Hur man bär ribbad klänning

I ett annat blogginlägg pratade jag om hur den ribbade tröjan kan se väldigt elegant och mysig ut om du stylar den rätt. Idag ska jag prata om något mycket liknande som är ännu mer damligt, nämligen ribbad klänning. De flesta ribbade klänningar är formade som en figur-kramar stickad tröja klänning. De ribbade detaljerna gör helt enkelt outfit mer attraktivt och elegant. Styling av ribbad klänning är faktiskt väldigt enkelt. För att göra det ännu lättare för dig har jag sammanfattat några av de bästa ribbade klänningidéerna. Låt oss dyka in.

Knälång klänning med ribbad kamel och jeansjacka


källa

Som tidigare nämnts är en ribbad klänning vanligtvis en bodycon tröja klänning, så du ser automatiskt ladylike och återhållsam sexig eftersom du kan visa upp dina kurvor utan att visa mycket hud. Som ett exempel på en enkel och feminin outfit kan du bära en knälång kamelribklänning. Koppla ihop den med en jeansjacka för att ge lite stil. Avsluta klädseln snyggt med rosa spetsiga klackar.

Grå figur-kramar midi tank rev klänning

grå, figurkramande, ribbad midiklänning
källa

För att få ett sexigt och minimalistiskt, lågmäldt utseende är allt du behöver göra att välja en ärmlös bodycon-klänning och para ihop den med klackar. Du kan till exempel bara ha på dig en grå midiklänning med ribbad bodycon. Koppla ihop den med svarta spetsiga klackar och en vit läderhandväska för att se snygg och attraktiv ut.

Grå tvådelad, kortärmad, ribbad klänning med en mock-halsringning

grå tvådelad, kortärmad, ribbad klänning med en uppstående krage
källa

Om du är en av de människor som älskar att ha sofistikerade detaljer i sina kläder, så här är en som du kanske gillar. Jag skulle kalla den här klänningen en falsk tvådelad klänning eftersom klänningens övre och nedre del faktiskt berör utan att visa någon hud däremellan. Hur som helst är det en grå, kortärmad, ribbad klänning med en hög krage som är ihop med ljusgrå spetsiga tåklackar för ett elegant utseende.

Rosa Midi-formad långärmad tröja klänning

rosa midi figur-kramar långärmad tröja klänning
källa

Om du har en mycket feminin karaktär, borde den här rosa outfit passa dig ganska bra. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en rosa, långärmad midiklänning i midiklänningar. För skorna kan du bära mörkgrå ankelstövlar i mocka med öppna tår för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Grå miniklänningklänning i smal passform med halterneck

grå grimrörsklänning med en smal passform
källa

Medan den här kramade, ribbade miniklänningen med grå grimehals inte låter särskilt sexig på papper, ser den extremt sexig ut på grund av den korta och smala passformen. Halterneckdesignen låter dig också visa massor av axlar och hud i detta område. För att komplettera klädseln med stil kan du bära svarta stövletter i läder.

Långärmad midi-färgklockskiftklänning

Långärmad midi-färgblockskiftklänning
källa

Medan de flesta ribbade klänningar du kan hitta kan vara kroppskramande klänningar, här är en mer avslappnad midiklänning med en mer avslappnad snitt. I detalj är detta en långärmad midi-skiftklänning med färgblock. Du kan helt enkelt para ihop det med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera outfit med elegans.

Grå långärmad miniklänning med V-ringning och slits

grå långärmad miniklänning med V-ringning och slits
källa

För en mer avslappnad eller till och med lite sportigare look, här är en outfit som ser bra ut och är lätt att ta av. Den grå miniribbklänningen med V-ringning är här en skiftklänning istället för en figurklädd klänning. Med slitsdetaljen ser klänningen både uppfriskande och reserverad sexig ut. Bär ett par svarta och vita sneakers för att komplettera detta ungdomliga utseende.

Grå maxi trenchcoat med vit ribbad minitröja klänning

grå maxi trenchcoat vit ribbad minitröja klänning
källa

Här är en lagrad outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ribbad miniklänning i bodycon. Använd en maxilång grå trenchcoat ovanpå så att dina ben ser längre och smalare ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta mockaskor för en elegant touch för att slutföra outfit.

Marinblå midiklänning i mockad hals med strumpor och klackar

svart mock-hals midiklänning crew strumpor klackar
källa

För en mer mogen look kan du prova denna outfit som använder en mörkblå och svart färgkombination. Bara för att göra saker och ting tydliga, att se mogna ut har inget att göra med åldern. Det betyder i grunden att man ser balanserad och relativt seriös ut. Se till att du bär en marinblå ribbad midiklänning med svarta runda strumpor och svarta spetsiga klackar för att uppnå detta utseende.

Tvådelad miditröja klänning med en grå tröja

tvådelad midi-tröja klänning med grå tröja tröja
källa

För de av er som har gjort mycket arbete för att hålla sig i form är denna tvådelade midiribbklänning med grå sköldpadda ett utmärkt sätt att subtilt visa upp din smala midja. För att slutföra denna outfit på ett enkelt och snyggt sätt kan du bära ett par ljusrosa spetsiga tåklackar.

Heather Grey Mini Flared Ribbed Dress

fläckig grå miniklänning med utsvängda revben
källa

Detta är en ganska sällsynt ribbklänning som inte är gjord av stickade kläder. Det är en ljunggrå, utsvängd miniklänning som ser luftig och ungdomlig ut främst på grund av dess snitt. För att skapa en avslappnad och uppfriskande look i klänningen kan du bära antingen vita sneakers eller nakna sandaler för att komplettera outfit.

Grå ribbad tröja med kall axel

grå, ribbad tröja klänning med kall axel
källa

För de av er som har vacker hud finns det en god chans att ni har fina axlar. För att visa upp dem på ett subtilt sätt kan du bära en grå ribbad minitröja klänning med kalla axlar. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att göra outfit mer elegant och feminint.

Svart midja-ribbklänning med turtleneck

svart midja-ribbklänning med turtleneck
källa

Här är en mycket enkel outfitidé. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en svart midiklänningsklänning med turtleneck med ett par svarta spetsiga klackar. Även om detta är en enkel, helt svart outfit som inte ser speciell ut vid första anblicken, kan du använda svart för att se dig tunn och lång ut.

Grön klänning med miniklänströja i halterneck

grön grimminiklänning med grimhals
källa

För ett uppfriskande och ungdomligt utseende kan du helt enkelt bära en grön miniklänning med ribbad hals. Koppla ihop klänningen med vita sandaler för att göra outfit extra uppfriskande.

Svart axelbandslös, figur-kramande miniribbklänning

svart av axeln figur kramar mini rib klänning
källa

För en elegant och iögonfallande look kan du bära en svart axelbandslös ribbad miniklänning. Koppla ihop den med en jeansjacka och en silverglittrande krage. För skorna kan du bära ett par svarta ballerinor för att ge outfit en feminin och elegant touch.

Hoppas att du tycker om de ribbade klänningidéerna jag just delade med dig ovan. Några av dessa kläder är ganska smala. Du kan behöva arbeta lite för att komma i form. Jag hoppas att detta kan vara en bra motivation för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*