Hur man bär quiltad kjol

Hur man bär quiltad kjol

Den quiltade kjolen tar vanligtvis formen av en svart mini- eller knälång läderkjol. För de av er som älskar att prova den svarta läderkjolen men tycker att den kan vara för mörk och maskulin för din karaktär, är den quiltade kjolen en nedtonad och mer lättillgänglig version som du gärna kommer att ha på dig. För att visa dig några idéer om hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa quiltade outfitidéerna och jag ska visa dig nu.

Blå knapp-up skjorta med en svart quiltad läder kjol


källa

Som tidigare nämnts är en svart quiltad läder kjol som en mysigare version av den svarta läder kjolen. Det är vettigt att det passar perfekt med en skjorta med knappar. Den quiltade kjolen kombineras till exempel med en blå skjorta med knappar för att skapa en vacker och snygg, chic kausaldräkt. För att göra kläderna mer avslappnade kan du helt enkelt komplettera kläderna med svartvita canvas sneakers.

Marin quiltad skjorta med grå collegetröja

svart quiltad grå turtlenecketröja
källa

För en feminin outfit som passar perfekt på kontoret kan du kombinera en grå turtleneck med en quiltad minikjol i mörkblått läder. Bär dessa bitar med svarta strumpor och svarta loafers för att avsluta din outfit.

Svart kavaj med quiltad kjol med hög midja

svart blazer quiltad jacka med hög midja
källa

Du behöver inte alltid ha kostymer för att klä dig. En helt svart outfit med läderelement kan också ge dig det kraftfulla och aggressiva utseendet. Till exempel kan du bära en svart siden topp och en svart blazer för toppen. Kombinera dem med en vadderad bit med hög midja i svart läder. För extra stil, bära vita klackar med öppen tå, ett boho-stil uttalande halsband och en svart kopplingsväska för att slutföra outfit.

Blå randig pojkvänskjorta med mini quiltad skjorta

blå randig pojkvänskjorta mini quiltad skjorta
källa

För en avslappnad och avslappnad look kan du kombinera den quiltade skjortan med en blå randig pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta läderstövlar för ett enkelt men elegant utseende.

Bär den med en svart skinnjacka och vit spets

svart skinnjacka vit spets topp
källa

Här är en annan arbetsdräkt med den svarta skinnjackan. Du kan uppnå en snygg casual casual outfit genom att kombinera skinnjackan med en vit topp, en svart quiltad minikjol i läder och svarta fotkängor. För att se ännu mer elegant ut kan du lägga läderjackan över axlarna istället för att faktiskt ha på dig den.

Svart quiltad kostym med läderjacka och stövlar

svarta quiltade läderjacka stövlar
källa

Antag att du vill ha en svart skinnjacka och en quiltad kostym på jobbet, men du tycker att outfit är lite för coolt och mörkt för din karaktär. Här är en nedtonad version av en sådan outfit som du kanske vill prova. Kombinera jackan och kjolen med en vit topp med rund hals, svarta strumpor och svarta spetsiga stövlar. Bär en elegant svart och guld handväska för att ge din outfit en feminin touch.

Bär med Black Top & Camel Wool Blazer

svart topp kamelull kavaj
källa

För en tjejkväll vill du ibland klä dig väldigt cool och snygg istället för dam. I det här fallet kan du bära en svart blus med en kamelullsblazer till toppen. Bär en svart, hög midja, quiltad, figur-kramande kjol. För skorna skulle ett par svarta ankelstövlar med öppen tå vara ett bra val.

Vit halterneck topp med svart läder kjol med hög midja

vit halterneck topp svart kjol i hög midja
källa

Om du vill klä dig som en minimalist, här är en enkel och ren svartvit outfit att tänka på. Bär en vit grimtopp med en svart vadderad minikjol med hög midja. Bär dem med svarta fotkängor för att avsluta utseendet.

Bär den med en vit tröja

vit tryckt tröja outfit
källa

Det är kul att se hur en söt topp skulle se ut med en snygg svart quiltad kjol. I det här fallet väljs en vit tröja tryckt med tecknade serier. Kombinationen med svarta strumpor och svarta läderstövlar gör resultatet lekfullt och kärleksfullt.

Bär den med en figurkramande grön och svart randig tröja

Figurkramande grön och svart randig tröja
källa

Här är en sällsynt grön och svart randig tröja som är särskilt iögonfallande med sin smala passform. Kombinera den med en svart quiltad kostym, strumpor och fotkängor med klackar för en avslappnad men ändå unik look.

Quiltad skaterkjol med svartvit randig T-shirt

quiltad skater kjol svart och vit randig t-shirt
källa

För ett mer ungdomligt och glatt utseende, kanske du vill ha den ikoniska svartvita randiga t-skjortan med den quiltade svarta skridskor. Koppla ihop dem med svarta ballerina-lägenheter för att hålla kläderna smala och lätta.

Läder quiltad flared minikjol med svart skinny fit tröja

Läder quiltad flared mini kjol, svart skinny fit tröja
källa

För en mörk och cool outfit kan du bära en svart stickad tröja med en smal passform för toppen. Koppla ihop den med en svart quiltad skaterkjol, svarta strumpor och mockaskor. Den quiltade strukturen i kjolen ger kläderna verkligen djup. Annars skulle antingen se ut som en stor bit av lerig svart outfit.

Använd den med den grå tjocka nalletröjan med en axel

grå tjock nalle tröja med en axel
källa

För de av er som har härlig hud, här är en sexig grå grå axel teddy tröja som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. Bär den över en vadderad minikjol. När det gäller skor, lägg till svarta läderstövlar i ekvationen.

Mini kjol med svart stickad tröja

Minikjol svart tjock tröja
källa

Det här är den typ av kläder som jag bara älskar. Det är en av de kläderna som ser bra ut, med den klassiska Converse lågtopp som valet för skorna. För att uppnå denna kausala och snygga klädsel, använd bara den vita Converse med en svart tjock stickad tröja och quiltad minikjol.

Bär med en grön chiffongskjorta och stövlar

grön chiffongskjorta stövlar outfit
källa

För en feminin tjej bredvid kan du bära en grön chiffongskjorta med knappar och en svart quiltad minikjol i läder. Bär ett par svarta läderstövlar ovanför knäet för att ge outfit en snygg touch.

Här är de intressanta och vackra idéerna för vadderade kläder som jag skulle vilja dela med dig. Om du letar efter fler outfitidéer, kolla in våra tusentals andra outfitidéer som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*