Hur man bär Pullover Hoodie

För att se luftigt och pojkigt ut, är pullover-hoodien ett objekt som inte kommer att göra dig besviken. Du kan nästan förvänta dig att få en avslappnad och snygg outfit som inte gör att du sticker ut från mängden och ändå ser bra ut för att vara personlig. I stil är det super enkelt vilket är en enorm bonus. Du kan i grunden kombinera den med alla typer av jeans och resultatet blir bra eller till och med bra. Låt mig ge dig lite mer inspiration om hur du utformar den genom att visa dig några av de vackraste tröja-hoodie-outfitidéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Grå camo slim fit tröja med V-ringning och slim fit


källa

Låt mig börja den här listan över coola och avslappnade kläder, mestadels streetkläder, med ett mycket sällsynt och elegant sätt att utforma dem. För att uppnå detta fantastiska lager-utseende kan du bära en grå, tätt passande camo-v-ringad tunikatröja med en svart ribbstickad linne under. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta stövlar i mocka för att se super chic ut.

Svart Bold Pullover Hoodie med vit överdimensionerad t-shirt

svart, tung tröja med vit, överdimensionerad t-shirt
källa

För att forma det avslappnade och pojkaktiga utseendet kan du bära en svart tryckt tröja med en vit överdimensionerad t-shirt under och medvetet kika ut t-shirtens fåll för att bilda de snygga lagren. För resten av utseendet, använd bara svarta leggings eller svarta skinny jeans och svarta sneakers för att pryda ut looken.

Grå huvtröja med svarta skinny jeans och häl med öppen tå

grå tröja med huvtröja med svarta skinny jeans och klackar med öppen tå
källa

Först när du tror att du bara kan ha en huvtröja med sneakers visar bilden ovan något annat. För att bilda denna unika och snygga affärsavslappnade outfit kan du bära en grå tröja med svart skinny jeans. Bär ett par svarta öppna tåklackar för att lägga till en snygg touch och se lång och smal ut.

Kungsblå huvtröja med svarta skinny jeans

kungsblå huvtröja med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en mycket avslappnad outfit som kan få dig att se tilltalande och attraktiv ut. För att se skarp och avslappnad ut samtidigt kan du bära en kungsblå tröja som är lite överdimensionerad. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och en vit lågkonversation för att se snygg och ungdomlig ut.

Ljusrosa tröja med tröja med rippade skinny jeans

Ljusrosa, beskuren huvtröja med rippade skinny jeans
källa

Om du har lagt mycket ansträngningar för att träna och få en fin midja, är detta en outfit som är speciellt för dig. För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en ljusrosa beskuren huvtröja med ljusblå, kraftigt rippade skinny jeans. Använd vita sneakers för att hålla denna outfit enkel och ren.

Ljusgrå huvtröja med matchande tröja

ljusgrå huvtröja med matchande tröja
källa

Du kan också ha på dig träningsbyxor som matchar din huvtröja. Du kan till exempel ha på dig en ljus huvtröja med ljunggrå matchande svettbyxor för att se avslappnad och sportig ut. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera utseendet. Detta är en outfit som du faktiskt kan ha på dig för din joggingsession.

Vit, röd och svart stamtryckt huvtröja & mörka jeans

vit röd och svart stamtryckt huvtröja och mörka jeans
källa

Låt oss bli lite mer kreativa genom att bära den här stamhuvtröjan. I detalj är detta en huvtröja med svarta, röda och vita stamdetaljer. Du kan enkelt kombinera den med mörkblå skinny jeans. För skorna skulle antingen vita sneakers och svarta mockasko stövlar passa bra med resten av kläderna.

Svart och röd grafisk tröja med mörkblå skinny jeans

svart och röd grafisk tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Nu, om du vill se söt och flickaktig ut, är allt du behöver göra att välja en grafisk tröja som ser söt och vacker ut. Denna svarta och röda grafiska huvtröja är ett bra exempel på det. Koppla bara ihop det med ett par mörkblå skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers för att se avslappnad och attraktiv ut.

Senapsgul tjock huvtröja med svarta jeans i smal passform

Senapsgul tjock huvtröja med svarta jeans i smal passform
källa

För att se lyckligare ut när du bär en citrongul topp är det verkligen inte din grej, hitta en senapgul överdimensionerad tröja som är mycket lättare att ta av än ett citrongult alternativ. Du kan enkelt koppla ihop den med svarta slim fit-jeans och svarta balettlägenheter för att se smal och snygg ut.

Grå huvtröja med svart minikjol och häl med öppen tå

grå hoodie med svart minikjol och klackar med öppen tå
källa

Om du är lite uttråkad av alla dessa kläder med jeans, oroa dig inte, vi har något annat för dig. Du kan använda en grå huvtröja med en svart minikjol istället och saker och ting kommer fortfarande att fungera mycket bra. Den överraskande delen är att denna outfit faktiskt passar bra med svarta klackar med öppna tå.

Svartvit grafisk huvtröja med mörkblå jeans

grafisk svartvit huvtröja med mörkblå jeans
källa

Detta är en super enkel konserverad casual outfit som du kanske vill ha på dig för dina vänners avslappnade samling. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en svartvit grafisk tröja. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svartvita high-top-konversationer för att se snygga och ungdomliga ut.

Tröja med grått rosatryck och blå mini-shorts

Tröja med grått rosatryck och blå mini-shorts
källa

Detta är en mycket ladylike och uppfriskande outfit som får dig att se extra lång och smal ut. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå tröja med rosa detaljer. Använd ljusblå jeansshorts för skinkorna istället för jeans. Använd vita sneakers för att avsluta det här uppfriskande utseendet.

Grå huvtröja med svarta slim fit-jeans

grå huvtröja med svarta slim fit-jeans
källa

Det här är en annan mycket enkel snygg outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma detta utseende kan du bära en ljusgrå huvtröja med svarta slim fit-jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers för en avslappnad och ren finish. Om du behöver bära en väska passar en svart ryggsäck perfekt med resten av denna outfit.

Här är idéerna för tröjahuvtröjor som jag vill dela med dig. Prova dem och se om de passar din karaktär bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*