Hur man bär quiltad väst

Hur man bär quiltad väst

När det gäller ett föremål i min garderob som jag gillar att ha på hösten, våren och vintern är den quiltade västen en av de mest mångsidiga kläderna. Den största anledningen till att jag gillar det så mycket är att det kan se bra ut med nästan alla kausala kläder. Dessutom känns det ofta bara lite kallt och en quiltad väst ger mig bara en liten värme för att hålla mig varm. Jag försöker vanligtvis inte klä mig för skrymmande om inte vädret är iskallt. Istället för att ha en riktigt tjock kappa lägger jag bara en quiltad väst över en tröja eller långärmad t-shirt. Låt mig nu presentera några av de bästa sätten att bära en quiltad väst.

Röd rutad quiltad väst över svart tröja

röd rutad quiltad väst
källa

Jag vet att den svarta quiltade västen är den klassiska färgen, men jag börjar med en unik och vacker röd pläd quiltad väst för att fånga din uppmärksamhet. När du lagrar den över en långärmad svart t-shirt eller tröja och sedan parar ihop den med jeans får du en glad och vacker kausaldräkt.

Svart vadderad väst över grå långärmad T-shirt

svart quiltad västgrå t-shirt
källa

Det här är en outfitidé som sannolikt får dig att se slankare, längre och lätt att dra av dig också. Lägg bara den svarta vadderade västen över en lång, grå långärmad T-shirt. Nyckeln till denna outfit är att skjortan måste vara tunn och lång. I kombination med smala jeans och sneakers är detta en perfekt street outfit.

Mörkblå vadderad väst över en svart randig T-shirt

mörkblå quiltad vest randig t-shirt
källa

Du behöver inte alltid lägga den quiltade västen över en vanlig topp. Quiltade västar är perfekta för randiga t-shirts, särskilt vita t-shirts med svarta eller mörkblå ränder. Med denna outfitidé kan du se att en blå quiltad väst och en svart randig t-shirt skapar en bekväm kombination.

Lång quiltad väst

lång quiltad västdräkt
källa

Vid kallare väder är det en bra idé att ha en lång quiltad väst för att hålla kroppen varmare. Det är den funktionella delen. Stylingen är att den kan se dig smalare ut, speciellt om du har en päronformad kropp.

Svart quiltad väst med en varm skjorta och en uppfriskande frisyr

svart qulited väst över mjuka färger
källa

Hittills har jag inte tagit upp vikten av din frisyr. Nu är denna outfitidé tillägnad de av er som har uppfriskande kort hår. Om du är en av den lyckliga lilla gruppen som ser bra ut med kort och lite vågigt hår kan du prova att para ihop en svart quiltad väst med en varm topp och jeans. Även om kombinationen verkar lätt på papper, kan du inte föreställa dig hur vacker du kommer att se ut när du parar ihop denna outfit med ditt korta hår.

Ljusbrun vadderad väst över jeansskjorta

ljusbrun quiltad väst över jeans
källa

Jag nämnde många outfitidéer som kombinerar en quiltad väst med en t-shirt eller tröja i enfärgad färg. Denna outfitidé är mer unik när det gäller användning av färg och struktur. Att lägga en ljusbrun quiltad väst över en jeansskjorta och vita jeans är en uppfriskande outfitidé.

Krämfodrad väst över svart t-shirt

grädde quiltad väst över svart
källa

Cream over black är en annan färgkombination som får dig att se mer unik ut. Denna outfit har en mer seriös nyans och är verkligen något för dig om du vill vara lågmäld på kontoret.

Quiltad väst med huva i fuskpäls

Vatterad väst med fuskpäls
källa

Om du vill lägga till några detaljer som kan krydda din outfit väljer du en quiltad väst med fuskpäls. Det kan inte bara få dig att se mer feminin ut, den kan också hålla nacken varm vid kallt väder.

Röd quiltad väst över en krämfärgad stickad tröja

röd quiltad väst över stickad tröja
källa

Röd är en färg som kan göra att du sticker ut särskilt på vintern. Den röda quiltade västen över krämtröjan är ett utmärkt exempel på användning av färgkontraster för att locka ögonbollar. Denna kombination av textur, stickade kläder och quiltad väst gör denna outfit så lätt för ögat.

Vit quiltad väst över marin randigt t-shirt

vit quiltad väst över randig T-shirt
källa

Jag har pratat om många sätt att bära den svarta vadderade västen. Låt oss prata vitt nu. När du lägger en vit quiltad väst över en mörkblå, randig T-shirt med lång ärm blir resultatet en glad och uppfriskande outfit. Denna färgkombination är särskilt bra när våren kommer.

Kombinera den med shorts och en färgglad randig t-shirt

Quiltad väst med färgglada randiga t-shirts
källa

Låt oss nu prata om en outfitidé som du kan ta av på våren, inklusive sommaren. Bland denna lista är denna idé den mest ungdomliga outfitidén. Du kombinerar helt enkelt en quiltad väst med shorts och en färgglad randig T-shirt. Det är allt. Prova denna outfitidé för att se energisk ut.

Gul glad blick

gul quiltad väst
källa

Om du har en lycklig personlighet inom dig kan du antagligen ha gult. Jag vet att du antagligen inte bär en gul vadderad väst så ofta som en svart, men att ha en gul väst då och då kan verkligen få dig att sticka ut från mängden. Att bära gult gör ofta att du känner dig lyckligare. Så, se inte mörk och sval ut varje dag, försök att se skarp och glad ibland ut.

Bär med en halsduk och tröja

Mörkblå quiltad väst med halsduk
källa

En vadderad väst är så mångsidig att den passar bra med olika kläder. Kombinera den med en halsduk och tröja för en mer snygg look på hösten.

Svart quiltad väst över huvtröja

Quiltad väst över huvtröja
källa

Detta är en annan klassisk outfitidé. Det är avslappnat och väldigt enkelt att dra av för alla kroppstyper. Lägg bara en svart vadderad väst över en grå huvtröja. Visst, det är ingen överraskning, men det ser fortfarande bra ut.

Ljusgrå quiltad väst över vit t-shirt

grå fläckig vadderad väst över vit T-shirt
källa

För ett feminint, avslappnat utseende kan du helt enkelt lägga en grå ljungvatterad väst över en långärmad vit T-shirt. Det är en enkel outfitidé, men färgkombinationen fungerar underbart.

Nu ska du ha massor av idéer för hur du ska utforma med din quiltade väst. Innan du ens börjar, var noga med att kolla in våra andra outfitidéer på den här webbplatsen om du tror att den här biten kommer att vara till hjälp för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*