Hur man bär Puma Windbreaker

Hur man bär Puma Windbreaker

Att ha på sig en Puma vindjacka är en mycket bra idé att se snygg, avslappnad, sportig och vacker ut samtidigt. Puma-märket har en mycket unik känsla som får dig att se väldigt naturlig ut och inte alltför sportig. Du kan nästan säga att en vindjacka är en puma utan att titta på logotypen. Användningen av färg erbjuder också en mycket vintage känsla som är ett mycket naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några av de bästa idéerna från Puma windbreaker till dig. Låt oss nu dyka in.

Svart och blå färgblock Puma vindjacka med höga shorts i denim


källa

För att börja med den här listan med sportiga och vackra outfitidéer, ska jag först visa dig en vintage, snygg och lågmäld sexig look. För att uppnå detta utseende kan du bära en halvskinnig mesh-topp med en svart och blå oversize Puma vindjacka med ett färgblock. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Grå och svart Puma tröja windbreaker med babyblått basebollkeps

grå och svart puma pullover vindjacka med babyblått basebollkeps
källa

Detta är en mycket unik och vacker vindjacka. I detalj är detta en grå, svart och vit tröja windbreaker som du kan bära som ersättning för din huvtröja. Kombinera den med en ljusrosa, knälång, sportig kjol med sidoventil. Använd ett par vita låga löparskor för skorna. Bär en babyblå basebollkeps för att slutföra kläderna.

Ljusgul Puma vindjacka med ljusblå skinny jeans

Ljusgul Puma vindjacka med ljusblå skinny jeans
källa

För dig som vill se glad och naturlig ut samtidigt är det en väldigt trevlig idé att bära en ljusgul vindjacka. Du kan till exempel ha på dig en ljusgul vindjacka med en vit linne i öppen hals. Kombinera dem med svarta löparshorts. Bär ett par vita sneakers för dina skor för att slutföra denna outfit.

Varmrosa vindjacka med svarta löpbyxor

rosa vindjacka med svarta löpbyxor
källa

För att uppnå det vackra och ungdomliga rosa och svarta utseendet, här är vad du vill göra. Till toppen kan du bära en vit, figur-kramande kort linne med en rosa Puma vindjacka. Koppla ihop dem med rosa och svarta löparbyxor. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor så att de ser vardagliga och sportiga ut.

Vit kort linne med blå överdimensionerad Puma vindjacka

vit kort linne med blå överdimensionerad Puma vindjacka
källa

Ett väldigt enkelt knep för att se extra lång och tunn ut är att ha på sig en överdimensionerad jacka med mini-shorts. Du kan till exempel ha på dig en vit crop top med en ljusblå denimshorts. Kombinera dem med en mörkblå och ljusblå vindjacka. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Grå och ljusblå Puma vindjacka med ljusgröna mini-shorts

grå och ljusblå Puma vindjacka med ljusgröna mini-flytande shorts
källa

För att forma denna snygga och vackra outfit kan du börja med en vit t-shirt och en vintage Puma vindjacka i blått och grått på toppen. Kombinera dem med en ljusgrå, flytande minikort. För skorna kan du bära ett par vita löparskor med låg topp eller ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Mörkblå Puma sportjacka med grå T-shirt och smala jeans

Mörkblå Puma sportjacka med grå T-shirt och smala jeans
källa

Den här jackan är inte precis en vindjacka, men den är en sportjacka som ser väldigt lika ut. I detalj är det en mörkblå Puma sportbomberjacka. Du kan para ihop den med en grå, figur-kramande t-shirt och ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Blå och röd vintage windbreaker med denimshorts med hög midja

blå och röd vintage windbreaker med denimshorts med hög midja
källa

För att uppnå denna snygga och vintage outfit, här är några saker du kan göra. Bär en marinblå och röd vintage Puma vindjacka med en grå slim-fit tank top. Koppla ihop dem med blå minishorts i hög höjd med blå manschetter. För skorna, använd ett par vita sneakers för att avsluta utseendet.

Svart och vit vindjacka med crop top och löpbyxor

Svart och vit vindjacka med crop top och löpbyxor
källa

Detta är en härlig snygg svartvit outfit som kan få dig att se väldigt snygg och lite mörk ut. För toppen bör du ha en vit sporttopp med en svart och vit oversize Puma vindjacka. Koppla ihop dem med svarta nylonlöpningsshorts. För skorna, ha ett par svarta låga sneakers för att se supercool ut.

Svart oversize windbreaker med matchande löpbyxor

svart oversize windbreaker med matchande löpbyxor
källa

För att uppnå det lite pojkaktiga utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit, figur-kramande linne med öppen hals och en svart oversize windbreaker. Koppla ihop dem med svarta nylonstrumpbyxor med en avslappnad passform. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor så att de ser vardagliga och sportiga ut.

Röd oversized windbreaker med svarta leggings

röd oversize windbreaker med svarta leggings
källa

Här är några saker du kan göra för att uppnå det snygga gatutseendet. Bär en vit grafisk tee med en djupröd överdimensionerad puma vindjacka. Kombinera dem med svarta löpbyxor. Använd ett par vita löparskor för skorna. Inte bara är det en trevlig street outfit, det är också en mycket bra running outfit.

Grå Puma sportjacka med svart linne med scoop-hals

grå Puma sportjacka med svart linne med scoop-ringning
källa

För att uppnå det feminina men ändå ungdomliga gatutseendet kan du bära en svart, något beskuren linne med en scoopringning och en grå sportjacka med en smal passform. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för att förbättra utseendet.

Röd mini-bomberjacka med crop top och löpshorts

röd minibomberjacka med crop top och löpshorts
källa

För att se prickig och reserverad sexig ut kan du bära en röd sporttopp med en röd vindjacka. Koppla ihop dem med matchande röda löpeshorts och vita sneakers.

Hoppas att du gillade Puma windbreaker outfit idéer som jag just presenterade för dig. Prova dem så kommer du att älska den sportiga och avslappnade känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*