Hur man bär pojkvän shorts

Hur man bär pojkvän shorts

När sommaren kommer kan du se kvinnor som bär mini-jeansshorts överallt. Idag ska jag prata om en lite mer pojkaktig version av minishortsen, nämligen pojkvänsshortsen. Du kanske redan vet vad pojkvän jeans eller pojkvän skjorta är, men vad exakt är pojkvän shorts. I grund och botten är de jeansshorts som inte är särskilt korta, men ganska lite baggy, vanligtvis sönderrivna och ibland med muddar. Naturligtvis är det ofta lättare att förklara kläder med bilder. Och det är därför jag har sammanställt några av de bästa idéerna för pojkvän med kort outfit för dig. Låt oss dyka in.

Rutig svartvit skjorta med sönderrivna pojkvänsshorts


källa

Ett väldigt enkelt sätt att utforma pojkvänsshortsen är att bära dem med en pojkvänskjorta, och med det startar jag upp den här listan med outfitidéer. För att uppnå detta avslappnade och snygga utseende kan du bära en svartvitt rutig pojkvänströja med ljusblå rippade pojkvänsshorts. Använd svarta ballerinaskor för att polera bort din outfit.

Blå och svart rutig skjorta med bundna pojkvänsshorts

blå-svart rutig skjorta med bundna pojkvän shorts
källa

Här är en enkel outfit som också använder kombinationen pojkvänströja och pojkvänshorts. Den här gången är det en lite mer unisex outfit. För att forma detta kan du bära en svart och blå rutig skjorta med ett par ljusblå manschettknappar. Använd svarta läderklippta fotkängor för att ge uthålligheten lite utseende.

Svart kavaj med tryckt t-shirt och pojkvän shorts

svart kavaj med tryckt t-shirt och pojkvän shorts
källa

Om din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod, här är en väldigt elegant och snygg business casual outfit som du kanske vill prova. Bär en svart kavaj med en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med knäppta och rippade pojkvän shorts. Bär ett par klassiska svartvita Converse för att komplettera outfit på ett avslappnat och snyggt sätt.

Svart t-shirt med ljusblå pojkvänsshorts

svart t-shirt med ljusblå pojkvän jeansshorts
källa

Här är en mycket minimal outfit som fortfarande ser väldigt elegant ut. Använd en svagt t-shirt för överdelen för toppen. Koppla ihop den med ljusblå manschettknappar. För resten av kläderna kan du bära svarta ankelband i mocka med öppen tå och en svart axelväska i läder för att se mer feminin ut.

Grå chiffongblus med jeansshorts för pojkvän

grå chiffongblus med jeansshorts för pojkvän
källa

Om du vill se lite mer damskön och mogen ut är det ett bra sätt att göra en kopplingsväska med leopardtryck. För resten av kläderna kan du bära en grå blus med rippade och knutna pojkvänsshorts. Lägg till ett par blekrosa sandaler i ekvationen.

Svart halter-topp med ljusblå baggy jeansshorts

svart halter topp med ljusblå baggy jeansshorts
källa

Paret jean shorts här är ett par pojkvän shorts. Det ser ut som en kortare version av pojkvänjeans. För att utforma det kan du helt enkelt bära det med en svart lågskuren grimtopp för att se reserverad sexig ut. Använd svarta spetsiga klackar för att ge en feminin touch till kläderna.

Ljusblå chambrayskjorta med jeansshorts

ljusblå chambray-skjorta med jeansshorts
källa

Här är ett mycket snyggt och jämnt pojkaktigt utseende som har mycket seghet. För att få en sådan look kan du bära en ljusblå kraftigt tvättad chambray-skjorta med knappar. Koppla ihop den med pojkvänsshorts och en helt vit Converse. Använd en svart läderhandväska för ett mer damligt utseende.

Röd kavaj med ljusblå jeansshorts

röd kavaj med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en väldigt iögonfallande outfit som inte ser över toppen men ser väldigt naturlig och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en ljusröd kavaj för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå pojkvänsshorts och vita sneakers för att komplettera det fantastiska utseendet.

Röd och vit randig långärmad T-shirt med jeansshorts

röd och vit randig långärmad T-shirt med jeansshorts
källa

Denna outfit använder också den röda färgen, men den här gången är den en mer avslappnad street outfit. För att forma denna outfit kan du bära en röd och vit randig t-shirt med ljusblå pojkvän shorts. En vit låg-Converse är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Ljusrosa skinnjacka med trasiga pojkvänsshorts


källa

Av vissa skäl verkar Converse bara fungera med pojkvän shorts. Här är en annan som antyder motsatsen. I detalj kan du bära en vit överdimensionerad t-shirt med en ljusrosa skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med ljusblå rippade pojkvänsshorts och en svartvitt högkonversation för att se snygg och pojkig ut.

T-shirt med grått tryck och jeansshorts med muddar

grå t-shirt med jeansshorts med muddar
källa

Här är en ganska låg profil och pojkaktigt utseende. Den här gången har jeansshortsen en något mörkare blå färg. För att utforma shortsen kan du bära dem med en grå t-shirt med tryck. Koppla ihop dem med bruna, remma sandaler för att se minimalistiska och avslappnade ut.

Vit oversize linneskjorta med rippade jeansshorts

vit oversized linneskjorta med rippade denimshorts
källa

Det här är en ganska uppfriskande och snygg affärs casual outfit som lutar kraftigt mot casual. För att forma detta utseende kan du bära en vit oversize linneskjorta med knappar. Koppla ihop den med kraftigt rippade ljusblå pojkvänsshorts. Bär bruna sandaler med klackar och en ljusrosa koppling för att avsluta din outfit i stil.

Vit knäppt skjorta med blå jeansshorts med rippade och bundna jeans

vit skjorta med knappar och blå pojkvänsshorts i jeans med revben och manschetter
källa

Här är en mycket liknande outfit till den tidigare, men med olika texturer och tillbehör är den övergripande känslan helt annorlunda. För att forma denna outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och ett par manschettbyxor. Använd en svart ankelrem med öppen tå för att avsluta din outfit med elegans.

Bär den med en chambrayskjorta och boho-stil halsband

Chambray-skjorta och halsband i Boho-stil
källa

För ett unikt och avslappnat utseende kan du bära en knäppt chambray-skjorta och pojkvänshorts med muddar. För att göra kläderna mer intressanta kan du bära ett guldlångt halsband i bohostil. För skorna, använd bruna oxfordskor i läder för att göra kläderna i stil.

Svart skinnjacka med ljusblå jeansshorts

svart skinnjacka med ljusblå jeansshorts
källa

För att se super chic ut kan du lägga till ett läderelement i din outfit. Till exempel kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med manschett i pojkvän och klackar med öppen tå med svarta ankelband för att se snygga och snygga ut.

Hoppas att du gillade idéerna om pojkvän shorts jag delade med dig ovan. Om du redan är van vid att ha på dig jeansshorts, prova dessa pojkvänshorts och se lite mer snygg och pojkig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*