Hur man bär popoverskjorta

Hur man bär popoverskjorta

Om du tror att en skjorta bara är en skjorta och det inte finns någon variation, är du inte ensam. Jag brukade tänka så också, men inte efter att ha lärt mig om sidenskjortor, oxfordskjortor, popovertröjor och mycket mer. Skillnaden mellan olika typer av skjortor är subtil på papper men det påverkar verkligen din stil. Idag ska jag prata om en mycket snygg typ av skjorta, det vill säga popovertröjorna. De är i princip skjortor som bara har de tre eller fyra översta knapparna. För att visa dig hur du bär dem i stil har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för popoverskjortautrustning för kvinnor. Låt oss kolla upp det.

Ljusblå popoverskjorta med vit kjol


källa

Precis som en typisk skjorta med knappar är de ljusblå och vita färgerna de mest populära. Här är en underbar ljusblå popover-skjorta med ärm som ser väldigt snygg ut på egen hand. Koppla ihop den med en vit midikjol med slits och ett par vita sandaler med klack för att se feminin och elegant ut.

Vit popoverskjorta med svarta smala byxor

vit popover skjorta svarta rörbyxor
källa

Du kan definitivt bygga en minimal och snygg outfit runt en vit popoverskjorta. Till exempel kan du helt enkelt para ihop den med svarta skinny byxor eller svarta läder leggings för en snygg och cool look. Bär ett par svarta spetsiga tåklackar för skorna för att slutföra kläderna på ett enkelt och snyggt sätt.

Regnbågsfärgad popoverskjorta med denimkjol

Regnbågens färg popover skjorta denim skjorta
källa

Låt oss nu titta på ett lyckligt och tillgängligt utseende. För att uppnå detta kan du bära en överdimensionerad regnbågsfärgad popoverskjorta för att se avslappnad och avslappnad ut. Kombinera den med en midjekjol med hög midja för att ge outfit en ungdomlig touch. Använd vita sneakers för att hålla kläderna avslappnade och uppfriskande.

Chambray popover skjortklänning med ankelstövlar

Chambray popover skjortklänning med ankelstövlar
källa

Popoverskjortorna ser inte bara bra ut, popoverskjortklänningarna ser också fantastiska ut. Här är en sexig och minimalistisk look med låg vikt byggt runt en chambray popover skjortklänning. För att utforma skjortklänningen, använd den med crepe läder ankelstövlar och en brun läderhandväska för att komplettera outfit i stil.

Chambray popover-skjorta med svart bodycon-minikjol

Chambray Popover-skjorta svart figur-kramar minikjol
källa

För en affärsavslappnad look kan du bära en chambray popover-skjorta för att ersätta en typisk vit skjorta som du normalt skulle ha på dig. Kombinera det med en svart figurkramande minikjol och ett par svarta spetsiga tåklackar. En svart handväska i läder för ett smartare och mer professionellt utseende är en bra idé att komplettera denna outfit med en svart läderhandväska.

Lång chambray popover-skjorta med tvättade blå jeans

lång chambray popover skjorta tvättade blå jeans
källa

För mig finns det olika nivåer av avslappnad dressing. Den lägsta nivån av avslappnade kläder är de som du skulle ha på dig om du bara ville ta en vän i samma stadsdel snabbt. Och denna outfit är ett så bra exempel på vad jag pratar om. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en lång chambray popover-skjorta som är överdimensionerad och löst sittande. Bär den med tvättade blå jeans med raka ben och vita träningsskor för att slutföra denna avslappnade outfit.

Svart och vit randig popover skjortklänning med bälte

svart och randig popover skjortklänning med bälte
källa

För en avslappnad men super chic outfit kan du bära en skjortklänning med bälte. Denna speciella är en svart och vit randig popover en skjortklänning. Kombinera klänningen med ljusrosa klackar och låt knapparna på skjortklänningen vara öppna för att se feminin och reserverad sexig ut.

Ljusblå skjorta med grå lång kofta

ljusblå skjorta grå lång kofta
källa

Detta är en mysig och avslappnad street outfit. För att uppnå detta kan du bära en ljusblå popoverskjorta med en grå lång kofta över. Använd dessa bitar med svarta skinny jeans och vita sneakers för att hålla kläderna enkla och avslappnade.

Röd skjorta med svarta utsvängda byxor

röd skjorta svarta utsvängda byxor
källa

För en skarp och mogen look, kanske du vill ha en röd popover-skjorta med svarta byxor. Medan de utsvängda byxorna inte är lika populära som de smala byxorna, kan de faktiskt få dina ben att se längre ut, så det gör inte ont att bära dem då och då. Kombinera bitarna med cheetahälar för att ge en sofistikerad touch till utseendet.

Svart och vit rutig Popover vänner skjorta

svartvit rutig popover pojkvänskjorta
källa

Om du älskar avslappnade kläder finns det en god chans att du redan känner till pojkvänströjor. Den här är dock en unik som är en svart och vit rutig popover pojkvänskjorta. Precis som om du skulle utforma en vanlig pojkvänskjorta kan du bara ha den med vita skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att se enkelt och avslappnat ut.

Vit popover-skjorta med Heather Grey-byxor

vit popover skjorta fläckig grå joggbyxor
källa

Vid första anblicken ser denna vita, överdimensionerade popoverskjorta nästan ut som en vindjacka. Så det är ingen överraskning att den här skjortan skulle se bra ut med de grå svettbyxorna. Komplettera din outfit med vita sneakers för en avslappnad och sportig look.

Ljusblå och vit randig popoverskjortklänning med jeans

svartvit randig popover skjorta jeans
källa

Detta är en mycket snygg och jämn pojkaktig outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta enkla men fantastiska utseende kan du bära en ljusblå och vit randig överdimensionerad popoverskjorta eller till och med kalla den en skjortklänning. Koppla ihop den med blå skinny jeans och vita sneakers för ett supercool utseende.

Röd, vit och blå rutig popoverskjorta

röd vitblå rutig popoverskjorta
källa

Detta är en så färgstark och lekfull popoverskjorta. Den har den röda, vita och blå rutiga designen som verkligen skiljer denna outfit från resten. För att slutföra denna outfit, para ihop skjortan med en midikjol i denim och vita sneakers för att se cool och avslappnad ut.

Stor chambray-skjorta med vita jeansshorts

Chambray oversize skjorta vita jeansshorts
källa

Du kan ofta se chambray-skjortan och vita shorts-kombinationen, men den här kläderna ger en liten twist till den typiska klädseln. Chambray-skjortan har blivit en popover-skjorta och bär vita jeansshorts. Kombinera dem med vita skandaler för att ge outfit en feminin och uppfriskande touch.

Ljusblå randig skjorta med huva

ljusblå randig huva skjorta
källa

Detta är en unik och snygg outfit som försöker kombinera popover-designen med huvdesignen i denna ljusblå randiga skjorta. Resultatet visar definitivt att försöket är mycket framgångsrikt. Kombinera den med blå skinny jeans och en svart och vit Converse för att se enkel och snygg ut.

Här är idéerna om popover-skjortoutfit som ser fantastiska ut för mig. Jag hoppas att du tycker att listan ovan är användbar och definitivt kan använda den som utgångspunkt för att utforma din första popoverskjorta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*