Hur man bär polotröja klänning

Förra gången skrev jag om idéer till polotröjor. Under processen kom jag över en pikéklänning som såg så unik ut att jag trodde att jag bara var tvungen att skriva om den, även om en pikéklänning inte är vanlig i det här blogginlägget, kanske du bara har tio tittare per år. Så jag har sammanställt några outfitidéer till några av de snyggaste polotröjorna och vill bara dela dem med dig här. Kom ihåg att när det gäller kläder är det nästan irrelevant om de är mainstream eller inte. Så länge de passar dig bra, ska du bara sätta på dem.

Grå pikéklänning med vita sneakers


källa

För att få en pikéklänning att se bra ut är mitt bästa tips att bara bära den med dina skor och ingenting annat. Utan att säga att du inte kan bära den med en jacka eller accessoarer, bara med skor, är det säkert och vackert. Jag kommer dock att komma in på några mer kreativa outfitidéer, så oroa dig inte. Till exempel består denna outfit endast av en grå pikéklänning och vita sneakers. Förresten, bli inte uttråkad om du ser vita sneakers igen i det här blogginlägget. De ser bara bra ut med en polotröja klänning.

Marinblå pikéklänning med röda sneakers

Marinblå polotröja klänning röda sneakers
källa

Som framgår av den tidigare idén vill du bara inte ha för många föremål med en polotröja. Att ha på sig en klänning och skor betyder dock inte att det blir tråkigt eftersom det också är kul att leka med färger. Som ett bra exempel på att ha två kontrasterande färger som ser bra ut, använd bara en mörkblå pikéklänning med röda sneakers.

Svart pikéklänning med bruna läderstövlar

svart poloklänning brun ankelstövlar
källa

Kan vi ha skor med en polotröja som inte är sneakers? Jo det kan du. För ett mindre avslappnat utseende kan du bära en svart polotröja med ankelstövlar i brunt läder. För fler outfitidéer för liknande skor, se vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Marinblå pikéklänning med sandaler

Marinblå pikéklänning och sandaler
källa

Bilden ovan visar att med samma polotröja kan skoval verkligen göra en värld av skillnad. Du kan uppnå ett sportigt och uppfriskande utseende genom att bära den mörkblå pikéklänning med låga sneakers, medan du kan se mer elegant ut med sandalerna.

Svart poloklänning med vit högklippt Converse

svart poloklänning högklippt Converse-outfit
källa

Även om det här blogginlägget handlar om polotröja, får den vackra användningen av high-top converse verkligen uppmärksamhet här. För denna ungdomliga svartvita outfit kan du helt enkelt bära en svart poloklänning med en vit högtröja och svarta strumpor.

Regnbågsfärgad randig pikéklänning

Rainbow färg randig polo shirt klänning outfit
källa

Bär en härlig regnbågsfärgad randig polotröja klänning med nakna sandaler för denna feminina outfit. Det är den färgstarka och ladylike designen av poloklänningen som gör att de nakna sandalerna smälter in. Du kan föreställa dig att skorna inte fungerar med en vanlig vit poloklänningsklänning.

Rosa poloklänning med vita sneakers

rosa polotröja klänning vita sneakers
källa

När jag ser en rosa poloklänning är det första som tänker på mig tennis. Du kan också klä dig som en vacker och energisk tennisstjärna med vita sneakers.

Rose röd polotröja klänning

rosa pikéklänning vit underhållande
källa

Rosaröd ser fantastiskt och elegant ut i polotröjor, och det är samma fall för poloklänningar, förutom att de innehåller lite mer elegans. Jag tänker inte två gånger innan jag rekommenderar att du bär vita sneakers med din klänning.

Mörkblå och vit randig polotröja klänning

mörkblå och vit randig polotröja klänning
källa

Som ett stort fan av marinen och det vita randiga allt, älskar jag dessa mörkblå och vita randiga polotröjor så mycket. Medan vita sneakers passar perfekt med den här klänningen som förväntat, skulle jag ge dig en alternativ rekommendation för knähöga läderstövlar.

Bär med ett brett läderbälte

Marinblå polotröja klänning brunt läderbälte
källa

Okej, nu når vi den avancerade nivån genom att lägga till några tillbehör till kläderna. Vi har redan nämnt den mörkblå poloklänningen som går med vita sneakers. Den här gången kan du bära sandaler med band och para ihop dem med ett brett brunt läderbälte för en helt annan, mycket mer elegant känsla. Detta är ett kreativt sätt att bära en polotröja. Både den här versionen och de vita sneakersna ser bra ut. Det är bara en fråga om när du vill, var det är och vilken version som passar din karaktär bättre.

Tiffany blå pikéklänning med vit krage

Tiffany Blue Polo Shirt Dress Outfit
källa

Ibland kommer du att se en polotröja med en krage i en annan färg. Den här tiffanyblå pikéklänningen med vit krage ser riktigt bra ut för mig. När färgerna är så vackra kan du hålla sakerna enkla och se fantastiska ut.

Marinblå och vit poloklänning med marinblå krage

Marinblå och vit poloklänning
källa

Den här ärmlösa polotröjan har också riktigt fina färger. Det är en mörkblå och vit randig polotröja med en mörkblå krage och ett tänkande bälte.

Forest Green Tie midja polotröja klänning med filthatt

Forest Green Tie Midja Pikétröja Klänning Filt Hat
källa

Om du verkligen vill göra saker lite mer komplexa, se till att alla bitar som denna outfit passar bra ihop. Använd till exempel en skoggrön midjeklänning med klackar med sandaler. Använd en filthatt för att ge den en liten kreativ touch.

Bär den med besättningsstrumpor och lågskor

grå polotröja klänning besättning strumpor låg snitt Converse
källa

Det här är en intressant outfit som visar hur man bär låg-hög konversation med besättningsstrumpor. Använd en grå pikéklänning med dessa föremål.

Förhoppningsvis skulle du tycka om dessa idéer för polotröja lika mycket som jag. Jag tycker verkligen att polotröjan är så vacker att människor inte har nämnt tillräckligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*