Hur man bär ren Kimono

Hur man bär ren Kimono

Jag har pratat om många olika typer av kimonor i tidigare blogginlägg. Som en snabb förklaring av vad en kimono är för de av er som inte redan vet är det i grunden en löst passande, lång axelryddning inspirerad av traditionella japanska kimonor. Idag ska jag prata om en väldigt ladylik, mycket specifik typ av kimono, den nakna kimonon. Det är väldigt intressant att den här feminina produkten ofta är ihop med snygga bitar som rippade jeansshorts för bästa resultat. Låt oss nu kolla in några av de bästa kimono-outfitidéerna jag har samlat åt dig.

Svart prickig lång kimono med prickar


källa

Låt oss först titta på en mer avslappnad klädsel som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart tunika med svart läderjacka. Bär en lång svart kimono med prickar över delarna. Bär ett par svarta sandaler för att komplettera denna unika och vackra outfit.

Svart rosatryckt ren Kimono med randig knälång klänning

svart, genomskinlig, knälång kimonoklänning med rosatryck
källa

Här är en ännu mer avslappnad outfit som ser mer ungdomlig och energisk ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en lång, ren svart rosakimono över en svart och grå randig bodycon-knälångklänning. Bär ett par svarta läderstövlar för en särskilt snygg touch.

Rainbow Color Tribal Printed Long Sheer Kimono

Tribal-tryckt regnbågefärgad lång kimono
källa

Denna långa, halvtransparenta kimono är en sådan blickfångare. Den är fylld med regnbågsfärgade stamtryck. Det är fantastiskt att se hur denna unika kimono kan kombineras med avslappnade och snygga föremål som en vit västtopp och blå jeansshorts och passar så bra tillsammans. Bär svarta remmar sandaler för en feminin touch.

Svart blommig kimono med rippade pojkvän jeans och stövlar

svarta blommiga kimono och rippade pojkvän jeans stövlar
källa

För ett unikt och konstnärligt utseende kan du använda en svart filthatt. Använd den med en vit t-shirt och ljusblå pojkvänjeans med revben och manschetter. Bär en lång svart blommig kimono över din t-shirt. Använd svarta spetsiga mocka ankelstövlar för att ge karaktär till din outfit.

Vit maxi-ren kimono med svarta mini-jeansshorts

vita maxi-genomskinliga kimonosvarta mini-jeansshorts
källa

Här är en enkel och vacker svartvit outfit. För att uppnå detta kan du bära en svart t-shirt med svarta mini-jeansshorts. Bär en lång vit blommigtryckt transparent kimono över dessa bitar för en feminin touch. För skorna kan du bära svarta ankelstövlar i mocka med öppen tå för att se både snygga och damliga ut.

Vit kimono med svart, beskuren väst och jeansshorts

vit kimono med svarta, beskurna jeansshorts med väst
källa

För de av er som har lagt ner mycket ansträngningar för att hålla sig i form, här är en sexig outfit med låg vikt för att visa upp din smala midja. Du kan bara bära en svart kort västtopp med en svart mini-jeansshorts. Bär en vit kimono och vita sandaler för att se mer feminin och uppfriskande ut.

Svart transparent kimono i spets med grå V-ringad t-shirt och jeansshorts

svart spets genomskinlig kimono grå v-ringad t-shirt jean shorts
källa

Det här är en vacker och lekfull outfit som du kan ha kul på då och då. För att uppnå detta unika utseende, lag en grå t-shirt med blå jeansshorts. Den magiska delen är kombinationen av den svarta spetskimonon och den svarta disketten. Slutligen kan du bära svarta mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Vit Maxi Virkad Spets Sheer Kimono med Blå Denim Shorts

vita maxi virkade spetsar genomskinliga kimono blå jeansshorts
källa

Du kan se en nyans av den traditionella japanska kimonon i denna vita virkade maxikimono. Du kan bära denna helt uppfriskande och feminina bit över en vit västtopp och blå jeansshorts för att skapa en mycket intressant och intensiv kontrast. Använd röda plattformsklackar med öppet tå för att verkligen visa upp den här underbara outfit.

Röd halvblom blommig kimono och ljusrosa tank maxiklänning

röd, kaltryckt, halvtransparent kimono med vit tank maxiklänning
källa

Inte bara är den svarta genomskinliga kimonon eller den vita ser bra ut, här är en röd transparent kimono med blommönster som ser attraktiv ut. Koppla ihop den med en ljusrosa tank maxiklänning för en fin och luftig look. Bär nakna sandaler för skorna för ett enkelt sätt att slutföra kläderna.

Marinblå, kort kimono med vit bodycon-miniklänning

mörkblå, kort, figurkramande miniklänning i vitt
källa

Eftersom de flesta kimonos som presenterats tidigare är långa och luftiga, här är en kort som ser mer avslappnad ut. Det är en marinblå kimono i kombination med en vit miniklänning med krama. Bär vita klackade sandaler för att hålla färgen enkel och för att göra outfiten mer uppfriskande.

Rosa kimono med svarta braletter och mini-jeansshorts

rosa kimono svarta bralette mini denim shorts
källa

För att uppnå ett extremt sexigt utseende, här är en outfit att överväga. Du kan också bära en svart spetsbralette med svarta mini-jeansshorts för att visa upp midjan och långa ben. Bär en rosa tryckt ren kimono för att se mer uppfriskande och feminin ut. Kombinera dessa bitar med nakna sandaler för att komplettera outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Bär den med en grå linne och jeans med raka ben

grå jeans med raka ben
källa

Denna outfit visar perfekt hur en kimono kan förvandla en genomsnittlig look till en vacker. Du kan till exempel ha på dig en grå linne med gråblå jeans med raka ben och svarta klackar för att skapa en avslappnad outfit som ser anständig ut. Med den genomskinliga kimonon i vit spets ser outfit nu mycket mer attraktivt ut.

Bär den med en överdimensionerad vit västtopp och jeansshorts

överdimensionerade vita västshorts
källa

Detta är en outfit som ser både ungdomlig och vacker ut. För att uppnå detta, använd helt enkelt en svart ren kimono över en vit överdimensionerad västtopp och blå jeansshorts. Använd svarta stridsstövlar för att ge lite uthållighet i din outfit.

Svart skaterklänning och transparent kimono med silverfärgade detaljer

svart skater klänning ren kimono silver paljetter detaljer
källa

För att uppnå detta damliknande helt svarta utseende kan du bära en svart skater miniklänning med svarta platåklackar i mocka med öppet tå. Bär en svart genomskinlig kimono med silverfärgade detaljer på klänningen för att göra den här outfit mer vacker och märkbar.

Blushrosa ren kimono med vit västtopp och blå mini-jeansshorts

blush rosa transparent kimono vit väst topp blå mini denim shorts
källa

För en uppfriskande och luftig stranddräkt kan du helt enkelt bära en rodnande rosa ren kimono över en vit västtopp och blå jeansshorts. Fyll klädseln med nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen.

Här är de rena kimono-outfitidéerna som ser feminina ut men ändå snygga. Det är fantastiskt hur en enkel kimono kan ta en outfit till en annan nivå. Prova dessa kläder så kommer du troligen att ha mycket roligt att utforma dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*