Hur man bär pojkvänbyxor

Hur man bär pojkvänbyxor

För dig som älskar att klä dig pojkigt och snyggt då och då, bör du redan känna till pojkvänjeans, särskilt de mycket populära ljusblå rippade jeansen. Idag ska vi prata om hur man gör samma pojkaktiga stil utan pojkvänens jeans. Låt oss istället titta på hur man utformar pojkvänbyxorna eller chinosen. Styling är nästan lika enkelt och naturligt som att styla jeansen. Du kan enkelt kombinera dem med en enkel t-shirt eller tröja. För att visa dig fler sätt att utforma dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för pojkvänbyxor för dig. Låt oss nu dyka in.

Blå jeansjacka med vit t-shirt och bruna pojkvänbyxor


källa

För att starta den här listan med pojkaktiga och luftiga outfitidéer, kommer jag att visa dig en mycket avslappnad och snygg lagerlagring. För att forma det här utseendet, använd en blå jeansjacka med en vit t-shirt för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med gröna manschettbyxor. Bär ett par vita klackar med skorna för att avsluta utseendet.

Svart kavaj med vit blus och grå chinos med manschetter

svart kavaj med vit blus och grå pojkvänchinos med muddar
källa

Här är en elegant affärsavslappnad outfit att ha på sig på fredagar. Det låter dig se lite kraftfull ut, vilket gör denna outfit till en härlig outfit för dig som älskar att bära kraftkläder. Bär en vit blus med en svart kavaj för det här utseendet. Koppla ihop dem med grå pojkvänbyxor. Använd gråa fransar med öppna tår för att komplettera outfit på ett unikt och snyggt sätt.

Svartvit skjorta med knappar och gröna pojkvänbyxor med manschetter

svartvitt randig skjorta med knappar och gröna pojkvänjeans med manschetter
källa

För att se elegant och elegant ut på jobbet är här en bra idé för dig. För toppen, använd helt enkelt en svartvit randig, smal skjorta med knappar. Kombinera den med gröna chinos med manschetter för att se avslappnad och pojkig ut. Bär ett par sandaler med nakna och silverklackar för att komplettera outfit med en blank och elegant touch.

Svart och vit randig t-shirt med väst och knutna pojkvänbyxor

svartvit randig t-shirt med väst och manschettbyxor med manschett
källa

För att forma denna lagerlagring kan du börja med den vita och svarta horisontella bredrandiga kortärmade t-skjortan. Bär en svart väst över den för snygga lager. För resten av kläderna, använd gröna pojkvänchinos och ett par svarta balettlägenheter för en ren och elegant finish.

Vit linne med ljusgrå pojkvänchinos

vit linne med ljusgrå pojkvänchinos
källa

Detta är en mycket enkel och ren outfit som är särskilt lämplig för dig som har lagt mycket arbete i form. En vit linne och grå pojkvänbyxor är det enklaste sättet att slutföra denna outfit. Bär ett par gråa platta sandaler med dina skor för en snygg finish.

Blå jeansjacka med svart linne och stråhatt

blå jeansjacka med svart linne och stråhatt
källa

Här är en kreativt designad outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett naturligt sätt. Bär en blå jeansjacka med en svart t-shirt för att forma detta utseende. Kombinera dem med gröna pojkvänbyxor med manschetter och svarta glidande sandaler. Lägg till en stråhatt för att se konstnärlig och kreativ ut.

Grön longline militärjacka med vit linne och bundna chinos

grön longline militärjacka med vit linne och chinos med manschetter
källa

Detta är en väldigt luftig och snygg lagerlagring. Bär en vit linne med en grön lång militär casual jacka på toppen. Koppla ihop dem med matchande gröna manschettbyxor. Bär ett par svarta mockaskor för skorna så att du ser snygg och smal ut.

Svart skinnjacka med ljusbruna pojkvänbyxor

svart skinnjacka med ljusbruna pojkvänbyxor
källa

För att se cool och lite mörk ut, är det en bra idé att lägga till ett läderelement i mixen. Till exempel kan du bära en svart skinnjacka med en grå tröja till toppen. För resten av kläderna kan du bära ljusbruna pojkvänchinos och ett par svarta spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Blå jeansjacka med randig T-shirt och grå byxa

blå jeansjacka med randig t-shirt och grå byxor
källa

Detta är en väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts och livsmedelsbutiker. För toppen, använd bara en blå jeansjacka med en svart-vit randig t-shirt. Koppla ihop dem med grå pojkvänbyxor. Bär ett par svarta och vita randiga sandaler för skorna som passar perfekt till t-skjortan.

Vit kort linne med camo-pojkvänbyxor

vit kort linne med camo-pojkvänbyxor
källa

För att se pojkaktig och reserverad sexig ut samtidigt finns det ett enkelt sätt att göra det. För en topp, bära en vit, figur-kramar, beskuren linne. Koppla ihop den med pojkvänbyxor. Koppla ihop dem med ett par svarta klackar med öppen tå så att du ser snygg och elegant ut.

Vit t-shirt med V-ringning och gröna chinos med manschetter

vit V-ringad t-shirt och gröna chinos med muddar
källa

Här är en super minimalistisk och luftig street outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit V-ringad t-shirt med en avslappnad passform och para ihop den med pojkvänbyxor med gröna manschetter. Koppla ihop dem med svarta och nakna sandaler för en uppfriskande touch.

Vit t-shirt med bundna pojkvänchinos och canvasskor

vit t-shirt med manschettchinos och canvasskor
källa

Det här är en mycket enkel outfitidé som du kanske vill prova, speciellt om du letar efter något att bära för avslappnade hangouts. Bär bara en vit monterad t-shirt och stoppa den i solbrända manschettbyxor. Koppla ihop dessa bitar med svarta och vita sneakers för en minimalistisk och cool look.

Vit kort linne med breda pojkvänbyxor

vit kort ärmlös tröja med breda byxor
källa

För att forma det sexiga och pojkaktiga utseendet kan du bära en vit beskuren linne som kärnan i kläderna. Kombinera den med svarta baggy pojkvänbyxor. Använd ett par svarta klackar med öppen tå och en svart axelväska i läder för att komplettera utseendet i stil.

Hoppas att du gillade idéerna för pojkvänbyxans outfit jag just levererade till dig. Se om de här kläderna faktiskt passar dig bättre än de vanliga jeansen för pojkvän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*