Hur man bär polotröja

Hur man bär polotröja

Låt mig prata om något som får dig att se chic och avslappnad ut på jobbet idag. Vad jag ska prata om är hur man stylar polotröjan, något som är perfekt för avslappnade fredagar. Om du letar efter något som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden är du förmodligen på fel ställe. Polotröjan har inte den typen av magi, men det kan hålla dig lågmäld, klok och balanserad för det mesta. Det fantastiska med det är att det är väldigt enkelt att forma och avskalas. Låt mig nu visa dig några riktigt fina polotröja-outfitidéer som jag har samlat åt dig.

Vit polotröja med blå slim fit jeans


källa

Som nämnts tidigare är polotröjan väldigt lätt att forma och du ser en lista med coola kläder som är väldigt enkla och lätta att ta av. Låt oss först titta på denna underbara outfit med en vit polotröja. Du kan helt enkelt para ihop den med ljusblå slim fit-jeans, vita sneakers och ett brunt läderbälte för att komplettera klädseln i stil.

Grön slim fit-polotröja med ljusblå pojkvänjeans

grön slim fit polotröja med ljusblå pojkvän jeans
källa

För att få denna enkla och uppfriskande outfit, låt oss lägga till ett gräsgrönt element i outfit. Du kan till exempel bara ha på dig en gräsgrön slim fit-poloshorts för att se enkel och smal ut. För resten av utseendet kan du bära ljusblå rippade pojkvänjeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet vardagligt.

Grön ärmlös polotröja med ljusblå T-shirt och vit minikjol

grön ärmlös polotröja med ljusblå T-shirt och vit minikjol
källa

Låt oss titta på en lite mer kreativ outfit. Till toppen, istället för en enkel polotröja, kan du bära en grön ärmlös polotröja och lägga den över en superljusblå eller vit t-shirt. Kombinera dem med en avslappnad vit minikjol och vita sandaler för att se uppfriskande och unik ut.

Svart pikétröja med gröna slim fit-chinos

svart pikétröja med gröna chinos
källa

Om du nu vill sticka ut lite mer från mängden kan du faktiskt göra det genom att använda en mer unik färgkombination. Till exempel kan du bära en svart polotröja med olivgröna slim fit chinos för att se något speciellt ut. För skorna, ha ett par svarta balettlägenheter istället för sneakers för att se lite mer elegant ut.

Ljusgrå polotröja med vita lastbyxor

ljusgrå polotröja med vita lastbyxor
källa

Ett sätt att se väldigt mysigt och uppfriskande ut är att applicera den ljusgrå och vita färgkombinationen på din outfit. Du kan till exempel ha på dig en ljusgrå polotröja med vita raka benbyxor för att se fräsch och luftig ut. För skorna skulle antingen vita sneakers och vita sandaler fungera ganska bra.

Blushrosa långärmad polotröja med grå och vit rutig skjorta

Rödrosa långärmad polotröja med grå och vit rutig skjorta
källa

För att forma det här ladylike och vackra utseendet är tricket att lägga lite rosa till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en rodnande rosa överdimensionerad långärmad polotröja med en vit och grå rutig pojkvän knapp-up skjorta. För resten av utseendet, använd bara marina skinny jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit, svart och gul flerfärgad polotröja med svart minikjol

vit svart och gul flerfärgad polotröja med svart minikjol
källa

Här är en mycket intressant outfit. Fokus ligger på den mångfärgade polotröjan, vars huvuddel är vit och fylld med ett svart och gult prickmönster. Du kan bära den med en svart minikjol för styling. Bär ett par vita klackar för att skorna ska se uppfriskande och elegant ut.

Röd, svart och gul kortärmad passform och flare polotröja klänning

röd svart och gul kortärmad passform och flare polotröja klänning
källa

Låt oss nu titta på en mycket attraktiv variant. Istället för att ha på dig en polotröja kan du prova den här färgglada polotröjan med en röd, gul och svart passform och flare så att du ser väldigt märkbar ut. När det gäller skorna kan du hålla sakerna enkla genom att bära vita sneakers för att komplettera det närmande utseendet.

Svart pikéklänning med vita låga sneakers

svart pikéklänning med vita låga sneakers
källa

Låt oss fortsätta titta på en annan idé med polotröja outfit som ger dig en avslappnad och lågmäld damliknande look. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ta på dig en svart polotröja. För att göra saker riktigt enkla, ha på dig ett par vita sneakers eller ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Vit polotröja med en avslappnad passform och blå jeans med raka ben

vit, avslappnad polotröja med blå raka jeans
källa

Det här är förmodligen en så enkel gatoutfit som möjligt. Det är den typ av outfit som kan hjälpa dig att se anständig ut när du handlar. För att forma denna outfit, använd helt enkelt en vit avslappnad pikétröja och blå mammasjeans. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Svart polotröja med grå slim fit jeans

svart polotröja med grå slim fit-jeans
källa

Här är en annan mycket minimal outfit. Men den här gången är klädseln lite mörkare för att passa en mindre glad karaktär. För toppen, använd bara en svart polotröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med grå slim fit-jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna, prova ett par helt vita low-top Converse för att lägga till en uppfriskande touch.

Grå randig två lager polotröja med svarta jeans

grå randig två lager polotröja med svarta jeans
källa

Här är en mycket kreativt designad två-lager grå polotröja. Den är ihop med svarta smala jeans för en avslappnad och snygg look. För skorna, använd bara vita sneakers för ett avslappnat utseende.

Himmelsblå polotröja med beige chinos

himmelsblå polotröja med beige chinos
källa

För att se helt nöjd ut och fortfarande professionell på fredagar kan du bära den här himmelsblå pikétröjan med beige chinos med raka ben. Lägg till ett brunt läderbälte i mixen för att se snyggt och elegant ut. Bär ett par svarta ballerinaskor för dina skor för att krydda saker.

Här är idéerna till polotröja som jag vill visa dig. Prova dem, speciellt om unisexkläder passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*