Hur man bär Purple Blazer

Hur man bär Purple Blazer

Om du behöver klä dig formellt eller åtminstone halvformellt för att arbeta, bör du vara bekant med stylingblazrar. Det är ingen överraskning att kavajen lätt kan få dig att se tunn och elegant ut. Det är ingen tvekan om att den svarta blazern är den mest populära bland alla andra färger och den ser definitivt bra ut. Men om du bara bär den svarta saknar du mycket kul. Idag kommer jag att prata om den mycket snygga och feminina lila kavajen. För att visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några av de bästa lila blazer outfit idéerna jag kan hitta. Låt oss titta på dem nu.

Lila kavaj med vit chiffongskjorta och prickiga halsduk


källa

Ett väldigt typiskt och snyggt sätt att utforma en lila kavaj är att bära den med en vit nedskjortad skjorta. Men det har en fin liten twist för denna outfit. Skjortan är en chiffongskjorta som ser mer elegant ut. Och inte bara det, det är ihopkopplat med en svart och vit prickig halsduk för att se ännu mer unik ut. Om du undrar hur du ska avsluta, är ett par blå manschettjeans och svarta öppna tåklackar ett bra alternativ.

Lila kavaj med vit turtleneck

lila blazer vit turtleneck
källa

Nu, med exakt samma blazer och jeans som den tidigare kläderna, kan vi se hur man kan klä en annan topp helt och hållet. Den vita skjortan ersätts nu med en vit turtleneck för att se mysigare och mer avslappnad ut. Kombinera outfit med guldspetsiga tåklackar för att se mer elegant ut.

Bär med White Top & Boho Style Statement Necklace

vit topp boho stil uttalande halsband
källa

En stor fördel med att ha en blazer är att den kan få dig att se mycket smalare och längre ut. Detta är särskilt trevligt för små damer. Det här exemplet är en fantastisk demonstration av hur den lila blazern kan få en liten dam att se elegant och smal ut. För att uppnå detta utseende, samla kavajen med en vit t-shirt och ett boho-stil uttalande halsband för toppen. Bär dem med marina skinny jeans och guld ballerina lägenheter för ett rent och enkelt utseende.

Lila kavaj med vit och svart prickblus

lila blazer vit och svart prickblus
källa

Detta är en helt bedårande arbetsdräkt. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit och svart prickblus med en lila kavaj för toppen. Denna kavaj har en mycket snygg guldknapp. Gör knapparna för att markera guldknappdesignen och få dig att se ännu smalare ut. Kombinera toppen med svarta smala byxor med muddar och silverspetsiga klackar.

Använd den med en vit linne och manschettjeans

vita jeans med manschett i linne
källa

För en avslappnad och färgstark look är detta en mycket intressant outfit som du kanske vill överväga. Använd en lila kavaj med en vit linne på toppen. Kombinera dem med mörkblå jeans med raka ben och ärmslut. Nu kommer överraskningen. Bär ett par gula spetsiga tåpumpar för att göra denna outfit extra djärv och glad.

Lila kavaj med vit knapp-up skjorta och pojkvän jeans

lila blazer vit knäppta skjorta pojkvän jeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker para ihop några feminina bitar med några snygga bitar. För att uppnå detta kan du bära en vit skjorta med knäppning, lila kavaj och ett boho-stil uttalande halsband för toppen. Team dem med rippade pojkvän jeans och vita ballerinor. Bär en vit läderhandväska för att ge en sofistikerad twist till den här eleganta kläderna.

Lila kavaj med vit prickig skjorta

vit prickig skjorta med lila kavaj
källa

För ett professionellt och elegant utseende som har en fin touch kan du bära en vit prickig skjorta och en lila kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter och ett smalt brunt läderbälte. Använd ett par ljusrosa klackar för att skorna ska se mer eleganta ut.

Bär den med en Chambray-skjorta & blekrosa ridbyxor

Chambray skjorta ljusrosa byxor
källa

För en fin look med lite seghet och grovhet kan du bära denna intressanta outfit. För toppen, kombinera en chambray-skjorta med en lila kavaj. Använd bottenbyxor i läderrosa med knästövlar i svart läder för att se snygga ut.

Lila sammetblazer med en helt svart outfit

lila sammetblazer med en helt svart outfit
källa

Här är ett mycket konstnärligt utseende som verkligen kan hjälpa dig att sticka ut från mängden. Bär den med en svart tröja med en lila sammetblazer på toppen. Koppla ihop dem med svarta smala byxor och svarta klackar med spetsiga tår. Bär framför allt en lila filthatt som passar perfekt med blazern. För dig som är intresserad av outfitidéer med liknande hattar kanske du vill kolla in vårt blogginlägg om hur man bär en svart filthatt.

Använd den med en vit t-shirt och svarta läderbyxor

vit t-shirt svarta läderbyxor
källa

För en luftig och vacker höstlook kan du bära en vit t-shirt med en lila kavaj som topp. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta spetsiga klackar för att ge stilen till utseendet. För att se ännu luftigare ut, använd en lila och vit sidenhalsduk för att göra klädseln i stil.

Lila kavaj med vit skjorta och pojkvänjeans

lila blazer vit skjorta pojkvän jeans
källa

Om du får ha på dig jeans på jobbet kan du hitta en elegant casual outfit här. Bär en vit krage skjorta och en lila kavaj för toppen. Koppla ihop dem med knutna och rippade pojkvänjeans. Använd rosa, spetsiga klackar för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Lila sammetblazer med grå tweed-klänning

lila sammet kavaj grå tweed klänning
källa

Fram till denna punkt har jag mest nämnt kläder som inkluderar byxor och jeans. Låt oss ta en titt på en klänning. Använd till exempel en lila sammetblazer med en grå midi-tweed-klänning med en rynkad midja för att se vacker och professionell ut. Använd rosa klackar för att se ännu mer attraktiva ut.

Lila kavaj med rosa byxor

lila blazerrosa byxor
källa

Här är en mycket lekfull och färgstark outfit. Den lila kavajen är ihop med den rosa vida byxan och en gul halsduk. Koppla ihop dem med vita klackar och en ljusrosa handväska för att komplettera denna anmärkningsvärda outfit.

Sammetskavaj med chambray-skjorta

Velvet Blazer Chambray-tröja
källa

För en sval och djup look kan du bära en lila sammetblazer med en chambrayskjorta för toppen. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta mocka stövlar för att göra en cool och mörk outfit.

Bär den med en vit krage skjorta och lila prickiga byxor

vit krage skjorta lila prickade byxor
källa

För en arbetsdräkt med en liten vridning kan du bära en vit krage skjorta och en lila kavaj som topp. Koppla ihop dem med lila och svarta prickiga byxor och svarta loafers för att se snygga och vackra ut.

Hoppas att du tycker om de lila blazer outfit idéerna. Du kommer definitivt att ha mycket roligt att byta ut din svarta blazer med en lila då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*