Hur man bär rena maxikjolar

Hur man bär rena maxikjolar

En del av er kanske först är rädda för att ha på sig rena kläder eftersom ni tycker att de är för sexiga. Detta är faktiskt inte fallet med en transparent maxitröja. För det mesta vill du ha antingen en minikjol eller en knälång kjol i en ren maxikjol så att du faktiskt ser mer feminin ut än sexig. För att ge dig mer självförtroende med din styling, har jag sammanställt några av de bästa maxikjol outfit idéerna och jag kommer att visa dig nu.

Vit ärmlös skjorta med svart maxikjol i svart chiffong


källa

För att starta den här listan över eleganta och feminina outfitidéer ska jag visa dig en väldigt enkel och vacker svartvit outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös chiffongskjorta med knappar och en svart svart chiffong maxikjol. Bär bara svarta ballerina-lägenheter för att komplettera den här eleganta outfit.

Ljusblå och vit randig skjorta med en röd spets maxikjol

ljusblå och vit randig skjorta röd spets transparent maxikjol
källa

Även om de flesta rena maxikjolar finns i antingen en svart eller en vit kjol, kan du fortfarande hitta några bra i rött. I det här fallet är en ljusblå och vit randig skjorta med knappar ihop med en röd, utsvängd lacy maxikjol. Kombinera dem med svarta bandiga sandaler för en särskilt feminin touch.

Svart, genomskinlig maxikjol med gul knäppningskjorta och silverbälte

svart transparent maxikjol gul knapp ovanför skjorta silverbälte
källa

En av färgerna som fungerar underbart med svart är gul. Denna outfit använder denna underbara färgkombination för att skapa en glad och iögonfallande outfit. I detalj kombineras en vit skjorta med en svart, hög midja, transparent maxikjol. Lägg till svarta sandaler och ett silverbälte i ekvationen.

Svart blommig t-shirt med matchande ren maxikjol

svart blommig t-shirt för att matcha den genomskinliga maxiklänningen
källa

För att se mer glamorös och damliknande ut kan du lägga till ett blommigt element i din outfit. Till exempel kan du bära en tvådelad uppsättning bestående av en svart blommig t-shirt och en matchande svart ren maxikjol. För att göra outfit lite mer elegant kan du bära svarta, öppna tåklackar med silver paljettdetaljer.

Svart Mock Neck Cropped Tröja med en vit, halvtransparent maxikjol

svart tröja med mock-hals, vit utsvängd, halvtransparent maxikjol
källa

Om du har gjort ett försök att hålla dig i form, här är en bodycon-outfit som visar dina fördelar. Bär en svart beskuren tröja med en smal halsringning för att se sexig ut. Kombinera den med en vit utsvängd maxikjol och svarta klackar med öppen tå med ankelband för att ge en damliknande touch till utseendet.

Svart maxiriff i chiffong med en vit, löst sittande linneblus

svart maxi chiffong transparent kjol vit, löst sittande blus i linne
källa

För en avslappnad men elegant look kan du använda en vit löst sittande skjorta i linne för att ge den en luftig känsla. Kombinera skjortan med en ren svart chiffong maxikjol och svarta ballerinor för att se vacker och tillgänglig ut.

Använd den med en vit v-ringad t-shirt och en svart skinnjacka

vit V-ringad t-shirt, svart skinnjacka
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit som försöker para ihop något väldigt feminint med något mörkt och coolt. Försöket är ganska framgångsrikt, som du kan se. Bär en vit V-ringad topp och en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop den med en svart ren maxikjol med prickar och svarta stövletter i läder.

Svart och vit paljettröja med svart ren maxikjol

Svart och vit paljettröja svart transparent maxikjol
källa

För att uppnå detta unika och iögonfallande utseende kan du bära en vit krage och en svart stickad tröja med paljetter. En svart ren maxikjol och svarta bandiga sandaler är det perfekta ackompanjemanget för denna outfit.

Vit vidärmad tröja med svart, ren kjol

vit vidärmad tröja svart transparent kjol
källa

Du kan definitivt bära en svart ren maxikjol för jobbet och här är ett bra exempel på en svart och vit casual casual outfit. Till toppen kan du bära en vit stickad tröja med lös passform. Koppla ihop den med en svart chiffong maxikjol. Ett par svarta mockaskor och en svart kopplingsväska är ett bra komplement till ditt utseende.

Svart veckad maxikjol med gul linne

svart veckad maxikjol gul linne
källa

Ibland kanske du vill klä dig lite för att umgås med vänner bara för skojs skull. Den här snygga casual outfit är perfekt för sådana situationer. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en gul linne med svart hög midja veckad maxikjol och svarta hälklackade sandaler.

Vit spetsväst med svart maxikjol

vit spets topp svart maxikjol
källa

Denna outfit är ett utmärkt sätt att se uppfriskande och luftigt ut för en strandfotografering. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit linne med en vit spetsväst för toppen. Koppla ihop dem med en svart chiffong maxikjol. För skorna kan du bära nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen.

Svart ärmlös tröja med vit chiffong maxikjol

svart ärmlös tröja vit chiffong maxikjol
källa

I början av detta inlägg visade jag dig redan hur snygg och konstnärlig du kan se ut med en vit topp och svart ren kjol. Låt oss nu byta färger mellan topp och botten för ett uppfriskande utseende. Använd till exempel en svart ärmlös topp med en ren vit chiffong maxikjol för att se helt uppfriskande och luftig ut. Kombinera dem med silverfläktar och ett brunt bälte för att göra outfit ännu vackrare.

Svart ärmlös topp med randig maxikjol

svart ärmlös randig maxikjol
källa

Denna outfit är ett moget och elegant utseende som består av en svart ärmlös topp och en svart maxikjol med rena ränder. Bär ett par röda klackar med öppna tår för att lägga lite färg och ljusstyrka på kläderna.

Vit kort tubtopp med svart chiffongkjol med hög del

vit kort tub topp svart hög split chiffong kjol
källa

Här är en fantastisk cocktailfestdräkt för att visa upp dina långa ben. För att uppnå ett fantastiskt och lågmäldigt sexigt utseende kan du bära en vit, kort tubtopp med en svart, högdelad chiffong maxikjol. Använd naken gladiator sandaler för att komplettera outfit med en feminin och elegant touch.

Vit t-shirt med blågrön maxikjol i chiffong

Vit t-shirt med genomskinlig maxikjol i chiffong
källa

För ett mycket attraktivt och vackert utseende kan du bara bära en vit tryckt t-shirt med en blågrön maxikjol i tyll. En vit koppling och ett par svarta klackar med öppen tå är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Här är de rena maxi kjol outfit idéer som ser bara luftig och uppfriskande. Ännu viktigare är att de är lättare att dra ut än du kanske tror. Prova dem och se om du kan visa upp din feminina sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*