Hur man bär regnstövlar

Om det alltid regnar eller till och med snö på hösten och vintern, känner du bara att du vill stanna hemma och bara inte bli våt. Du kan ändra dig när du har ett par snygga regnstövlar. Tidigare handlade regnstövlar om att se till att dina fötter inte blev våta. Inte längre. De kan se riktigt bra ut nu, speciellt om du vet vad du ska ha på dig. I det här blogginlägget visar jag olika stilar och färger på regnstövlar och vad du behöver för att ha dem för att se vackra ut. Låt oss dyka in i outfitidéerna just nu.

Svarta regnstövlar med gul jacka

svarta regnstövlar med gul jacka
källa

Du kan leka med färgkontrasten för ett snyggt och vackert utseende. Team svarta regnstövlar med en ljus gul jacka. För resten av klädseln vill du ha det minimalt med smala jeans och en mörkblå horisontell randig t-shirt. Anledningen till att jag verkligen gillar denna outfitidé är att den ljusgula verkligen kompenserar för mörkret och tristess som följer med regnet. Denna outfit kan verkligen få dig att sticka ut från mängden.

Grå regnstövlar med smala jeans

grå regnstövlar med smala jeans
källa

För en mer reserverad vinterlook för flickan bredvid kan du helt enkelt bära mörkgrå regnstövlar med smala jeans och en vit tröja. En halsduk och en grå kappa avrundar perfekt i vinter.

Grå stövlar med matchande kappa och t-shirtklänning

svarta regnstövlar med grå kappa
källa

Här är ett bra exempel på hur man bär en t-shirtklänning på vintern. Bär en grå t-shirtklänning med svarta leggings och grå stövlar. En grå kappa och en stickad mössa är ett bra komplement till denna outfit. Jag gillar verkligen hur enkelt men vackert denna outfit ser ut. Det är ett trevligt sätt att bära affärsavslappning. Förresten, kanske du också vill läsa mer t-shirt-outfitidéer från vårt andra blogginlägg.

Röda regnstövlar med en grå trenchcoat

röda regnstövlar med grå kappa
källa

Förutom grått och svart är rött också ett mycket populärt färgval för regnstövlar. För en elegant och feminin look kan du bära en grå trenchcoat, rutig halsduk och smala jeans med de röda stövlarna.

Gula regnstövlar med en antracit trenchcoat

Charcoal trench boot regnstövlar outfit
källa

Detta är ett annat sätt att para ihop en trenchcoat med regnstövlar. Låt oss prova gula regnstövlar och en trenchcoat för kol den här gången. Lägg till en liten twist genom att bära en horisontellt randig svartvitt t-shirt klänning eller tröja klänning.

Svarta stövlar med horisontellt randig långärmad T-shirt

horisontell randig t-shirt svarta regnstövlar
källa

Denna outfit är perfekt för minimalister. De bär bara en horisontellt randig långärmad T-shirt med svarta stövlar. Du kan välja mellan skinny jeans eller leggings. Det är bara en enkel och avslappnad street outfit-idé som fungerar.

Röda stövlar med militärjacka och vit tröja

röda regnstövlar militärjacka
källa

Denna outfitidé är en annan som innehåller de populära röda regnstövlarna. Försök att bära de röda stövlarna med smala jeans, en vit tröja och en militärjacka. Den rosa påsen är pricken över i. Dessa färger går bara perfekt ihop.

Grå stövlar med matchande långärmad T-shirt

grå regnstövlar för att matcha topparna
källa

Regnstövlar passar också bra med shorts. Ett trevligt sätt att utforma är att kombinera grå stövlar med en matchande långärmad t-shirt. Kaki shorts ser mycket bättre ut än jeansshorts med denna kombination. Detta är en perfekt outfit för att fiska och umgås vid sjön på regniga dagar.

Svarta regnstövlar med jeansskjorta och svart kjol

svarta regnstövlar bär till jobbet
källa

Kan regnstövlar gå med en halvformell arbetsdräkt? Ja. De ser inte lika passande ut som dina klackar, men du ser fortfarande ganska bra ut. Bär en jeansskjorta och en svart kjol med svarta regnstövlar för en avslappnad och avslappnad look.

Grå stövlar med tröja klänning & leggings

grå regn stövlar med tröja klänning
källa

Tröjan är ett måste för vintern. Det kan få dig att se vacker och feminin ut. För att bära den med grå stövlar, para ihop dem med en vit kappa och svarta leggings. Lite vridning som du kan lägga till är knästrumporna.

Snörning av regnstövlar

Snörade ankelstövlar
källa

Om du vill ha på dig något som liknar dina typiska skor och stövlar kan du prova snörade ankelstövlar. Även om jag inte riktigt gillar tanken på att skosnören blir våta i regnet och jag tycker att det är bättre att ha regnstövlarna längre för att undvika att dina fötter blir blöta, ser stövlarna definitivt bra ut.

Svarta vadderade regnstövlar med läderjacka

Quiltade regnstövlar helt svarta
källa

Här är en annan outfitidé för att bära regnstövlar som ett par typiska stövlar du normalt skulle ha på dig. Välj ett par svarta quiltade regnstövlar och para ihop dem med en svart skinnjacka, svart tröja och svarta skinny jeans. Den mörka helt svarta dräkten ser cool ut och folk kommer inte ens märka att du har på dig regnstövlar.

Regnstövlar med klackar

Regnstövlar med klackar
källa

Jag vill bara nämna här att det är ganska lätt att få regnstövlar med klackar idag. Återigen, jag gillar inte riktigt tanken på att ha klackar i regnet, men det finns verkligen vissa människor som bara vill bygga upp sitt självförtroende genom att bära klackar till jobbet. Här är lösningen för er under regniga dagar.

Rutiga regnstövlar med vit tröja

rutiga regnstövlar med jeans
källa

Jag nämnde några idéer om solskyddskläder i solida färger. Låt oss nu prata om mönster. Det är bäst att ha rutiga regnstövlar med jeans och en vit tröja. Denna kombination gör att du ser avslappnad och vacker ut. Det är en perfekt outfit för avslappning.

Lila regnstövlar med grå tröja och pojkvänskjorta

lila regnstövlar med tröja
källa

En annan fin färg för regnstövlar är färgen lila. Du kan bära de lila stövlarna med jeans, en rutig pojkvänskjorta och en grå tröja. De lila regnstövlarna ser bara bra ut med denna outfit.

Hoppas att du gillar de outfitidéer jag just delat. Nu vet du att du kan se vacker ut på regniga dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*