrosa klackar.

En axelgrå ribbad tröja med svarta jeans

en axelgrå ribbad tröja svarta jeans
källa

Om du inte har något emot att visa upp dina härliga axlar och krageben, här är en fantastisk outfit som hjälper dig att se sexig och snygg ut. Du kan bara bära en grå ribbad en-axel tröja med svarta skinny jeans. Bär dem med svarta öppna tåklackar med fotledsremmar för att ge en elegant touch.

Stor, tjock grå ribbad tröja med vita byxor

överdimensionerad tjock grå ribbad tröja vita byxor
källa

Fram till den här tiden ser de flesta ribbade tröjekläder lite feminina ut. Om du föredrar en unisex- och baggy-stil kan den här grå oversized ribbstickade tröjan kopplas ihop med vita vidbyxor. Kombinera dem med svarta tofflor så att outfit ser hårdare och snyggare ut.

Vit ribbad tröja med kamelullskirt

vit ribbad tröja kamel ull kjol
källa

Det här är en väldigt intressant och vacker vit ribbad tröja med extra långa ärmar. Kombinera den med en midikjol av kamelull och svarta klackar med öppen tå för att komplettera denna unika och feminina outfit.

Hoppas du gillar de ribbade tröjor som jag just nämnde. Som du kan se är nästan alla kläder väldigt lätta att ta av. Låt oss testa dem och se om en ribbad tröja är en del av din personliga garderob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*