Hur man bär resekjol

Idag ska jag prata om ett mycket brett, subjektivt och intressant ämne. Jag ska prata om några riktigt fantastiska resekjolar. Men vad betyder det exakt? Här kommer den subjektiva delen. Jag skulle definiera resekjolen som vilken kjol som ger dig den luftiga, avslappnade och till och med ungdomliga känslan som får dig att se perfekt ut på din fotografering på semestern. Det spelar ingen roll om det är en utsvängd chiffong midikjol eller en ljusblå minikjol i denim, så länge det ger dig en attraktiv semesterutseende är detta en resekjol. Du måste också känna dig bekväm när du bär dem. Låt mig nu visa några riktigt fina idéer för resekjoldräkter som jag har samlat.

Kungsblå maxirumkjol med blågrön skinnjacka


källa

Låt mig börja den här listan över attraktiva outfitidéer med en enkel och luftig outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå tröja med hög hals och en kricka blazer läderjacka till toppen. Kombinera dem med en kungsblå, flytande maxi-resekjol. För skorna, använd bara vita sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Svart linne med scoop-halsringning och grå resekjol i maxibomull

svart linne med scoop halsringning och grå resekjol i maxi bomull
källa

Kom ihåg att en resekjol är avsedd att vara bekväm för dig, speciellt om din flygning är lång. Att ha på sig en bomulls maxikjol är en bra idé. Här är till exempel en grå maxikjol i bomull som ser ut och känns bra. Koppla ihop den med en svart linne och svarta flip-flops för att se superavslappnad ut.

Orange midjeband med blå minikjol

orange topp med blå minikjol
källa

För att forma denna glada och ljusa gatoutfit kan du bära en orange långärmad topp med en blå midjekjol med hög midja. Använd en brun ryggsäck i läder för att vara både attraktiv och funktionell. För skorna kan du bära vita sneakers eller ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att komplettera detta ungdomliga utseende.

Ljusgrå veckad midikjol & matchande bomberjacka

Ljusgrå veckad kjol och matchande bomberjacka
källa

För att uppnå detta glänsande och attraktiva lager i lager, kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt med en ljusgrå casual och sedan en bomberjacka till toppen. Kombinera dem med en halvblank ljusgrå, veckad midikjol. Bär nakna platta sandaler för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Grå t-shirt med svart maxikjol

grå t-shirt med svart maxi-resekjol
källa

För att forma detta lite konstnärliga utseende kan du bära en ljusgrå överdimensionerad t-shirt med ett svart flytande maxiutrymme. För skorna kan du bära ett par svarta mockaklackar med en öppen tårem för att se smal och elegant ut. Lägg till en vit filthatt och brun stamväska för att se kreativ och konstnärlig ut.

Vit och svart prickig tröja med grå maxikjol i linne

vit och svart prickig tröja med grå linne maxi järn kjol
källa

För en mysig och lite vintage look, kan du bära en ribbad och monterad vit och svart prickig tröja till toppen. Koppla ihop den med en flytande grå maxikjol för att se avslappnad och snygg ut samtidigt. Även om skorna sannolikt kommer att vara dolda, kan det vara snyggt och uppfriskande att bära nakna sandaler.

Vit linneskjorta med svart mini-chiffongskaterkjol

vit linneskjorta med svart mini chiffongåkare
källa

För ett minimalistiskt och konstnärligt svartvitt utseende kan du bära en vit linneskjorta med knapplås och framficka. Koppla ihop den med en svart midikjol i chiffong i tyll som, oavsett anledning, ser speciellt bra ut när du är på semester. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att se naturliga och feminina ut.

Svart och vit randig kortärmad tröja med mörkblå maxikjol

svartvitt randig, kort linne med mörkblå maxikjol
källa

För att se sexig lågmäld ut, kan du bära en svartvit randig och kort linne med en mörkblå maxikjol med hög midja. Använd en brun läderhandväska och ett par nakna platta sandaler för att se uppfriskade och eleganta ut. Lägg till en svart filthatt för att göra denna outfit mer konstnärlig och unik.

Ljusblå jeansjacka med svart knuten maxikjol

Ljusblå denimjacka med svart knuten maxi-resekjol
källa

För en mer ungdomlig och avslappnad look kan du bära en grå långärmad t-shirt med en ljusblå denimjacka till toppen. Kombinera dem med en svart knuten maxikjol för att göra kjolen mer kroppskramande och för att visa benens kurvor. Bär ett par grå och vita sneakers för att lägga till en sportig twist på kläderna.

Vit stamtryckt linne med svart maxikjol

vit stamtryckt linne med svart maxikjol
källa

Här är en mycket attraktiv och lättillgänglig outfit som har lite av en boho-känsla. För att polera bort denna outfit, slå ihop en vit tribal print boho linne med en svart rak fodrad maxikjol. Bär ett par svarta sandaler och en vit filthatt för att hålla din reseoutfit avslappnad och uppfriskande.

Vit halshållare Kort stickad topp med ljusblått, omslaget chiffong midikjol

kort stickad topp med vit grimehals och ljusblå tryckt omlott chiffong midikjol
källa

Om du reser till en stad som är full av stränder, här är en fantastisk men enkel outfit som passar perfekt. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit stickad grimtopp. Kombinera dem med en ljusblå och orange tryckt chiffong midi wrap kjol. Bär nakna sandaler för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Grå knuten T-shirt med ljusblå minikjol i denim

grå knuten t-shirt med ljusblå minikjol i denim
källa

Här är en annan sexig outfit med låg nyckel speciellt gjord för de av er som har lagt ner mycket arbete på att få en smal midja. Bär en grå knuten t-shirt till toppen. Koppla ihop den med en ljusblå minikjol och en brun läderväska. Bär vita sandaler för att hålla den här färgen frisk och ungdomlig.

Svart kavaj med tribal tryckt maxi shift resekjol

svart kavaj med tribal tryckt maxi shift resekjol
källa

För att forma det här snygga och luftiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svart kavaj med en vit t-shirt med rund hals. Koppla ihop dem med en grå och vit maxikjol med stamtryck med raka snitt och svarta klackar för att komplettera utseendet.

Citrongul kofta med svart maxikjol med avslappnad passform

Citrongul kofta med svart maxikjol med avslappnad passform
källa

För att uppnå detta glada utseende kan du bära en citrongul kofta med en grå tröja. Koppla ihop dem med en svart maxi-resekjol och svarta sandaler för att se snygg och uppfriskande ut samtidigt.

Hoppas att du gillar de här idéerna om resekjolens outfit. När du vill se luftig ut, gå tillbaka till listan ovan och välj en outfit. De är lätta att ta bort, men resultaten är fantastiska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*