Hur man bär Polka Dot Tights

Hur man bär Polka Dot Tights

För att se ladylike och söta samtidigt finns det ett föremål som kan hjälpa dig att göra just det naturligt. Det magiska föremålet är de prickade tightsen. Ibland kommer det i form av strumpor; ibland kommer det i form av leggings. Oavsett får du vanligtvis en ganska unik och attraktiv outfit som kan få dig att se tunn och lång ut. För att visa dig några trevliga och häftiga sätt att utforma det på, har jag sammanställt några av de bästa polka dot tights outfit-idéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå överdimensionerad blazer med svarta minishorts och polka dot-tights


källa

Vad du kommer att se är en lista med fina gatukläder och affärsavslappnade kläder. För att starta den här spännande listan, låt mig först visa dig en mysig casual casual outfit. Till toppen kan du bära en grå överdimensionerad kavaj över en rödrosa ribbstickad tröja. Kombinera dem med svarta minishorts och prickiga tights. Bär svarta korta mockaskor för att avsluta klädseln i stil.

Svart läderjacka med mini-skaterkjol och polkadröja

svart skinnjacka med minirater kjol och prickade tights
källa

Här är ett annat mycket attraktivt och elegant snyggt affärsutseende. Till toppen kan du bära en mörkblå stickad tröja med en svart skinnjacka och en svart infinity-stickad halsduk. Kombinera dem med en svart minikjol och prickiga tights. Lägg till ett par svarta stövletter i läder och en koppling för att bli ännu mer elegant och elegant.

Svart skinnjacka med grå tröja och vinröd minikjol

svart skinnjacka med grå tröja och vinröd minikjol
källa

För att uppnå detta relativt avslappnade och jordnära utseende kan du bära en grå tröja med rund hals och en svart konstläderjacka för toppen. Kombinera dem med en vinröd minikjol med hög midja. För resten av kläderna kan du bära prickstrumpor och ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera klädseln på ett snyggt och feminint sätt.

Grå kofta med halva ärmar och en svart, figurkramande minikjol och prickade tights

grå kofta med halva ärmar, svart, figurkramande minikjol och prickade tights
källa

Denna avslappnade kofta är nyckeln till att se luftig och vacker ut på jobbet. Bär en vit skjorta med knappar och en grå överdimensionerad kofta med vida ärmar över. Koppla ihop dem med en svart minikjol och svarta prickstrumpor. Använd svarta höga klackar för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Svart slipsblus med mini rodnad kjol och prickiga tights

svart slipsblus med röd minikjol och prickade tights
källa

Att skapa detta eleganta och sofistikerade affärsavslappnade utseende är att använda kombinationen av svart och rodnadrosa en mycket bra idé. För toppen är det bara att bära en smal svart blus med knapplås framtill. Koppla ihop den med en rodnande minikjol. För resten av utseendet, använd polkadröja och svarta läder spetsiga klackar.

Svart bikerjacka i läder med en mini-denimkjol och prickade tights

svart bikerjacka i läder med minikjol och prickiga tights
källa

Detta är en mycket snygg och elegant look som ser mörk och balanserad ut. För att slutföra denna outfit, lägg en svart skinnjacka över en grå kabeltröja. Kombinera dem med en svart minikjol som vetter mot knappen. Bär prickiga strumpbyxor och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Ljusrosa kavaj med vit grafisk t-shirt och svarta minishorts

Ljusrosa kavaj med vit grafisk t-shirt och svarta minishorts
källa

För att skapa detta damliknande och eleganta utseende är nyckeln att lägga till något rosa i outfit. I det här fallet kombineras en ljusrosa kavaj med en vit tryckt T-shirt för toppen. Du kan enkelt kombinera den med svarta minishorts och prickiga strumpor. Använd ett par mörkbruna läderstövlar för att avsluta klädseln i stil.

Grå stickad tröja med svart minikjol och prickade tights

grå stickad tröja med svart minikjol och prickade tights
källa

Oroa dig inte för dig som inte är i din bästa form. Det finns några kläder som ser bra ut som inte kräver en smal midja. Denna outfit är en av dem. Bär bara en grå tjock stickad tröja med svart minikjol. Kombinera dem med prickiga strumpbyxor och svarta läderballerinor.

Ljusgrön trenchcoat med långa linjer med svarta och vita prickar

Limegrön tröja med lång linje med svartvita prickar
källa

Detta är en mycket unik och cool outfit som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med mock-hals med en svart minikjol och svarta och vita prickiga leggings. Toppa dem med en ljusgrön trenchcoat med långa linjer. Använd bruna sandaler för att skorna ska se unika ut.

Ljusrosa lång yllekappa med prickiga strumpor och klackar

ljusrosa lång ullrock med prickade strumpor och klackar
källa

För att forma detta mysiga och lättillgängliga utseende kan du bära en svart stickad tröja med hög hals och en svart minikjol. Bär en ljusrosa longline ullrock på delarna. För resten av utseendet, använd svarta prickstrumpor och ett par silvermetalliska ankelremmar med öppna tår för att se super chic ut.

Svart mini baksmällsklänning med tankbälte, prickiga strumpor och balettklackar

svart minikattklänning med tankbälte, prickiga strumpor och ballerinor
källa

För att skapa detta enkla och attraktiva utseende är allt du behöver göra att bära den här svarta ärmlösa miniskridsklänningen med silverbälte. För att göra denna outfit ännu mer attraktiv, ha på dig ett par halva rena strumpor och ett par svarta höga klackar för att komplettera utseendet.

Brons silkesskjortklänning med tights och korta stövlar i spetsig tånäder

brons silkesskjortklänning med tights och korta stövlar i spetsig tånäder
källa

För att se luftigt och glänsande ut kan du bära en bronsfärgad t-shirtklänning i siden som fokus för din outfit. Kombinera den med prickiga strumpor och svarta fotkängor av spetsig tånäder. Lägg till en svart koppling i mixen för att se ännu smartare ut.

Svart mini-tröja klänning med tre kvarts ärmar och läder ankel stövlar

svart minitröja klänning med tre fjärdedelar ärmar och läder ankel stövlar
källa

För att forma detta mysiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja miniklänning med strumpor som har ett subtilt prickmönster på. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Hoppas du gillade polka dot tights outfit idéer som jag just utforskade i listan ovan. Prova dem och du kommer mycket troligt att bli förvånad över hur mycket de kan ge mervärde för hela din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*