Hur man bär ren skjorta

Hur man bär ren skjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den rena skjortan. Medan många av dem som du hittar på marknaderna är alltför sexiga och ser väldigt onaturliga ut, finns det några av dem utformade på ett sexigt och feminint sätt som du faktiskt kan bära väldigt naturligt i ditt dagliga liv. Jag kommer att fokusera på de som har den subtila designen. Det är ingen överraskning att de mest populära färgerna är svarta och vita när det gäller den rena skjortan. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fina rena skjortoutfitidéer för dig. Låt oss dyka in.

Svart och rosa prickig skjorta med mini-shorts


källa

För att starta den här listan över sexiga och attraktiva outfitidéer med låg vikt, låt mig visa dig en vintage- och flickaktig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart och rosa halvskjort skjorta med prickar och ett par svarta minilinneshorts. Bär ett par vita sneakers för att se mer ungdomlig och avslappnad ut.

Vit skjorta med skjorta med svarta smala jeans och klackar med leopardmönster

vit skjorta med knappar och svarta skinny jeans och klackar med leopardmönster
källa

Här är en casual casual outfit som kommer att ge en liten twist till din vanliga vita skjorta och svarta chinos kombination. För att forma denna outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par högklackade leopardtryck för att se mer mogna ut. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se smartare ut.

Svart kortärmad skjorta med supermager jeans

svart kortärmad transparent skjorta med supermager jeans
källa

Här är en elegant business casual outfit som vänder sig till den avslappnade sidan. För att forma det här utseendet kan du bära en svart kortärmad meshblus som har detaljer i axelområdet. Kombinera blusen med svarta skinny jeans för att se lång och smal ut. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Svart halvtransparent skjorta med sicksackmönster och mörkgrå jeans med smal passform

svart halvtransparent skjorta med sicksackmönster och mörkgrå, smala jeans
källa

För att se ännu mer unik och attraktiv ut, överväga att bära den här svarta, halvklara skjortan med ett sicksackmönster och knappar istället för en solid svart skjorta. För att återställa kläderna kan du bära mörkgrå slim fit-jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta balettlägenheter för dina skor för att hålla kläderna enkla och rena.

Ljusrosa chiffongblus med blommönster och vita slim fit-jeans

Ljusrosa chiffongblus med blommönster och vita slim fit-jeans
källa

För att uppnå detta ladylike och lättillgängliga utseende kan du bära en ljusrosa, halvskuren, tunika chiffongblus med blommönster för toppen. Koppla ihop den med vita, smala ankeljeans. För skorna kan du bara ha ett par ljusrosa lägenheter. Lägg till en rodnande rosa korsväska för att slutföra kläderna på ett damligt sätt.

Svart kavaj med en halvgenomskinlig blus och mockajeans i mocka

svart kavaj med en halvtransparent blus och mockajeans i mocka
källa

Om du har en vanlig skjorta som ser alltför sexig ut men ändå vill ha en mer naturlig outfit kan du bära skjortan med en svart bralette och toppa den med en svart kavajjacka. Använd svarta motojeans i svart mocka och ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Vit peplumtopp med jeans och ballerinor

transparent peplum-topp med jeans och ballerinor
källa

Låt oss nu titta på en ren blus som har en mer intressant snitt. Här är en vit blommig-broderad kortärmad peplumblus som får dig att se lite smalare ut än du faktiskt är. För resten av kläderna kan du bära blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att klara kläderna.

Svart genomskinlig blus med camisole & pojkvän jeans

svart transparent blus med camisole och pojkvän jeans
källa

Här är en lite högprofilerad outfit som får dig att se sexig och pojkaktig ut samtidigt. Det är en mycket trevlig outfit för avslappnade fester när du inte vill ha en klänning. För att polera bort den här outfit, vagga en svart ren blus över en svart camisole. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Vit skjortklänning med matchande stickad väst

vit skjortklänning med matchande stickad väst
källa

Låt oss titta på en variant på en ren skjorta i den här vita skjortklänningen. För att utforma det kan du helt enkelt lägga en figurstickande vit stickad väst över den så att den totala looken blir stor och tunn. För skorna kan du bära ett par ljusrosa höga klackar för att se feminina och rena ut.

Svart halvtransparent tunikablus med vit crop top och minikjol

svart halvtransparent tunikablus med vit crop top och minikjol
källa

Detta är en cool och lågmäld outfit som kan ta fram den snygga sidan av dig. För detaljer, ha en svart kortärmad tunika-topp över en vit ärmlös topp. Kombinera dessa bitar med en svart, figur-kramande minikjol. Lägg till ett par vita sneakers och en vit basebollkeps för att forma detta fantastiska ungdomliga utseende.

Vit mönstrad blus med blå smala jeans

vit mönstrad blus med blå smala jeans
källa

För att uppnå det här naturliga och feminina utseendet kan du bära en vit snitt, mönstrad, halvblå blus för toppen. Stoppa i blå, smala jeans med hög midja så att dina ben ser extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att göra kläderna snygga och diskreta.

Vit skjortklänning med knappar upp till ljusrosa höga klackar

vit skjortklänning med knappar och ljusrosa höga klackar
källa

Här är en mycket intressant outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Du kan helt enkelt ha på dig en vit halvtransparent skjortklänning med knappar över en påstådd vit jeansshorts. Bär ett par ljusrosa högklackade skor för att göra din outfit komplett.

Svart genomskinlig chiffongblus med randig pennkjol

svart transparent chiffongblus med randig pennkjol
källa

Detta är en mycket attraktiv outfit som kan få dig att se reserverad sexig och elegant ut på en cocktailparty. På toppen bär du en svart knappad skjorta över en svart bralette. Koppla ihop dem med en svartvit randig pennkjol och ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att göra det här fantastiska utseendet.

Hoppas att du gillade idéerna för skjortoutfit just beskrivna. Testa dem och se om de passar din karaktär. Du kanske kan utöka ditt outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*