Hur man bär pojkvän Blazer

Hur man bär pojkvän Blazer

Om du redan bär kavajer mycket kommer du att älska det här blogginlägget. Dagens tema är pojkvänblazern, i grund och botten bara en överdimensionerad version av vad du kanske har haft på dig mycket. Men uppskattar inte prestanda för denna stora version, det kan verkligen göra en enorm skillnad. Istället för att se snyggt och smal ut kan du se lite mer unisex ut med den här stora versionen. Det är bara kul att ha på sig något som har denna grovhet och seghet då och då. Hur som helst, för att bättre visa dig hur du utformar det, kommer jag att visa dig några riktigt fina pojkvän blazer outfit idéer som jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Svart pojkvän blazer med mini shift klänning och stövlar

svart pojkvän blazer med mini shift klänning och stövlar
källa

Vad du ska se är en cool lista med snygga och unisex outfitidéer. För att starta den här listan visar jag dig en business casual outfit som har mycket karaktär. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en svart pojkvänblazer med en svart t-shirtklänning för toppen. Kombinera dem med svarta leggings och knähöga stövlar i svart läder.

Ljusrosa pojkvänblazer med svart läderjacka

Ljusrosa pojkvänblazer med svart läderjacka
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt kan du bära en ljusrosa pojkvänblazer som använder en feminin färg med en snygg snitt. För styling kan du bära den med en svart västtopp och svart läderjacka. Använd ljusrosa stövletter i läder för att ge utseendet en lite feminin touch.

Grå pojkvänblazer med en vit knapp-up skjorta

grå pojkvän blazer med vit skjorta
källa

För en elegant affärsavslappnad outfit kan du ha på dig en vit skjorta och en grå kavaj överst. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta stövlar i läder för en snygg twist. Slutligen, bär en brun läderhandväska för att se mer elegant ut.

Grå pojkvänblazer med vitt te och guldhalsband

grå pojkvän blazer med vit t-shirt och guld halsband
källa

För dig som måste bära en kostym för jobbet är det här en nedtonad version av den för dina avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit t-shirt av hög kvalitet och topp med en grå pojkvän. Bär den med blå raka jeans och rosa spetsiga klackar för en avslappnad, affärs-casual look.

Grå tweed pojkvän blazer med svarta skinny jeans

grå tweed pojkvän blazer med svarta skinny jeans
källa

Här är en feminin och reserverad sexig outfit. För att komplettera denna outfit, slå ihop en svart spetsvästtopp med en överdimensionerad grå tweed-kavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljunggrå, spetsiga klackar. Bär en elegant svart läderväska för att lägga en elegant touch på kläderna.

Grå pojkvänblazer med långärmad tröja

grå pojkvän blazer med grå tröja tröja
källa

Du kan definitivt skapa ett mysigt utseende runt en pojkvänblazer så länge du använder rätt färger och parar ihop med rätt bitar. Du kan också bära en grå pojkvänblazer över en vinröd turtleneck. Ett par svarta skinny jeans och bruna mocka klackar med öppna tå är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Svart lång kavaj med svart minikjol

svart lång kavaj med svart minikjol
källa

Här är en mycket sexig outfit som du kan ha på dig för en cocktailparty eller ett prom. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart pojkvänblazer över en svart spetsbralette. Koppla ihop dem med en svart, figurkramande minikjol. Slutligen ha vita klackar med öppna tår för ett mer uppfriskande utseende.

Tweed-kavaj med vit V-ringad t-shirt och blå jeans med raka ben

Tweed-kavaj med vit t-shirt med V-ringning och blå jeans med raka ben
källa

För en avslappnad och pojkaktig look kan du bära den här vackra iögonfallande grå och svart rutiga tweed pojkvänblazeren. Kombinera det med en vit v-ringad t-shirt och blå jeans med raka ben. Använd svarta läderskor och en svart platt keps för att se mer elegant och unik ut.

Vit överdimensionerad kavaj med svarta chinos

vit överdimensionerad kavaj med svarta chinos
källa

För att se lite mer uppfriskande och luftig ut kan du bära en vit pojkvänblazer istället för en svart eller grå. För att utforma kan du bära den över en svartvit randig västtopp och svarta, korta chinos. Använd svarta klackar med silverfärgade detaljer för att se elegant ut.

Grå tweed pojkvän blazer med en ribbad tröja med tröja

grå tweed pojkvän blazer med ribbad turtleneck
källa

För att se vackert och tillgängligt ut kan du bära en grå sköldpaddshals med en sköldpaddshals. Bär en överdimensionerad grå tweed-blazer så att din outfit ser mindre skrymmande ut. Kombinera dessa bitar med blå rippade skinny jeans och ett par leopardmönstrade klackar för en snygg och feminin finish.

Silver Silk Boyfriend Blazer med vit tröja med rund hals

silver pojkvän blazer i siden med vit tröja med rund halsringning
källa

Om du är van vid att klä dig på jobbet och inte vill ha en kostym för ett företagsevenemang, här är en trevlig outfitidé för dig. Bär bara en silver siden pojkvän blazer med en vit tröja. Kombinera dem med svarta smala sidenbyxor och vita klackar för att se elegant och snygg ut.

Oversized tweed-kavaj med vit tryckt t-shirt


källa

Här är en elegant casual outfit att bära för jobbet. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tweed pojkvänblazer med en vit t-shirt. Kombinera dem med blå jeans och svarta läderskor för att se snygga och unika ut.

Marinblå randig överdimensionerad kavaj med vit t-shirt

mörkblå randig överdimensionerad kavaj med vit tryckt t-shirt
källa

Här är en annan mycket snygg outfit. Du kan bära den för både arbete och hangouts. För att uppnå detta, använd bara en vit tryckt t-shirt med en mörkblå randig pojkvänblazer. Använd dem med blå jeans med raka ben och svarta klackar för att se snygga ut.

Vit pojkvän blazer med scoop halsringning med scoop neckline

vit pojkvän blazer med väst med scoop halsringning
källa

För en luftig och uppfriskande look kan du bära en lång vit kavaj med en vit västtopp. Kombinera dem med gråblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa öppna tåremmar för att se smala och eleganta ut.

Tweed pojkvän blazer med en grå mini shift klänning


källa

För en underskattad men ändå vacker outfit att ha på en halvformell eller formell händelse, kan du bära en svart och grå tweed pojkvän blazer över en grå mini shift-klänning. Koppla ihop dem med svarta knähöga stövlar för att komplettera utseendet.

Hoppas att du tycker om pojkvänens blazer outfit idéer som jag just delade med dig. Om du har följt den här bloggen borde du redan veta att pojkvänsmode inte bara är en trend, det är något att behålla här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*