Hur man bär Polka Dot Shirt

Mycket ofta bär en knäppt skjorta din outfit en känsla av allvar. Det här är bra när du försöker se professionell ut och bära den som en del av din arbetsdräkt. Faktum är att om du vill ha något lite mer uppfriskande, skulle jag till och med anta att du kan ha en vacker skjorta istället för en vanlig färgad skjorta. Den prickade skjortan är i allmänhet mycket mångsidig och kan bäras antingen som en del av en kausaldräkt eller en arbetsdräkt. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa idéerna med polka dotskjorta. Du kommer att bli förvånad över hur bra de ser ut och hur lätt det är att dra av dem.

Svartvita prickiga skjortor med khaki shorts

Svart och vit prickig khaki shorts
källa

Som en minimalistisk och snygg sommaravslappnad outfit kan du bära en svartvita prickiga skjortor med khaki shorts. Sandaler är det perfekta valet för din outfit.

Grå och vit prickig skjorta med grå skinny jeans


källa

Polka dot-skjortor är perfekta för arbete som en del av en casual casual outfit. Du ser inte lika seriös ut som om du bär en fast skjorta med knappar, men du kommer fortfarande att se tillräckligt professionell ut. Så det handlar verkligen om huruvida du vill ha ett mer uppfriskande utseende för en viss dag. Som ett exempel på en affärsavslappnad outfit kan du bära en grå och vit prickig skjorta med grå skinny jeans. För att krydda den grå dräkten lite kan du bära ett par rosa ballerinor.

Svart skjorta med smala jeans

Svart och vit polkaskjorta med smala jeans
källa

I likhet med den tidigare klädseln är den här också en casual casual outfit. Bär en svart och vit prickig skjorta för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans med manschetter och läderstövlar.

Vit och marinblå prickig skjorta med vit pennkjol

vit och svart prickig skjorta
källa

Jämfört med tidigare kläder är denna outfit mycket mer feminin och elegant och kan antingen bäras på jobbet eller bara avslappnad. Istället för att använda svart eller grått som huvudfärg på skjortan är en vit bara en mycket mjukare ton och ser bara så vacker ut. Bär den vita och marinblå prickiga skjortan med en vit pennkjol. Håll den uppfriskande känslan konstant genom att bära kala sandaler eller klackar.

Använd den med en grädde kofta och svarta smala byxor

vit prickig skjorta krämfärgad kofta svarta dräneringsrörbyxor
källa

För en lite mogenare look kan du bära en vit och svart prickig skjorta med en krämfärgad kofta. Svarta smala byxor och svarta klackar är ett trevligt komplement till denna outfit.

Bär med svart kavaj med smala jeans

vit prickig skjorta svart kavaj
källa

Om du är designer eller konstnär kan denna outfit vara något för dig eftersom den både har en konstnärlig känsla och en kraftfull känsla. Bär en vit och svart prickig skjorta med en svart kavaj för toppen. Komplettera utseendet med svarta skinny jeans och svarta klackar.

Använd den med det matchande svarta och vita prickbandet

Svart och vit prickig pannbandblus
källa

Denna outfitidé är ett intressant sätt att utforma en svartvit prickblus. Bär bara blusen med svarta smala byxor och fotkängor. Nu kommer den kreativa delen. Bär ett matchande svartvitt prickband för att matcha blusen. Outfiten är rolig och ser vacker och lekfull ut.

Polka dot slips midja blus med jeans

Polka Dot Tie Midja Blus Jeans Outfit
källa

För en sexig och feminin street look kan du bära en vit och svart prickblus med prickar. Bär den med jeans och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera den här sexiga klädseln.

Blå och vit prickig skjorta med vita jeans

blå och vit prickig skjorta, vita skinny jeans
källa

Polka dot-skjortor ser ofta väldigt bra ut i kombination med vita jeans. Till exempel består denna outfit av en blå och vit prickig skjorta, vita skinny jeans och kala sandaler.

Ärmlös prickblus med vita skinny jeans

ärmlös prickig blus vit skinny jeans
källa

Här är en annan idé för en vit skinny jeansdräkt. Men den här gången är blusen en ärmlös blå och vit prickblus. Använd bruna läderstövlar med öppna läppar och en färgkoordinerad plånbok.

Vit och lila prickig skjorta med en ljusgrön kofta

vit och lila prickig skjorta limegrön tröja
källa

Ibland är allt du behöver för att se glad ut några godisfärger. Men du måste vara försiktig och bli din egen domare när du försöker lägga till för många färger i din outfit. Du kan se helt konstig ut när du inte har tillräckligt självförtroende. Du kan använda denna outfitidé som referens om du vill ha ett färgstarkt utseende. Bär en vit och lila prickig skjorta med en ljusgrön kofta på toppen. Bär en svarta knälång kjol med leggings och ljusgröna balettläder.

Svart och vit prickig skjorta med svarta chinos

Svart och vit prickig skjorta
källa

Prickarnas storlek betyder faktiskt. Enligt min mening, ju större prickar desto vackrare ser det ut. Medan mindre poäng kan ha en mer professionell känsla. Som ett exempel på den senare, bär en svart och vit prickig skjorta med små prickar. Kombinera den snyggt med svarta chinos och svarta tofflor.

Vit och svart skjorta med svarta vidbyxor

vit och blå skjorta, svarta byxor med vida ben
källa

Denna outfit är ett sätt att driva kläder, kan vara 80% makt, skulle jag säga, jämfört med en svart kostymstyp maktklänning. Bär bara en vit och svart prickig skjorta med svarta byxor med vida klackar och svarta klackar.

Bär med en vinröd minipennkjol

Polka dot burgundy mini penna kjol
källa

För en glad och ungdomlig snygg outfit kan du ha på dig en marinblå och vit prickig skjorta med en vinröd minipinnekjol och ljusrosa lägenheter.

Vit och svart prickblus med tweedjacka

Tweed kofta med vit och svart prickblus
källa

Bär blusen med en grå tweedjacka med en smal passform för att utforma en prickblus bättre. Svarta smala byxor och ljusrosa klackar är ett bra komplement till denna outfit. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande jackor, kolla in vårt blogginlägg om tweedjackor.

Här är polka dot shirt outfit idéer för att komma igång. Jag rekommenderar starkt att du testar de nämnda kläderna. Vissa av dem är extremt lätta att ta av, men de ser så vackra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*