Hur man bär regnjacka

Hur man bär regnjacka

Prioritera en regnig dag för att undvika att bli blöt. Samtidigt kan du definitivt se bra ut när du gör det. För dig som inte vill ha ett paraply är den goda nyheten att en fin regnjacka kan vara både funktionell och vacker. Ett typiskt exempel är en senapsgul, lång gul regnjacka som kombineras med en skjorta och smala jeans. För att visa dig fler stylingalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för regnrockens outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Gul regnjacka med vit tjock tröja och minishorts i denim


källa

Vanligtvis ser du en regnjacka i kombination med jeans, troligen skinny jeans. Men den här gången tittar vi på en mer fashionabel outfit för regniga dagar som handlar om shorts. För att forma denna coola outfit kan du bära en tjock vit kabelstickad tröja med en gul regnjacka. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. Använd svarta knähöga stövlar för att göra utseendet komplett.

Gul regnjacka med svartvit randig t-shirt och stövlar

gul regnjacka med svartvit randig t-shirt och stövlar
källa

För att forma det coola och ungdomliga utseendet kan du bära en citrongul longline-regnjacka med en svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Använd mörkblå skinny jeans och svarta knähöga regnstövlar för botten. Denna outfit är lika vacker som den är funktionell.

Citrongul jacka med svart V-ringning och ljusbruna chinos

Citrongul jacka med svart V-ringning och ljusbruna chinos
källa

Här är en annan ljusgul regnrock som kan hålla dig glad på en regnig dag. För att uppnå detta mysiga och lättillgängliga utseende kan du bära regnjackan med en svart V-ringad topp eller en svart polotröja. Kombinera dem med ljusbruna chinos med manschetter. Använd svarta tryckta oxfordskor för att komplettera outfit på ett snyggt och unikt sätt.

Gul regnjacka med svartvita prickiga mini-skiftklänning

gul regnjacka med svartvitt miniklänning med prickar
källa

För att uppnå ett ungdomligt och smalt utseende istället för att ha på sig jeans är det en mycket bra idé att bära en mini-skiftklänning. För att skapa de här vackra lagren kan du bära en senapgul regnjacka med en svart och vit vintage polka dot shift-klänning. Bär ett par bruna oxfordläderskor för att göra det coola utseendet.

Röd regnjacka med svarta leggings och snörade ankelstövlar

röd regnjacka med svarta leggings och snörade ankelstövlar
källa

För att få den svarta och vita eleganta dagen med regnig dag kan du bära en röd regnjacka med en svart långärmad t-shirt med rund hals för toppen. Kombinera dem med svarta leggings och svarta och orange stridsstövlar. Lägg nu till en svart basebollkeps för att se sportigare och mer avslappnad ut.

Transparent regnjacka med svarta kanter och vit mini-slida klänning

transparent regnjacka med svarta kanter och vit miniklänning
källa

Så du kan utforma en traditionell transparent regnjacka på ett mycket modernt och elegant sätt. Du kan bara lägga regnjackan över en vit miniklänning för att se snygg och vacker ut. För resten av kläderna, bär röda höga klackar och en rosa läderhandväska för att komplettera utseendet.

Regnjacka med svartvitt randig långärmad T-shirt

Regnjacka med svartvitt randig långärmad T-shirt
källa

Här är en mycket typisk regnrockdräkt som ska få dig att se chic och cool ut. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en senapsgul regnrock med en svartvit randig t-shirt. Använd vita skinny jeans och svarta knähöga regnstövlar för skinkorna för att göra din outfit i stil.

Vit oversized jacka med mörka skinny jeans och rosa regnstövlar

vit oversized jacka med mörka skinny jeans och rosa regnstövlar
källa

För att se renare och mer uppfriskande ut, använd bara en vit regnjacka. Du kan kombinera den med en svartvit randig långärmad t-shirt med rund halsringning och mörkblå jeans med smal passform. För skorna, låt oss göra saker intressanta genom att ha på oss ett par rosa regnstövlar.

Mörkblå jacka med svart miniklänningsklänning och ankelstövlar

Mörkblå jacka med svart miniklänning och fotkängor
källa

Här är ett mycket modernt sätt att bära en regnjacka. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mini-shift-klänning och lägga en mörkblå långjacka med regnjacka för att skapa de snygga och vackra lagren. Förutsatt att det inte regnar kraftigt kan du bära ett par svarta läderstövlar istället för regnstövlar.

Grå huvjacka med mörkblå och vit randig långärmad T-shirt

grå huva med mörkblå och vit randig långärmad T-shirt
källa

För att uppnå detta eleganta affärsavslappnade utseende kan du helt enkelt bära en grå långjacka med huva med en mörkblå och vit randig långärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop dessa bitar med marina skinny jeans och ett par orange knähöga regnstövlar för att göra din outfit stilfull.

Mörkblå jacka med svarta stövletter i läder

mörkblå jacka med svarta läderstövlar
källa

För att uppnå detta coola blått utseende kan du bära en mörkblå tryckt regnjacka med en blå tjock stickad tröja för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar med sofistikerade fuskpälsdetaljer till skorna. Slutligen lägg till en stickad hatt för att se mysigare och snyggare ut.

Gul överdimensionerad regnjacka med pojkvänskjorta och rippade jeans

gul överdimensionerad regnjacka med pojkvänskjorta och rippade jeans
källa

För att forma det pojkaktiga och snygga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en överdimensionerad senapgul regnjacka med en blå och vit vertikal randig pojkvänskjorta för toppen. Kombinera dem med ljusblå rippade slim fit-jeans med manschetter och ett par kamel-mockafotstövlar för ett snyggt utseende.

Grå lång jacka med vit tröja och korta skinny jeans

grå lång jacka med vit tröja och korta smala jeans
källa

För ett enkelt och ungdomligt utseende kan du bära en lång grå regnjacka med en vit tröja som kärnan i din outfit. Kombinera dem med grå skinny jeans. För skorna är det bara att bära ett par vita sneakers med låg topp för att slutföra kläderna på ett rent och avslappnat sätt.

Hoppas att du gillade idéerna för regnjackautrustning som jag just utforskade med dig i manuset ovan. Tveka inte att se bäst ut med dessa kläder när de regniga dagarna kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*