Hur man bär Racerback Tank

Kommer du ihåg artikeln där jag skrev om de väsentliga och nödvändiga kläderna som varje tjej borde ha i sin garderob? Låt mig uppdatera ditt minne. Några av dessa klädesplagg är en mörkblå kavaj, fotkängor, en trenchcoat osv. Idag ska vi se hur man utformar ett väsentligt plagg – racerback-tanken.

Racerback Tank är en fantastisk sommarkläder som du kommer att älska att bära. Den har racerback-klippningen, så fick den sitt namn. Denna häftklammer är sexig och flytande. Å andra sidan är den gjord av elastiskt material så att du kan bära den under träning.

I det här inlägget ska jag visa dig hur du bär din racerback-tank när du vill ta en avslappnad drink eller träffa gymmet. Innan jag börjar med outfitidéerna kommer jag bara skriva några ord om att välja rätt bh när du bär din racerback linne.

Välja rätt bh

När du bär din racerback-tank kommer du att upptäcka att en stor del av ryggen och toppen är utsatt. Det är därför det är viktigt att du väljer rätt sport eller en annan behå. Obs! Du kan göra kläderna ännu mer intressanta!

Racerback tank-bh
källa
Använd en svart bh under den vita racerback-tanken för en fantastisk kontrast. Se till att du tar upp bh med flera remmar.

Racerback tank-bh
källa
Om du vill ha en sport-BH för ditt träningspass, se till att det ser ut som om du köpte Racerback-tanken med den. Denna vita bh passar perfekt med den grå bomullsracerback-tanken.

Casual racerback tank

Racerback tank penna kjol
källa

Om du gillar att klä dig i svartvitt och särskilt gillar den svartvita kombinationen, här är en outfit för dig. Den består av en vit racerback-tank och en svart pennkjol. Hela utseendet är underbart och kan bäras både dag och natt. Kombinera den med fantastiska högklackade sandaler eller spetsiga tår.

Racerback tank casual svart
källa

Detta är perfekt sommarkläder. Du kommer att känna dig vacker i den här svarta racerback-tanken och denimshortsen. När det är varmt, låt tanken vara flytande och inte töjbar runt kroppen. Som du ser är ränderna på behå synliga, men de gör att denna outfit ser ännu mer attraktiv ut.

Racerback tank grå
källa

Du är medveten om denna typ av situationer: allt du behöver göra är att klä dig på och ta en kopp kaffe eller en snabb brunch. I sådana fall kan denna outfit vara din bästa vän. Ta bara på dig din grå racerback-topp, tunna grå jeans och lägg på det hela med en supercool svart koppling.

Racerback tank klockbotten
källa

Om du trodde att racerback-tanken bara var reserverad för sportiga kläder, kolla in den här kombinationsutrustningen. Det är mer elegant och elegant än du föreställde dig, eller hur?
Använd din favoritlinne med svarta klockbottnar för en mördarkombination. Du kan para ihop den med spetsiga stilettos eller med fotkängor.

Racerback tank svart
källa

Detta är ett annat exempel på hur racerback-tankar kan se bra ut i stilrena och mer sofistikerade outfitkombinationer. Den helt svarta outfit är perfekt för utomhusfester, cocktails eller bara varje dag. Det är ett utmärkt och tjockt outfitutseende som du enkelt kan återskapa.

Racerback tank elegant
källa

Denna crop top har en mycket smidig racerback. Baksidan av denna topp ser ut som den är korsad och har en öppen rygg. Det är väldigt elegant och lämpligt för mer eleganta tillfällen. Bär den tillsammans med byxorna med hög midja för formella tillfällen eller med jeans för en extra avslappnad look.

Racerback tank eleganta remmar
källa

Fin topp förtjänar en fin racerback. Den här tanken ser spännande och elegant ut. Du kan bära den vid speciella tillfällen eller med en fin kofta till middag med din vän. Kombinera den med ett fantastiskt band eller snörskor.

Racerback tank blå
källa

Att känna sig bekväm på semestern och fortfarande vara redo att posera för bilder är ett måste. Du kan göra det med denna outfit. Kombinera den fantastiska maxikjolen i gult med den mörkblå racerback-tanken. Du kan utforma den med en brun väska och färgglada lägenheter.

Sportig racerback tank

Racerback Tank Olive
källa

Denna outfit är fantastisk och får dig att se snygg och vacker ut även när du är i gymmet. Och vi vet alla hur svårt det är att uppnå detta.
Den olivgröna skördetoppen kombineras med bruna leggings för ett särskilt sportigt utseende. Kombinera den med sportbälte-bh för ett superspännande utseende på din racerback-tank.

Racerback tank blekrosa
källa

Denna outfit är en perfekt kombination av två pastellfärger – mjukrosa och brun choklad. Leggings och racerback tank passar perfekt ihop. Den mjuka rosa toppen är gjord av stretchigt material som hjälper dig att träna.

Racerback tank lila
källa

En annan kombination av pastellfärger som gör dig till den snyggaste flickan i gymmet! Kombinera din racerback-tank med de grå leggingsna. Designa din topp med bh som har samma färg som dina leggings.

Korsad racerback tank
källa

Om du vill se unik ut i ditt gym eller yogakurs är allt du behöver göra att ta med dig en fantastisk racerback-tank. Så jag har rätt att hjälpa dig att uppnå detta.
Den här grå racerback-tanken har den intressanta nyckelhålsdetaljen som gör att du ser väldigt stilren och unik ut. Använd den med svarta eller lila leggings och svart bh med flera remmar.

Jag skapade den här stilguiden för att hjälpa dig att välja den bästa kombinationen för din racerback linne. Du har förmodligen det i din garderob. Jag tror att det är dags för dig att bära den igen.

Oavsett hur du bär den kommer du att se supercool ut. Om du vill bära den till gymmet, välj rätt leggings och intressant bh för ett super sportigt utseende. Å andra sidan, om du vill se elegant och lite sofistikerad, gå sedan till de nedskärningar som jag visade dig så kommer du inte att ha fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*