Hur man bär Poncho-tröja

Har du någonsin sett en halvärmad stickad tröja, som liknar batwingärmar, och undrat vad den heter? Detta kallas ponchotröjan. Om du inte vet exakt vad jag pratar om, oroa dig inte. Rulla bara ner och kolla in bilderna. Jag är ganska säker på att du har sett ponchotröjan tidigare. Eftersom det här är en halvärmad tröja kan du bygga några snygga lager i lager ihop genom att bära något under, till exempel en sportkläder. B. en långärmad T-shirt. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina ponchotröja-idéer för dig. Låt oss titta på dem.

Grå ponchotröja med svart stickad halsduk

grå ponchotröja med svart stickad halsduk
källa

Till att börja med den här coola listan med outfitidéer ska jag visa dig en väldigt snygg streetoutfit som använder svart och grått som basfärger. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå ponchotröja med en svart halsduk. Kombinera dem med svarta leggings och ankelstövlar i kamelmocka för en feminin touch.

Grå ponchotröja med blå skinny jeans och svarta stövlar

grå ponchotröja med blå skinny jeans och svarta stövlar
källa

Här är en lite lättare och mer avslappnad street outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå ponchotröja till toppen. Kombinera den med blå, något rippade skinny jeans. För skorna kan du ha på dig ett par svarta mockasko stövlar för att se både snygga och ladylike ut.

Vit turtleneck med kabelmönster och bruna knähöga läderstövlar

vit tröja med ponchotröja med kabelmönster och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att uppnå ett snyggt, elegant och mysigt affärsavslappnat utseende bör denna outfit testas. För toppen bör du ha en vit kabelstickad turtleneck och blå skinny jeans. Koppla ihop dem med bruna läderstövlar i läder för att se riktigt snygga ut. Lägg en prick på din outfit med en grön läderhandväska.

Grå tröja med ponchotröja med svarta skinny jeans


källa

Här är en annan mysig affärsavslappning. Detta är ännu luftigare. För att skapa det här coola utseendet kan du bära en ljusgrå ponchotröja med turtleneck. Koppla ihop den med svarta skinny jeans. Använd grå mocka balettlägenheter för skorna som passar perfekt till tröjan. Slutligen bär en rosa läderhandväska för att se mer damaktig och elegant ut.

Marinblå ponchotröja med svarta skinny jeans

Marinblå ponchotröja med svarta skinny jeans
källa

Här är en mörkare och svalare outfit tack vare användningen av den svarta och marinblå färgkombinationen. För att slutföra denna outfit, lägg en marinblå ponchotröja med svarta skinny jeans. Koppla ihop det med ett par svarta läderstövlar och en svart och vit plånbok med zebra-tryck för att göra din outfit stilfull.

Elfenben ponchotröja med svartvitt randig långärmad t-shirt


källa

Det här är en så vacker och attraktiv outfit. Det börjar med den elfenbensfärgade stickade ponchotröjan som ligger över en vit och svart randig långärmad T-shirt. För resten av kläderna, bär marinblå skinny jeans med bruna läder knä höga stövlar för att slutföra utseendet.

Ljusrosa ribbad ponchotröja med ribbade jeans med muddar

Ljusrosa ribbad ponchotröja med ribbade jeans med muddar
källa

För att uppnå ett attraktivt och tillgängligt utseende, försök använda den ljusrosa färgen som basfärg för din outfit. Till exempel kan du bära en ljusrosa ribbad ponchotröja med blå skinny jeans med manschetter och rippor. Koppla ihop dem med ljusrosa mockaskor för en ännu mer damliknande look.

Grön halvärmad tröja över vit långärmad T-shirt

grön halvärmad tröja över vit långärmad T-shirt
källa

Ett mycket enkelt sätt att skapa en snygg och mysig lagerlagring runt en ponchotröja är att bära den över en långärmad t-shirt. I detta fall placeras till exempel en grön ponchotröja över en vit långärmad T-shirt. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta mockaskor för att komplettera outfit i stil.

Grå ribbad tröja med vita smala jeans

grå ribbstickad tröja med vita skinny jeans
källa

För att klä dig som en minimalist, prova denna grå och vita enkla outfit. För toppen, använd bara en grå ribbad poncho med en sköldpaddshals. Koppla ihop den med vita skinny jeans för att se mer uppfriskande ut. För skorna, bär grå pointe skor med spetsiga tår som passar perfekt med toppen.

Grön kabelstickad ponchotröja med svarta lårstövlar

grön kabelmönstrad ponchotröja med svarta overknee stövlar
källa

En av anledningarna till att denna outfit ser så snygg ut är lagringstekniken på överkroppen. Tricket är att bära en grön ponchotröja över en vit knappad skjorta för att skapa de snygga lagren. Kombinera den med blå skinny jeans och svarta lårhöga stövlar för ett elegant och unikt sätt att komplettera outfit.

Vit ponchotröja med fransar och svart floppy hatt

vit ponchotröja med fransar och svart floppy hatt
källa

För att se lite mer konstnärlig ut använder vi den svartvita färgkombinationen. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit fransad ponchotröja och en svart floppy hatt. För resten av kläderna, använd svarta skinny jeans, chelsea stövlar i brunt läder och en quiltad brun läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Tribal tryckt ponchotröja med fransar och smala jeans

Ponchotröja med fransmönster och smala jeans
källa

För att se helt unik ut, prova den här svarta, vita och grå fransade ponchotröjan. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mockaskor. Använd en svart läderhandväska för ett feminint utseende.

Grön tröja med en blå skjorta

grön tröja med blå skjorta
källa

Här är en annan fin och attraktiv lagerlagring. För en topp, bära en grön ponchotröja över en blå skjorta. Använd den med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Grå ponchotröja med blå chambrayskjorta med knappar

grå ponchotröja med blå chambrayskjorta med knappar
källa

För att se helt mysig och snygg ut kan du bära en grå ponchotröja över en blå chambray-skjorta med knappar på toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se avslappnad och minimalistisk ut.

Marinblå kabelstickad ponchotröja med vita skinniga ankeljeans

Marinblå kabelstickad ponchotröja med vita skinny jeans
källa

Detta är en väldigt enkel business casual outfit som kan få dig att se attraktiv ut på ett mycket diskret sätt. För att forma detta utseende kan du bära en marinblå ponchotröja över en vit tryckt tröja för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans och vita bandklackar för att se extra uppfriskande ut.

Här är idéerna till ponchotröjor som jag verkligen vill dela med dig. För dig som letar efter variationer på dina tröjor, bör listan ovan vara till stor hjälp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*